|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
8 minute legs - rozbudowanie mięśni czy chudnięcie
Witam.
Ćwiczyła któras ? Kiedy były widoczne pierwsze efekty ? I najważniejsze pytanie - schudły wam po tym nogi czy rozbudowały się mięśnie ? Bo mi zależy na tym żeby rozbudowały się bo nie chce chudnąć a przytyć. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 8 minute legs - rozbudowanie mięśni czy chudnięcie
użyj wyszukiwarki
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Aby rozbudowały Ci się mięśnie potrzebujesz: dużo ćwiczeń siłowych, odpowiedniej diety (w tym dodatni bilans kaloryczny) i mnóstwo cierpliwości
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Ale 8 minute legs to są ćwiczenia siłowe ? Bo jestem w tych sprawach zielona ;D
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
Dla osoby ktora do tej pory nic nie cwiczyla, przez kilka tygodni moga to byc cwiczenia silowe, potem niestety juz za slabe. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to ćwiczę, są to proste ćwiczenia, nie zmęczysz się nawet, dobrze jest do tego zrobić 8 minute buns, ja jeszcze robie 8 minute arms.
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Na początku jak się nic nie robiło wczesniej, nogi moga byc lekko opuchnięte ale im więcej ćwiczeń to przechodzi, widzę po sobie że raczej te ćwiczenia wysmuklają i może trochę rozciągają. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Nikki, a jak działa ta wyszukiwarka, bo ja kurcze jestem nowa w miarę i jak np. wpisuje w szukaj "nogi" to pierwsze co mi wychodzi to " Wasze ulubione cytaty w sadze Zmierzch"... I reszta jakiś kompletnie nie pasujących haseł. Więc jak mam tak szukać to dziękuję bardzo, wolę nowy temat otworzyć. Wydaje mi się ze tu wyszukiwarka dziala podobnie jak na kafeterii czyli szuka pojedynczych slow we wszystkich topikach (czyli bez sensu). Dopiero jak wpiszesz w google to czego szukasz i dodasz +wizaz to Ci znajdzie. Chyba ze źle szukam? To poprosze o instrukcje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.