Wymienię jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 21:56   #1
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne

NIEAKTUALNE

Legenda
dokładka
rezerwacja
wymienione

Kolorówka

Oriflame - Beauty - korektor pod oczy w tubce "Absolute" - Gold, 10ml, - nowy nieużywany

Deborah, Sole&Co - potrójne cienie do powiek, nr 2,
kolory jak na zdjęciu z załącznika (czekoladowy brąz, róż i jasny róż) - użyte kilka razy, z wymiany z OlkoLolka

Nivea Beaute - Volume Shine Laque - 93 Berry - 5ml - wypróbowany ze 3 razy - błyszczyk z aplikatorem dający efekt polakierowanych ust, odcień nic nie ma wspólnego z jagdami, wg mnie to coś a la czerwona pomarańcza skrzyżowana z fuksją

Yves Rocher - Luminelle Deligloss Truskawkowa Czerwień - 10ml - nowy

Glo Minerals - gloLip Stick - Siren - 3,4g - testowana 2 razy - szminka w odcieniu koralowej(?) czerwieni

Revlon – Vital Radiance – Line Softening Makeup SPF15 Rehydrating for Normal/Dry Skin – 10 Vanilla Cool – 30ml – ze 3 razy użyty, mam do niego sztywny foliowy kartonik

Bonne Bell – VitaGloss02 Sheer Plum – 11,4ml – zużycie 40% - nawilżający błyszczyk o śliwkowym zapachu i przejrzystym kolorze, taki podbijający barwę ust w kierunki śliwki

Clinique - Fresh Bloom - 02 Posy - 9g - nowy, nieużywany, aczkolwiek trochę ucierpiał w transporcie - czyli słynny maczek w rozsypce stan jak na foto, ale nie daję gwarancji, że w takim stanie doleci dalej - kolciag

L'Oreal - Colour Juice – pina colada 100 – 15ml – użyty kilka razy - nadaje ustom blady, mleczny kolorek IlonaP

Astor Big & Beautiful - black, używany od tygodnia, świeży, mokry OlkoLolka

Minerały

EDM – Blush – New Mom – 5,5g (big) – nowy, nieużywany (zależało mi na kabuki z zestawu, róży EDM nie umiem używać)

LaurEss – Ethereal Mineral Foundation - Radiant Ivory – 10g (big) – kilka razy użyty IlonaP

EDM – Intensive Base – Golden Light – 5,5g (big) – kilka razy użyty - gayenka

Lakiery i odżywki do paznokci

Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10%

Nail Tek, Intensive Therapy II - odżywka zabezpieczająca nawierzchniowa, bezbarwna;
na 100% oryginał, 15ml, zużycie ok. 30%, lakier zabarwiony lekko na czerwonawo-fioletowawo, na kolorowych lakierach w ogóle tego nie widać, na jasnych nie wiem, bo nie używam; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT

Nail Tek, Foundation II - odżywka podkładowa, mleczna - kupiona na Allegro, sprzedawca miał same pozytywy (na PW mogę podać nicka), ale sama nie wiem czy jest oryginalna, 15ml - zużycie ok. 10%; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT

OPI – India Collection - Get Me To The Taj On Time – 15ml – 2 razy użyty - arrachnee

Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15% - arrachnee

Pielęgnacja

Ciało

Eveline – Natural Drem Spa Owocowy Mix – Jogurtowy Balsam do Ciała – 500ml – zużycie z 15-20%

Lirene – Aktywny Żel-Krem Antycellulitowy (poprzednia seria) – 150ml – nowy

Avon – Planet Spa Dead Sea Minerals Foot Cream – krem do stóp z minerałami z Morza Martwego – 75ml – zużycie 60-70%

Nivea Body – DNAge – Serum na szyję dekolt i ramiona zapobiegające starzeniu się skóry – 150ml – nowe, w kartoniku (kartonik trochę zniszczony) OlkoLolka

L'Oreal – NutriTherapy – Regenerujący krem do ciała o bogatej konsystencji przeciw wysuszaniu skóry – Skóra bardzo sucha i wrażliwa – 200ml – nowy- arrachnee

Twarz

AA Oceanic Naturalne Rozświetlenie - Żel do demakijażu twarzy i oczu (butelka z pompką)- 200ml - zużycie 20-25%

AA Oceanic Naturalne Rozświetlenie - Peeling-mousse enzymatyczny do twarzy - 50ml - zużycie ok. 50%

Oriflame – Optimals – Oxygen Boost Face Mask – maseczka dotleniająco-nawilżająca – 75ml – zużycie z 30%

Yves Rocher – Bio Culture Krem pod oczy – 15ml – zużycie 40%, mam kartonik

Bielenda Botoskin Efekt – Satynowe mleczko do demakijażu – 150ml – zużycie 10% - uwaga!! ważne do 01/2010

L'Oreal - NutriBronze – Ultralekki krem nawilżający do twarzy stopniowo opalający – karnacja normalna i jasna – 50ml – zużycie 20-30% - uwaga!! ważny do 21/02/2010

Włosy

Kadus - Repair Energy - profesjonalny szampon do włosów zniszczonych - 250ml - zostało jakieś 60%

Kadus - Repair Energy - profesjonalna maseczka do włosów zniszczonych - 200ml - zostało jakieś 35%

Taft – Ultra Mousse Extra Strong – pianka do wlosów supermocna – 250ml (200+50ml gratis) – nowa (dostałam, a nie używam pianek)

Elseve – Re Nutrition Szampon Pielęgnacyjny z regenerującym mleczkiem królewskim – włosy suche lub przesuszone – 400ml – zużycie 65%

Elseve – Cement-Ceramidy Szampon Odbudowujący przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 400ml – zużycie 30%

Elseve – Cement-Ceramidy Odbudowująca odżywka w kremie przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 200ml – zużycie 80%

Zapachy

Yves Rocher - Neonatura Souffle EDP – 50ml – zużycie ok. 40%, mam kartonik

Yves Rocher – Ode a l'Amour Passionemment EDT – 30ml – zużycie 20%, mam kartonik

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2010-02-04 o 20:45
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 21:58   #2
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne

Moje zasady:
- wysyłka tylko przesyłką rejestrowaną! (polecony/paczka) dobrze zabezpieczoną w bąblach / pudełku
- osoby z małą ilością przekupek wysyłają jako pierwsze
- kosmetyki wysyłam czyste, zadbane i takich też oczekuję
- zawartość przesyłki, jak i samą przesyłkę zawsze staram się dobrze zabezpieczyć i proszę o to samo, proszę też o nie klejenie taśmą bezpośrednio po kosmetykach

Przy okazji proszę o cierpliwość Z uwagi na kiepskie łącze i brak czasu na Wizaż zaglądam zwykle tylko wieczorami, co najwyżej w wolny weekend mogę częściej.
O zdjęcia proszę wołać, w miarę możliwości postaram się je zrobić, aczkolwiek rzadko kiedy bywam w domu za dnia, więc o dobre światło trudno.

Wishlist:
- cienie Clinique, byle nie GWP
- profesjonalnye bądź niedostępne u nas kosmetyków do włosów kręconych (te drogeryjne już przerobiłam)
- pogrubiający tusz górnopółkowy o niewielkim stopniu zużycia, koniecznie świeży
- maski do włosów suchych
- Armani Code, CK IN2U, J. del Pozo In Black
- Effaclar Duo
- żel do mycia twarzy Cleanance
- smakowite peelingi i masła do ciała
- podkłady mineralne na wypróbowanie dla ciepłego średniego bledziocha
- zawsze mogę być też chętna na takie niezbędniki jak tampony OB normal i light days, emulsję Lactacyd, żel do golenia Nivea Sensitive
- wody termalne
- pędzelki EDM

Jak pomyślę , to jeszcze coś dopiszę

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-11-18 o 12:30
Stary 2009-10-18, 22:01   #3
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne

Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui

bede kusic jak mi dasz wishliste
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 22:05   #4
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

cos u mnie za:
Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui
i lakier opi?

odpisz prosze u mnie
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 22:29   #5
alphala
Zadomowienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

witaj, coś za neonaturę u mnie?
alphala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-18, 22:50   #6
annamonica
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
GG do annamonica

cos u mnie za:

Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15%
Stary 2009-10-18, 22:51   #7
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.

Witaj
Za EDM intensiv base - znajdziesz coś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 23:28   #8
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez króliczek Pokaż wiadomość

bede kusic jak mi dasz wishliste
Stworzę ją pewnie niebawem, a póki co w Twoim wątku nic nie znalazłam.

Cytat:
Napisane przez lilmary Pokaż wiadomość
cos u mnie za:
i lakier opi?

odpisz prosze u mnie
Nic.

Cytat:
Napisane przez alphala Pokaż wiadomość
witaj, coś za neonaturę u mnie?
Nic, poza tym właśnie się zorientowałam, że mam Souffle a nie Seve, jak pierwotnie podałam

Cytat:
Napisane przez annamonica Pokaż wiadomość
cos u mnie za:

Sally Hansen - Nail Quencher Hydrating Base Coat – nawilżająca baza pod lakier – 13,3ml – zużycie 15%
Nic.

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Witaj
Za EDM intensiv base - znajdziesz coś?
Spodobały mi się tylko miniaturowe pryzmy, ale domyślam się, że tak łatwo ich nie oddasz.
Stary 2009-10-19, 03:59   #9
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui ?
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 08:29   #10
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.

Interesuje mnie balsam loreal i szampon czy szukasz cos moze z kolorowki
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 08:45   #11
IlonaP
Zakorzenienie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

jestem zainteresowana LaurESS Radiant Ivory Ethernal
w zamian to co w wątku + sporo minerałów do odsypania [róże, rozświetlacze...]
pędzelki EDM do cieni, korektora...
Stary 2009-10-19, 10:33   #12
Rena
Zakorzenienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
L'Oreal - Colour Juice – pina colada 100 – 15ml – użyty kilka razy - nadaje ustom blady, mleczny kolorek

L'Oreal – NutriTherapy – Regenerujący krem do ciała o bogatej konsystencji przeciw wysuszaniu skóry – Skóra bardzo sucha i wrażliwa – 200ml – nowy
Włosy
interesuja mnie te 2 rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 11:28   #13
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Stworzę ją pewnie niebawem, a póki co w Twoim wątku nic nie znalazłam.
Watek sie juz troche zdezaktualizowal, ale mam b. duzo kolorowki i troche pielegnacji, wiec czekam na wishliste

O, widze wishliste. To moze kosmetyki TBS? Mam sporo smakowitych - kokosowe, truskawka, morela, biale pizmo, kakao, orzech brazylijski....

Edytowane przez króliczek
Czas edycji: 2009-10-19 o 11:43
Stary 2009-10-19, 11:31   #14
ragutka
Zakorzenienie

Przekupka: 255 pkt / 100% pozyt.

Dzięki za odp. ale sprawdziłam kolor na stronie EDM i ten golden mnie nieco zmylił..bo ten kolor byłby dla mnie za jasny
Stary 2009-10-19, 11:39   #15
olciawalczak
Wtajemniczenie

Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.

Hej,
cos u mnie za khola guerlaina...

zapraszam
olciawalczak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 21:24   #16
MagJa
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14805001]cos u mnie za Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre – 02 Brun Dore (brąz ze złotymi drobinkami) – 1g – 2 razy użyty, w komplecie – kartonik, ulotka, etui ?[/QUOTE]
Nic.

Cytat:
Napisane przez ewapawliszyn Pokaż wiadomość
Interesuje mnie balsam loreal i szampon czy szukasz cos moze z kolorowki
Niczego konkretnego poza wymienionymi w wishlist, ale kusić zawsze można

Cytat:
Napisane przez IlonaP Pokaż wiadomość
jestem zainteresowana LaurESS Radiant Ivory Ethernal
w zamian to co w wątku + sporo minerałów do odsypania [róże, rozświetlacze...]
pędzelki EDM do cieni, korektora...
A które dokładnie pędzelki masz? I czy jakieś odsypki podkładów też znajdziesz? tylko jak dla mnie to takie ciemniejsze i cieplejsze niż Radiant Ivory. Róży raczej nie chcę, rozświetlacze też niekoniecznie, za dużo mam jeszcze z tradycyjnej kolorówki.
Ewentualnie na jakieś odlewki olejów byłabym też chętna.

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
interesuja mnie te 2 rzeczy, znajdziesz cos u mnie?
Niestety.
Tak w ogóle, kopę lat

Cytat:
Watek sie juz troche zdezaktualizowal, ale mam b. duzo kolorowki i troche pielegnacji, wiec czekam na wishliste

O, widze wishliste. To moze kosmetyki TBS? Mam sporo smakowitych - kokosowe, truskawka, morela, biale pizmo, kakao, orzech brazylijski....
Za khola chciałabym coś naprawdę super i choć masła z TBS lubię, to niekoniecznie oddam go za nie.

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Dzięki za odp. ale sprawdziłam kolor na stronie EDM i ten golden mnie nieco zmylił..bo ten kolor byłby dla mnie za jasny
Dla mnie akurat jest za ciemny trochę i na pewno za żółty, ale rozumiem

Cytat:
Napisane przez olciawalczak Pokaż wiadomość
Hej,
cos u mnie za khola guerlaina...

zapraszam
Nic.
Stary 2009-10-20, 07:28   #17
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.

Mam nowa probke podkladu mineralnego MF nr 70 Natural z pedzelkiem tej firmy
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 11:38   #18
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewapawliszyn Pokaż wiadomość
Mam nowa probke podkladu mineralnego MF nr 70 Natural z pedzelkiem tej firmy
Znając życie 70 będzie za ciemny dla mnie, poza tym przestawiłam się raczej na te prawdziwe minerały, więc za MF podziękuję.
Stary 2009-10-20, 11:45   #19
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Za khola chciałabym coś naprawdę super i choć masła z TBS lubię, to niekoniecznie oddam go za nie.
Rozumiem nie oplaca mi sie proponowac nic innego za khola, bo u mnie ma cene dwoch maselek TBS Pozdrawiam serdecznie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 11:53   #20
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem nie oplaca mi sie proponowac nic innego za khola, bo u mnie ma cene dwoch maselek TBS Pozdrawiam serdecznie
Jak nic sensownego nie znajdę za niego, to będę pamiętać o Twoich masełkach. Bo w sumie lepiej tak niż miałby u mnie leżeć. Ale na razie wolę się wstrzymać.
Stary 2009-10-20, 12:10   #21
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Cytat:

Nivea Body – DNAge – Serum na szyję dekolt i ramiona zapobiegające starzeniu się skóry – 150ml – nowe, w kartoniku (kartonik trochę zniszczony)

L'Oreal – NutriTherapy – Regenerujący krem do ciała o bogatej konsystencji przeciw wysuszaniu skóry – Skóra bardzo sucha i wrażliwa – 200ml – nowy

oooo, to mi się spodobało
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 19:51   #22
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagwoj Pokaż wiadomość
oooo, to mi się spodobało
Ale mi u Ciebie niestety nic.
Stary 2009-10-21, 11:10   #23
króliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nic sensownego nie znajdę za niego, to będę pamiętać o Twoich masełkach. Bo w sumie lepiej tak niż miałby u mnie leżeć. Ale na razie wolę się wstrzymać.
nie ma sprawy, masełka są dostępne jeśli zmienisz zdanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 12:09   #24
iwcia74
Zadomowienie

Przekupka: 53 pkt / 98% pozyt.

cześć, znajdziesz coś za khol guerlain?
iwcia74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 18:05   #25
Yenotek
leśny stwór

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

niestety nic nie znalazlam. pozdr.
Stary 2009-10-21, 20:31   #26
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwcia74 Pokaż wiadomość
cześć, znajdziesz coś za khol guerlain?
Niestety.
Stary 2009-10-22, 18:54   #27
MagJa
Zakorzenienie

up
Stary 2009-10-23, 22:55   #28
MagJa
Zakorzenienie

up
Stary 2009-10-24, 18:29   #29
istari
Paul's girl

coś u mnie za Neonatura Souffle?
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-25, 07:53   #30
istari
Paul's girl

mam jeszcze maseczkę do włosów suchych Avon:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...iszczonych.htm

użyłam jej raz, otwarta 2 dni temu.
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości