|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przeróbka gorsetu?? Pomocy!!
Witam
![]() ![]() ![]() Będę wdzieczna za jakiekolwiek porady ![]() Pozdrawiam!!! ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- dodam tylko, że jest to prosta, skromna suknia, bez szczególnych zdobien, falban itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przeróbka gorsetu?? Pomocy!!
Gorset z zamkiem można przerobić na wiązanie gorsetowe. Tym bardziej, że Tobie mało brakuje, 1-2 cm. Znajdź sobie krawcową która to będzie robiła i podejdź się zapytaj. W gorsecie wypruwa się zamek, nabija takie metalowe kółka i przeplata tasiemką. Nie powinno kosztować majątku
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Da się, więc się nie martw
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
W mojej sukni oryginalnie jest wiązanie gorsetowe, ale na wysokości bioder zamek. Na moją prośbę w salonie zamek zostanie wypruty, dorobione szlufki i wiązanie na całej długości.
Z tym, że w mojej sukni nie ma dziurek a właśnie szlufki.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ja też mam podobny problem z suknią. Jestem rozbudowana w ramionach i przy przymierzaniu sukien miałam zawsze ten sam problem....nie mogłam dopiąc się do końca. Moja sukienka również będzie miała przerabiane zapinanie z zamka na wiązanie, co nawet bardziej mi sie podoba. Pani w jednym z salonów powiedziała mi, że od dołu do piersi mam romiar 38 a w piersiach 40 mimo, że biustu nie mam dużego (a wszystkie sukienki 38 są szyte od początku do końca na 38). Ja mam w cenie taką poprawkę, więc na pewno sie da. Pozdrawiam
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie, dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.