|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachów: Hugo Boss, Demeter, Aquolina i inne
Pilnie szukam zapachów:
![]() W zamian oddam: PRÓBKI FABRYCZNE - L Lolita Lempicka (atomizer) - Fleur de Corail Lolita Lempicka (atomizer) nie ma - Victor&Rolf Flowerbomb (atomizer) nie ma - Fragonard Eau du Bonheur - Angel la Rose (próbka robiona w Sephorze) nie ma - C-Thru Pearl Garden (atomizer) ZROBIĘ PRÓBKI (*-możliwa większa odlewka) - Elizabeth Arden Green Tea* - Lancome Miracle So Magic* - Salvatore Ferragamo Incanto Heaven - Puma Jamaica - Avon Pur Blanca* - YR Peche de Provence - brzoskwinia (zostało ok. 35/100 ml, oddam całe lub zrobię odlewkę) - YR Mandarine de Noel (zostało ok. 19/20 ml, oddam całe lub zrobię odlewkę) - YR Kiwi - C-Thru Ruby (ok. połowa z 75 ml, oddam całe lub zrobię odlewkę) UWAGA - niestety nie posiadam atomizerów, więc jeśli ktoś ma ochotę na odlewkę lub próbkę, proszę o wysłanie swojego. Poza zapachami z tego wątku oddam też rzeczy z wątku kosmetycznego. Zapraszam ![]()
Grudniowa mini-wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68381251 Edytowane przez encore1fois Czas edycji: 2009-03-25 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachów: Hugo Boss, Demeter, Aquolina i inne
mam hugo bossa : masz cos innego poza perfumami???
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a za flakony posiadasz w zamian flakony czy tylko próbki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- YR Peche de Provence - brzoskwinia (zostało ok. 35/100 ml, oddam całe lub zrobię odlewkę)
- YR Mandarine de Noel (zostało ok. 19/20 ml, oddam całe lub zrobię odlewkę) pisałabym sie na całe flaszeczki ![]() zapraszam do siebie ![]() mam jeszcze pozawątkowe próbasy np escady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie Salvatore Ferragamo Incanto Heaven ,na wymiane mam
30ml nowa Aquolona Pink Sugar z opakowaniem i chce ja wymienic cala ,mam baby doll i YSL In love again jasmin etole,AA Foliflora ,z probek interesuje mnie Flowerbomb tylko . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hugo Boss Woman MAM FLAKON Z 4 ML
Lacoste Touch of Pink -||- PRÓBKĘ Demeter -||- 30ml ARBUZ ![]() DKNY zielone jabłuszko -||- FLAKON zok. 6 ml sezonówki Escady + Escada Magnetic Beat -||- Moon Sparkle, Pacific Paradise, Sunset Heat... Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - ||- ok. 10ml Z wyżej wymieinonych moze wymienic całe Demeter, Naomi, Pacific Paradise, troche Moon sparkle, ... ps. -||- oznacza MAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Juz bardziej dokładniej nie moge,
![]() Lolita Lempicka Fleur de Corail Lolita Lempicka Victor&Rolf Flowerbomb Angel la Rose Lancome Miracle So Magic Bardzo chetnie poznam ww zapachy, moze chciałabys moje probki? Mysle,ze byłaby to fajna wymianka ale troche za skromna,pomyslmy,moze nam sie cos uda wykombinować ![]() Nie wiem czy wolałabys same próbki czy odlewki ale moge w zamian dac Escade Pacific Paradise, Troszke demeter arbuzowe, troche Naomi At Night, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Posiadam oryginalny perfumy Hugo Boss Woman 30ml. Oryginalne, zafoliowane. Chętnie się za coś zamienię. Najlepiej na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Lady of Harley-Davidson
|
moge zapropnowac
YSL Baby Doll - 2ml Demeterki - brownie, cinnamon bun, sawdust, fig leaf, patchouli, sugar cane = wieksze odlewki demeter beeswax 0,3ml demeter bonfire 0,5ml demeter dirt 0,5ml demeter pure soap 0,5ml demeter russian leather 0,8ml demeter white russian 1ml Aquolina pizmo i jezyna + mleczko migdalowe - dowolna odlewka; Guerlain Aqua Allegoria - herba fresca 2ml + to co w watku. u Ciebie podobaja mi sie: 1) balsam do ciała Sephora czekolada z toffee (ze 2 razy użyty) 2) żel pod prysznic Sephora czekolada z toffee (jak wyżej) wanilia i monoi, wanilia i paczula 4) krem do stóp Avon jeżyna i mięta (2 razy użyty) 5) miniatura żelu do mycia twarzy Clinique (3 razy użyta) 6) miniatura toniku Clinique (zostało ok. połowy) 11) jasnoróżowy lakier Sephora (została ok. 1/3)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.