|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Help me
Witam Was Kochane!
Nie wiem czy umieszczam mój wątek w odpowiednim dziale,mam nadzieje,że tak jest. Otóż w sobotę moja bardzo bliska koleżanka obchodzi 18 urodziny i chciałam jej wraz z chłopakiem zrobic przynajmniej w połowie prezent osobiście. Zacznę od tego ,że pomysł już mam tylko trochę gorzej z planem realizacji bo zupełnie nie wiem jak się za to zabrac co mnie zupełnie zniechęca. Wchodząc kiedyś na naszą klasę zobaczyłam u znajomej zdjęcie jej prezentu urodzinowego i była to rama ,a w nią włożony hmm brystol? i ponaklejane różne wycinanki etc. [załączyłam to zdjęcie ponieważ pooprosiłam ją,żeby mi go wysłała-aby wszystko było jasne jej ksywka to EB dlatego wszystko jest -ebowe]. Chciałam więc zrobic coś podobnego mojej koleżance,z kupnem ramy nie mam problemu,bo już mam upatrzoną. Tylko nie wiem jak zaprojektowac ten brystol. Chciałabym na nim jakieś śmieszne teksty,może rymowane? koleżanka ma na imię Sonia[ksywka Sesia,lub Seś] lubi różowy i takie 'słodkie' pierdołki ,ma manię kupowania torebek ,lubi pisac wiersze,oglądac filmy romantyczne,nie ma chłopaka [chociaż chciałaby miec]. Poniżej załączam również kilka zdjęc ,które chciałabym wkleic na ten brystol[oczywiście je wywołam ,aby miały dobrą jakośc]. Byłabym wdzięczna za każdą sugestie,radę,pomysł ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-11-28 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.