|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Różności- pierwszy wątek
Podładuję aparat i wrzucę zdjęcia.
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia skórę oraz stopniowo daje naturalny odcień. Odpowiednia do wszystkich rodzajów skóry, beztłuszczowa formuła zawiera nawilżające składniki. Odcień light/ medium. 75 ml- nowy, raz przetestowany na dłoni. 2. Lacoste- Inspiration, Body lotion, 150 ml. Nowy 3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. 4. The body shop- tea tree oil- nowy 5. Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. Użyty zaledwie kilka razy, nie potrafię się nim malować. 6. Redken- ultra, straight balm- medium control. pojemność 150 ml. Zostało 40 % 7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący. 9. Estee Lauder- double wear. Ciężko stwierdzić ile go zostało, myślę, że mniejsza połowa. 10. Clinique- eye defining liquid liner. Kolor ciemny brąz. Użyty raz. Ragutka 11. Estee lauder - Face Primer Plus. Color Correcting Base. użyty ze 3 razy. 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. 13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa Edytowane przez borello Czas edycji: 2009-12-12 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Różności- pierwszy wątek
moze cos u mmnie za 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący.
11. Estee lauder - Face Primer Plus. Color Correcting Base. użyty ze 3 razy. 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. 13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Może znajdziesz coś za puder Clinique?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387359 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. 4. The body shop- tea tree oil- nowy 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. ? jesli Twoje podklady/pudry są jasne to tez bylabym zainteresowana
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() The body shop- tea tree oil- nowy Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. Użyty kilka razy Clinique- eye defining liquid liner. Kolor ciemny brąz. Użyty raz 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany Zapraszam do obu watków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie liner Clinique.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mogłabym oddać : LANCOME- Le Stylo Waterproof Long lasting Eyeliner- czarna, miękka, wysuwana konturówka do oczu za czarny cień Lancome?- jaki kod, waga? Paletkę GIVENCHY Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette- chciałabym zamienić na inną o równiej wartości, także nie oddam ![]() Chyba,że masz jakąś poza wątkiem ? A jeśli nie posiadasz, to może wybierzesz coś jeszcze ode mnie , bo interesują mnie jeszcze 3 kosmetyki . ..Daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
waga to 1,7 g. Jeżeli chodzi o kod to nie wiem jak go odczytać i które cyferki to właśnie kod. dlatego proszę o drobną wskazówkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chętnie się wymienię
![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nazwa i cyferki pewnie jakieś są ![]() A widzisz coś jeszcze u mnie ? Może zrobimy większą zamiankę? Daj znać ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-12 o 15:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
TSA 10007 F 92667 Asnieres cedex 1,7 g 0,06 OZ Made in Spain - EMB 99134 Zaraz sprawdzę Twój wątek ponownie. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Niestety, nie znalazłam niczego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=borello;15818151]Lancome F- 75008 Paris
TSA 10007 F 92667 Asnieres cedex 1,7 g 0,06 OZ Made in Spain - EMB 99134 Zaraz sprawdzę Twój wątek ponownie. Dzięki ![]() ![]() Proszę o szczerość ![]() Interesują mnie: The body shop- tea tree oil- nowy- jaka data? Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. . Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=tompola;15822352]
Cytat:
tea tree oil mam około 1,5 miesiąca Couvrance, jakieś 3 tygodnie Edytowane przez borello Czas edycji: 2009-12-12 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
OK , rozumiem.
![]() ![]() jak coś, to pisz u mnie, bo wyłączam subkrybcję tego wątku ![]() Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-01-22 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Witam, może znajdziesz coś u mnie za body shop tea tree oil? Interesuje mnie tez cien Lancome, ale widze ze Tompola była pierwsza
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.