|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powoli do platyny
Mam male pytanie , ponad 2 tyg temu rozjasnialam moje naturalnie ciemne wlosy z bardzo jasnymi pasemkami na samej koronie (naturalny od spodu) kolor wyszedl w miare ( choc oczywiscie nie wymazony) wlosy wczesniej pasemkowane sa bardzo jasne a te ktore byly ciemne sa zlote , ale nie jest zle
![]() ![]() z gory dzieki za odpowiedz! ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: powoli do platyny
Ja rozjaśniałam brązowe włosy sprayem Joanny i wyszedł mi średnio-ciemny złoty blond. Chciałabym mieć jaśniejszy i bardziej naturalny kolor i właśnie też zastanawiam się, co robić.
Biorę pod uwagę farbowanie farbą rozjaśniającą, która rozjaśnia i dodatkowo nadaje określony odcień. Boję się tylko, że mi coś nie wyjdzie na tych rozjaśnianych włosach.. Może powinnam użyć najpierw rozjaśniacza (żeby rozjaśnić do żółtego jasnego blondu), a potem jakiejś farby (ale nie rozjaśniającej)? ![]() Pewnie najlepszym wyjściem dla nas obu byłaby wizyta u fryzjera, ale nie uśmiecha mi się wydawać 150 zł na farbowanie, a potem co miesiąc 100 na odrosty.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chyba najlepsze wyjście to fryzjer, jeśli masz już nawet jasne włosy to wyrówna ci kolor i może uda mu się zrobić platynę [w moim przypadku się udało]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uzylam Garnier Nutrisse odcien: Bardzo jasny popielaty blond superrozjaśniający A co do pasemek, to zastanawiam sie czy nakladanie na nie farby rozjasniajacej jest dobrym pomyslem...chodzi o to, ze nie wiadomo jaki odcien moze z tego wyjsc, no i to to kolejne rozjasnianie juz rozjasnionych wloskow. W kazdym razie agatka222 trzymam kciuki i czekam na efekty Twojej pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja z natury mam ciemno brązowe włosy,a aktualnie jasny platynowy blond
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a zaczynalam od pasemek i za kazdym razem coraz wiecej i wiecej az w koncu zdecydowalam sie na calosc.Niestety szybko rosna mi wlosy i szybko widac efekt i co2,5 tygodnia jestem zmuszona do robienia odrostow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.