|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szukam spodni :)
Proszę, o pisanie tu JEDYNIE o spodniach
![]() Jak w tytule. ale mają to być rurki ! Rozmiar 36/s. ![]() Jeśli coś Ci się u mnie podoba i masz rurki w moim rozmiarze, proszę napisz ![]() W tym momencie tego potrzebuję najbardziej ! ![]() NIE WIEM JUŻ JAKIMI LITERAMI MAM PISAĆ!!!! : PROPONUJ MI SPODNIE, TYLKo, JEŚLI COŚ CI SIĘ U MNIE PODOBA !!! Mniej pilne: Butów w stylu Nike, Reebok, Puma, Adidas. Nie muszą być firmowe (chociaż chętnie). Tych za kostkę, jak i krótkich. r. 38/39 SPRAWNY TELEFON, NAJLEPIEJ DOTYKOWY, CHĘTNIE SAMSUNG AVILA ![]() ![]() ![]() ![]() JAZZÓWKI - MOGĄ BYĆ MATERIAŁOWE LUB SKÓRZANE - KOLOR OBOJĘTNY R. 38/9 TRAMPKI ATMO - NAJLEPIEJ SZARE ALBO BIAŁE, zobaczę każde. R. 38/9 Wszystkiego co w panterkę ![]() ![]() Ogólnie wszystko z zipami Wszystkiego z kokardkami, napisami np. I <3, fajnymi nadrukami (głównie topy) Książki Lisi Harrison ELITA - ,,Zemsta klasowych piękności" , "Elita" !!! Rękawiczek skórzanych/zamszowych !!! Kardiganów !!! Koszul długich, do legginsów lub normalnej długości, najlepiej w kratkę krótki/długi rękaw!!! Skórzanych/zamszowych torebek sporych dla Siostry !!! Kamizelek jeansowych/czarnych (chętnie krótkich, dłuższą mam. Zależy to jednak od tego, że może jakaś dłuższa mi się spodoba ![]() mega obcisłych rurek/legginsów jeansowych!!! Marynarki xs. Dzianinowych jesienno-zimowych sukieneczek. Sukienki nadającej się na wesele, chętnie fiolet, turkus (żywe kolory) Rybaczek letnich Szortów letnich Bluzeczki z kokardkami, żabotami Ekoskórki Adidasów nike/puma/reebok/adidas 38/39 ! Rurek kolorowych Apaszek/szalików w różnych kolorach Nietoperzy Różnych legginsów do kostki Stroju kąpielowego jakiegoś ładnego ![]() Staniczków 70 A, B
Edytowane przez kolorowa12 Czas edycji: 2009-12-27 o 14:16 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 65 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam spodni :)
mam rurki, rozmiar 36, tylko to jest jasny jeans
![]() podobaja mi sie te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1257261810 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Ja mam poza wądkiem rurki S granatowe mi się u Ciebie podoba https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1257261810;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
u mnie rurki denim 36
a u Ciebie podobaja mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1257261810 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
zajrzyyj do mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Mam poza wątkiem jasne jeansowe rurki 36 biodrówki w stanie idealnym mimo że używane,ale w sumie niewiele
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
to po co piszesz, że masz spodnie?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Bo nie miałam wcześniej czasu żeby od razu spojrzeć na twój wątek wymiankowy i nie trzeba się zaraz unosić
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
może u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.