|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Wymienię torbę LV
Wymienię oryginalną torbę LV na perfumy: "Hypnotic Poison" Diora; "I love love" Moschino; choć szczególnie na pierwszą pozycję
![]() Jestem póki co nowa, ale mam konto na innym portalu wymiankowym: http://www.mojeciuchy.pl/u/paralela_konkfistador/ Ogólnie zapraszam zainteresowane do zerknięcia, może coś innego się Wam spodoba? ![]() Pytania, gdyby jakieś były a ja bym nie odpowiadała proszę wysłać na: niewiadowska.a@gmail.com -> mogę się pogubić w portalu i zamulić, więc ponaglić można mnie @ ![]() A przy okazji: cześć Wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymienię torbę LV
Prosimy o zdjecia torebki i numeru seryjnego
![]() Czy to LV czy French Company for LV? Jaki to model torebki? Pozdrawiam Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-11-25 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Zdjęcia torebki są na moim profilu, który podałam wcześniej. Może później uda mi się tu je wrzucić - zakładająć, że rozszyfruje jak to zrobić.
Nr seryjny- R51130 Drugie pytanie jest dla mnie trochę kłopotliwe, ale myślę, że to chyba French Company for LV, ponieważ z boku u dołu torebki i w środku nad numerem napisane jest tak: Louis Vuitton Paris made in france , czyli drogą skojarzenia doszłam do tego wniosku. Torebkę dostałam, nie znam się specjalnie jeśli mam być szczera na LV, dlatego nie wiem jaki to model, nie jestem znawczynią. a chcę ją wymienić, ponieważ ma kolor różowy, jasny, a ja po prostu nie lubię tego koloru. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
POza tym wszystkie stare kody zaczynaja sie od dwoch liter, Ty masz jedna. Torebka jest zatem nieoryginalna i nie mozesz jej wystawic na wizazu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.