![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: NIVEA, L'OREAL, AVON, YVES ROCHER, GARNIER i inne kosmetyki!
Cos u mnie za Cocona i Anais Anais?
![]() edit. mam nadzieję, ze sie nie wcięłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* RHEA Kamuflaż zielony Green Corrector 2g zostało 95%
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Polka Ogarniaczka
|
Coś ode mnie za torebkę? Wiem, że powiesz że jest ona wiele warta, ale warto spróbować...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Lady of Harley-Davidson
|
* AQUOLINA peelingujący żel pod prysznic water melon 300ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu)
* ORIFLAME ochronny krem do rąk 2w1 do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów 150ml NOWY * L'OREAL Solar Sublime spray odżywczy z filtrem 125ml zostało 60% * JUICU COUTURE Juicy Couture EDP 1ml * GUERLAIN Mentafollia 2ml * DEMETER Fireplace 1ml * GUERLAIN Winter Delice możliwa odlewka max 5ml * CACHAREL Noa możliwa odlewka max 10ml * DEMETER Sugar Cookie możliwa odlewka max 10ml * DEMETER Graham Cracker możliwa odlewka max 5ml cos u mnie? najbardziej zalezy mi na pogrubionych ![]() moge zaproponowac: * zapachy Comptoir sud Pacifique - moge zapropnowac odlewki: Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT Comptoir Sud Pacifique, Coeur de Vahine EDT Comptoir Sud Pacifique, Cool Tropic Palm EDT Comptoir Sud Pacifique, Princesse Muscat EDT Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT * kule, kostki do kąpieli * tampony, podpaski, wkładki higieniczne - mam duzo zoltych tampaxow ![]() * świeczki - zajrzyj do mojego ksiazkowego, tam mam swieczki + to co tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343226 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3910 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2327 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1628 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275465
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-10-31 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
* CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml bez kartonika NOWA * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml * DIOR Miss Dior Cherie L'eau 1ml * GUERLAIN Mentafollia 2ml * GIVENCHY My Givenchy Dream 0.90ml * ESTEE LAUDER Double Wear podkład SPF10 4C1 Outdoor Beige 03 1.5ml * LA ROCHE POSAY Toleriane podkład korygujący 1ml * VICHY Normaderm Pro Mat SPF15 1.5ml x2 * LANCOME Color Ideal podkładSPF15 Beige Diaphane 03 1ml x2 * SISLEY czarna torebka NOWA! ODDAM DUŻO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w zamian za ktores z (bardziej zalezy mi na dwoch pierwszych: * GOLDWELL ColorGlow szampon do włosów koloryzowanych i farbowanych (brązy i czerwienie) 250ml zostało 60% * AA krem nawilżająco - normalizujący do cery normalnej i mieszanej (wiek 20 - 35 lat) 50ml NOWY * AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
w pon dam znac czy mam wszystkie zapachy olejkow jakie chcesz
![]() jesli tak to sie wymieniamy ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znajdziesz coś dla siebie za któreś z tych: YVES ROCHER Neonatura Cocon 50ml GARNIER Fructis odżywka wzmacniająca do włosów farbowanych 100ml PANTENE PRO-V szampon do włosów farbowanych lub razjaśnianych 250ml zostało 60% * PANTENE PRO-V odżywka do włosów farbowanych lub razjaśnianych 200ml zostało 70% * AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY * AQUOLINA peelingujący żel pod prysznic water melon 300ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) AVON oczyszczający żel i tonik 2w1 drzewo herbaciane i ogórek 125ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
* AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY
cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos za:
AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY * AA krem nawilżająco - normalizujący do cery normalnej i mieszanej (wiek 20 - 35 lat) 50ml NOWY * AA matująca beztłuszczowa baza pod makijaż 30ml zostało 30% * PANTENE PRO-V odżywka do włosów suchych i zniszczonych 75ml x2 NOWA * L'OREAL Play Ball Silky Sunnrise Spray wygładzenie i kontrola - stopień utrwalenia 1 150ml NOWY
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cześć,
znalazłabyś coś u mnie za cokolwiek z poniższej listy?? ![]() CACHAREL Anais Anais CACHAREL Noa DIOR Miss Dior Cherie ESCADA Incredible Me GUERLAIN Winter Delice JUICY COUTURE Juicy Couture L'OREAL Play Ball Silky Sunnrise Spray wygładzenie i kontrola SISLEY czarna torebka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge tez zaporoponowac odlewke-zapach w oryginalnym flakonie wolałbym wymienic na inny zapach-(chce wymienic bo dotsłam setke-i z tej setki moge zrobic odlewke do 30ml powiedzmy)
w sumie mogłabym byc zainteresowana * L'OREAL Play Ball Silky Sunnrise Spray wygładzenie i kontrola - stopień utrwalenia 1 150ml NOWY * PANTENE PRO-V odżywka do włosów suchych i zniszczonych 75ml x2 NOWA * GARNIER Fructis odżywka wzmacniająca do włosów farbowanych 100ml x2 NOWA * NIVEA Diamond Gloss pianka do włosów - bardzo mocne utrwalenie 50ml NOWA * NIVEA Diamond Gloss lakier do włosów diamentowy blask - bardzo mocne utrwalenie 50ml x2 NOWA * AQUOLINA Lody Waniliowe: Malina balsam do ciała 125ml NOWY * AQUOLINA peelingujący żel pod prysznic water melon 300ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) * AVON Planet Spa ożywcza maseczka z białą herbatą 75ml NOWA
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na pw
![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
YVES SAINT LAURENT NU EDT 30ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) *BVLGARI Omnia 10ml miniaturka (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) * CK Obssesion Night miniaturka 6.5/7ml * BVLGARI Au The Rouge miniaturka 4.5/5ml * PALOMA PICASSO EDP miniaturka 5ml NOWA KENZO Jungle Elephant miniaturka 5ml (ilość zużycia widoczna na zdjęciu) * CACHAREL Anais Anais miniaturka 7ml NOWA * KENZO L'eaupar miniaturka 4.5/5ml Poza watkiem mam tampony OB nowe, nieotwierane i wkładki Carefree z aloesem ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Lady of Harley-Davidson
|
witam
podgrzewacza - zabki juz nie mam, natomist gwiazdke i czerwona swieczke jak najbardziej ![]() a CsP nie chcesz?
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.