|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Glodowka przed swietami!
Hej dziewczeta!
Zamierzam od dzisiaj rozpoczac glodowke przed swietami, a ze wzgledu na to, ze w grupie latwiej, mam nadzieje, ze ktos sie do mnie przylaczy. Mam juz dosc niezdrowego zarcia, czuje sie ciezko i ospale, chce zrzucic pare kilo przed swietami i sylwestrem, poprawic cere, oczyscic jelita, dodac sobie energii. Dlugo by jeszcze mozna bylo wyliczac. Mam nadzieje, ze dam rade, bo juz ze 2 lata bedzie jak ostatnio robilam glodowke. Czekam na ochotniczki! |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Glodowka przed swietami!
Cytat:
![]() ![]() ![]() nie chce byc niemila ale wez sie schowaj z takimi durnymi pomyslami ![]()
![]() |
#3 |
Copyraptor
|
Rozumiem, że na sylwestra chcesz ślicznie utyć? Bo wiesz, jak będziesz głodowała do świąt, to potem się rzucisz na jedzenie. I efekt jojo murowany. Tyle, że zgubisz wodę, a przybędzie tłuszczu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Cera się chyba raczej przez głodówkę nie poprawi.
Proponuję ćwiczenia , słodyczy brak i wszelkich fastfoodów. Wyliczyć sobie bilans- i terening aerobowy+ porządna dieta- może uda Ci się zrzucić jakieś 2-4 kg jak się postarasz, ale przynajmniej to będzie tłuszcz a nie woda czy mięśnie.
#5 |
Rozeznanie
|
Poprzednią głodówkę też robiłaś przed świętami? Bo mam nadzieję,że wiesz co robisz. Ja jak byłam jeszcze nieobeznana w dietetyce to zrobiłam sobie czterodniową głodówkę tuż przed świętami, w trakcie której schudłam 3 kg. A w dwa tygodnie później byłam 7 kg cięższa i zrozpaczona, moja ciało było napuchnięte.
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mój kolega, grubas, postanowił się pogłodzić, tyle, że przed Wielkanocą. Fakt, trochę pomoglo ale trafił z zatorem na intensywną terapię, bo potem, głodny jak wilk za dużo przyswoił na raz
![]() W ogóle mnie trzepie, jak słysze o glodówce przed świętami. Ojca mojego kolegi nie odratowano z tego samego powodu co powyżej, więc naprawdę odradzam. Od października powinno się o tym myśleć i powoli małymi kroczkami realizować odchudzanie ale ZDROWO!!!!!
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-12-12 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.