|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2008-07
Lokalizacja: podlasie
Wiadomości: 12
|
śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
Witajcie mam pytanie, dość śmieszne ^^ ale nie znalazłam nic na ten temat. Robię właśnie kolację i myję surowe udka z kurczaka które były zamrożone. Pod skórką jest pełno takiego bezbarwnego, bezwonnego i ciągnącego się śluzu. Czy wiecie o czym to świadczy? Mam dość sporo tych udek i nie wiem czy wyrzucać czy normalnie umyć i upiec...
Proszę o pomoc w miarę możliwości szybką bo to jeszcze na dziś ^^
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2006-08
Lokalizacja: Ślunsk :)
Wiadomości: 27 535
|
Dot.: śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
Większość udek i kurzych cyców ma coś takiego.
Możesz zbankrutować, jak będziesz każdy taki kawałek wyrzucać.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2007-09
Lokalizacja: "zawsze tam gdzie Ty" ;)
Wiadomości: 8 836
|
Dot.: śluz pod skórką surowego kurczaka. Co robić?
ja wyrzucam skórę z uda kurczaka, obrzydza mnie ona,tym samym leci do kosza śluz i inne syfy,skóra mnie odrzuca
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.







