![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inneNIEAKTUALNE Legenda ![]() dokładka rezerwacja wymienione Kolorówka Oriflame - Beauty - korektor pod oczy w tubce "Absolute" - Gold, 10ml, - nowy nieużywany Deborah, Sole&Co - potrójne cienie do powiek, nr 2, kolory jak na zdjęciu z załącznika (czekoladowy brąz, róż i jasny róż) - użyte kilka razy, z wymiany z OlkoLolka Nivea Beaute - Volume Shine Laque - 93 Berry - 5ml - wypróbowany ze 3 razy - błyszczyk z aplikatorem dający efekt polakierowanych ust, odcień nic nie ma wspólnego z jagdami, wg mnie to coś a la czerwona pomarańcza skrzyżowana z fuksją ![]() Yves Rocher - Luminelle Deligloss Truskawkowa Czerwień - 10ml - nowy Glo Minerals - gloLip Stick - Siren - 3,4g - testowana 2 razy - szminka w odcieniu koralowej(?) czerwieni Revlon – Vital Radiance – Line Softening Makeup SPF15 Rehydrating for Normal/Dry Skin – 10 Vanilla Cool – 30ml – ze 3 razy użyty, mam do niego sztywny foliowy kartonik Bonne Bell – VitaGloss02 Sheer Plum – 11,4ml – zużycie 40% - nawilżający błyszczyk o śliwkowym zapachu i przejrzystym kolorze, taki podbijający barwę ust w kierunki śliwki Clinique - Fresh Bloom - 02 Posy - 9g - nowy, nieużywany, aczkolwiek trochę ucierpiał w transporcie ![]() ![]() L'Oreal - Colour Juice – pina colada 100 – 15ml – użyty kilka razy - nadaje ustom blady, mleczny kolorek IlonaP Astor Big & Beautiful - black, używany od tygodnia, świeży, mokry OlkoLolka Minerały EDM – Blush – New Mom – 5,5g (big) – nowy, nieużywany (zależało mi na kabuki z zestawu, róży EDM nie umiem używać) LaurEss – Ethereal Mineral Foundation - Radiant Ivory – 10g (big) – kilka razy użyty IlonaP EDM – Intensive Base – Golden Light – 5,5g (big) – kilka razy użyty - gayenka Lakiery i odżywki do paznokci Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10% Nail Tek, Intensive Therapy II - odżywka zabezpieczająca nawierzchniowa, bezbarwna; na 100% oryginał, 15ml, zużycie ok. 30%, lakier zabarwiony lekko na czerwonawo-fioletowawo, na kolorowych lakierach w ogóle tego nie widać, na jasnych nie wiem, bo nie używam; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT Nail Tek, Foundation II - odżywka podkładowa, mleczna - kupiona na Allegro, sprzedawca miał same pozytywy (na PW mogę podać nicka), ale sama nie wiem czy jest oryginalna, 15ml - zużycie ok. 10%; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT OPI – India Collection - Get Me To The Taj On Time – 15ml – 2 razy użyty - arrachnee Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15% - arrachnee Pielęgnacja Ciało Eveline – Natural Drem Spa Owocowy Mix – Jogurtowy Balsam do Ciała – 500ml – zużycie z 15-20% Lirene – Aktywny Żel-Krem Antycellulitowy (poprzednia seria) – 150ml – nowy Avon – Planet Spa Dead Sea Minerals Foot Cream – krem do stóp z minerałami z Morza Martwego – 75ml – zużycie 60-70% Nivea Body – DNAge – Serum na szyję dekolt i ramiona zapobiegające starzeniu się skóry – 150ml – nowe, w kartoniku (kartonik trochę zniszczony) OlkoLolka L'Oreal – NutriTherapy – Regenerujący krem do ciała o bogatej konsystencji przeciw wysuszaniu skóry – Skóra bardzo sucha i wrażliwa – 200ml – nowy- arrachnee Twarz AA Oceanic Naturalne Rozświetlenie - Żel do demakijażu twarzy i oczu (butelka z pompką)- 200ml - zużycie 20-25% AA Oceanic Naturalne Rozświetlenie - Peeling-mousse enzymatyczny do twarzy - 50ml - zużycie ok. 50% Oriflame – Optimals – Oxygen Boost Face Mask – maseczka dotleniająco-nawilżająca – 75ml – zużycie z 30% Yves Rocher – Bio Culture Krem pod oczy – 15ml – zużycie 40%, mam kartonik Bielenda Botoskin Efekt – Satynowe mleczko do demakijażu – 150ml – zużycie 10% - uwaga!! ważne do 01/2010 L'Oreal - NutriBronze – Ultralekki krem nawilżający do twarzy stopniowo opalający – karnacja normalna i jasna – 50ml – zużycie 20-30% - uwaga!! ważny do 21/02/2010 Włosy Kadus - Repair Energy - profesjonalny szampon do włosów zniszczonych - 250ml - zostało jakieś 60% Kadus - Repair Energy - profesjonalna maseczka do włosów zniszczonych - 200ml - zostało jakieś 35% Taft – Ultra Mousse Extra Strong – pianka do wlosów supermocna – 250ml (200+50ml gratis) – nowa (dostałam, a nie używam pianek) Elseve – Re Nutrition Szampon Pielęgnacyjny z regenerującym mleczkiem królewskim – włosy suche lub przesuszone – 400ml – zużycie 65% Elseve – Cement-Ceramidy Szampon Odbudowujący przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 400ml – zużycie 30% Elseve – Cement-Ceramidy Odbudowująca odżywka w kremie przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 200ml – zużycie 80% Zapachy Yves Rocher - Neonatura Souffle EDP – 50ml – zużycie ok. 40%, mam kartonik Yves Rocher – Ode a l'Amour Passionemment EDT – 30ml – zużycie 20%, mam kartonik Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-04 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne
Moje zasady:
- wysyłka tylko przesyłką rejestrowaną! (polecony/paczka) dobrze zabezpieczoną w bąblach / pudełku - osoby z małą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze - kosmetyki wysyłam czyste, zadbane i takich też oczekuję - zawartość przesyłki, jak i samą przesyłkę zawsze staram się dobrze zabezpieczyć i proszę o to samo, proszę też o nie klejenie taśmą bezpośrednio po kosmetykach ![]() Przy okazji proszę o cierpliwość ![]() O zdjęcia proszę wołać, w miarę możliwości postaram się je zrobić, aczkolwiek rzadko kiedy bywam w domu za dnia, więc o dobre światło trudno. Wishlist: - cienie Clinique, byle nie GWP - profesjonalnye bądź niedostępne u nas kosmetyków do włosów kręconych (te drogeryjne już przerobiłam) - pogrubiający tusz górnopółkowy o niewielkim stopniu zużycia, koniecznie świeży - maski do włosów suchych - Armani Code, CK IN2U, J. del Pozo In Black - Effaclar Duo - żel do mycia twarzy Cleanance - smakowite peelingi i masła do ciała - podkłady mineralne na wypróbowanie dla ciepłego średniego bledziocha - zawsze mogę być też chętna na takie niezbędniki jak tampony OB normal i light days, emulsję Lactacyd, żel do golenia Nivea Sensitive - wody termalne - pędzelki EDM Jak pomyślę ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-11-18 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne
Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui
bede kusic jak mi dasz wishliste ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cos u mnie za:
Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui i lakier opi? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
witaj, coś za neonaturę u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15%
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Za EDM intensiv base - znajdziesz coś?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nic, poza tym właśnie się zorientowałam, że mam Souffle a nie Seve, jak pierwotnie podałam ![]() Cytat:
Spodobały mi się tylko miniaturowe pryzmy, ale domyślam się, że tak łatwo ich nie oddasz. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
cos u mnie za Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana LaurESS Radiant Ivory Ethernal
w zamian to co w wątku + sporo minerałów do odsypania [róże, rozświetlacze...] pędzelki EDM do cieni, korektora... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesuja mnie te 2 rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Watek sie juz troche zdezaktualizowal, ale mam b. duzo kolorowki i troche pielegnacji, wiec czekam na wishliste
![]() O, widze wishliste. To moze kosmetyki TBS? Mam sporo smakowitych - kokosowe, truskawka, morela, biale pizmo, kakao, orzech brazylijski....
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37069794wymieniam www.pajacyk.pl KLIK ![]() Edytowane przez króliczek Czas edycji: 2009-10-19 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp. ale sprawdziłam kolor na stronie EDM i ten golden mnie nieco zmylił..bo ten kolor byłby dla mnie za jasny
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
cos u mnie za khola guerlaina... zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||||
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14805001]cos u mnie za Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui ?[/QUOTE]
Nic. Cytat:
![]() Cytat:
Ewentualnie na jakieś odlewki olejów byłabym też chętna. Niestety. Tak w ogóle, kopę lat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Jak nic sensownego nie znajdę za niego, to będę pamiętać o Twoich masełkach. Bo w sumie lepiej tak niż miałby u mnie leżeć. Ale na razie wolę się wstrzymać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oooo, to mi się spodobało ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
leśny stwór
|
niestety nic nie znalazlam. pozdr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Paul's girl
|
mam jeszcze maseczkę do włosów suchych Avon:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...iszczonych.htm użyłam jej raz, otwarta 2 dni temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.