|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() MAC i Kryolan !! Perfumy: Fracci, L'artisan, Goutal, Coudray, Il Profvmo !! I inne :)NIEAKTUALNE !! Cienie:- Cienie MAC - tylko wypiekane !! A także: - dobre podkłady - pędzle - dobre, Sephora, MAC... - kuferki na kosmetyki Perfumy: - Perfumy AVON niedostępne w Polsce !! Najchętniej: - można kusić wszystkim co z ambrą, piżmem, pieprzowe, różane, orientalne, słodkawe, z białymi kwiatami... - za te dam się posiekać, oddam duszę i nie wiem co jeszcze ![]() - Carla Fracci, Salome ![]() - Annick Goutal, Mandragore ![]() - Kilian ![]() - Lubin, Idole ![]() - Dior, Poison Tendre - Escentric Molecules, Molecule 01 - L'Occitane, Amber - L'Occitane, Eau d'Iparie EDT - Micallef, Ananda i wiele innych - Molinard, Habanita - Lancome, Magie Noire - Penhaligon's, różności - L'artisan Parfumeur, różne zapachy - Comptoir Sud Pacifique, różności: kokosowe, vanila, kakao, róża - Cacharel, Noa Perle - Kenzo, Kashaya - Olivier Durbano, Black Tourmaline ![]() - Rochas, Alchemie - Rochas, Byzance - Serge Lutens, Cedre - Serge Lutens, Daim Blond - Vivienne Westwood, Boudoir - The Different Company, Sublime Balkiss - YSL, NU - Agent Provocateur, Maitress Również chętnie: - Gucci, Gucci by Gucci - Dior, Miss Dior Cherie - Profumum, Fiore d’Ambra - Il Profvmo, różne zapachy - Les Parfums De Rosine, La Rose de Rosine,Ecume de Rose i inne - Satellite, A la figue! - E. Coudray, Ambre et Vanille i inne - The Different Company, Rose Poivree i inne - Kenzo, Kenzo Amour Indian Holi Oraz (dużo jako zapas): - Guerlain, Shalimar i Shalimar Legere - Guerlain, Samsara - DNNK, Black Cashmere - Tom Ford, Black Orchid - Lancome, Collection Voyage, Benghal - Paco Rabanne - Black XS - Trussardi - Python - Agent Provocateur, wszystkie ![]() Mazidła: - Estee Lauder Idealist ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-12-22 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAC i Kryolan !! Perfumy: Fracci, L'artisan, Goutal, Coudray, Il Profvmo !! I i
Hej, widze ze pedzli szukasz. Mam takie do oddania:
Do cieni: http://www.boots.com/en/No7-Eyeshadow-Brush_15690/ x3 Do korektora: http://www.boots.com/en/No7-Concealer-Brush_15692/ x1 Wszystkie nowiutkie, w pudelkach. Naturalne wlosie. Interesuja Cie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC i Kryolan !! Perfumy: Fracci, L'artisan, Goutal, Coudray, Il Profvmo !! I i
jak najbardziej
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Yves Rocher, Neonatura Cocon 40/50 Bioderma, Sensibio 250 ml płyn micelarny - nowiutki, z dwupaku Anew Balsam modelujący sylwetkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kochana... ale tylko balsam modelujący sylwetkę został
![]() Właśnie sprzątam w wątku... ![]() A tym do podkładu tez bym była zainteresowana ![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ten balsam to na ile wyceniasz? Ja szukam jeszcze tego, moze wyszperasz: Klipsy fryzjerskie do wlosow - kiedys widzialam takie w Avonie - tylko nowe, o tego typu: http://www.kalamis.pl/product-pol-22...yzjerskie.html AVON skarpetki bawełniane do głębokiego nawilżania (na noc) - tylko nowe Płyty DVD z ćwiczeniami, moga byc z SHAPE’a – najchetniej intensywne aeroby, kardio, na brzuch. Nie mam pedzla do podkladu, pisalam o drugim pedzelku do korektora. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-10-26 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Sprzątam sprzątam... ale net mi niedomaga
![]() Już skończyłam w ciuszkowym ![]() Balsam na ok 40 zł... tak myślę ![]() Eh... czytać nie umiem ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie wyszperasz juz nic wiecej z tego co w poprzednim poscie podalam, albo moze jakies maslo do ciala ale nowe (bo na zapas) i nie z Avonu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hehe, nie ma za co... doskonale rozumiem, też nieraz wybrzydzam
![]() Więcej chyba nie wyszperam... mam jeszcze w wątku balsam z pompką z białym piżmem, może to by Cię zaciekawiło ![]() Też wolę większe wymiany, nie lubię się rozdrabniać ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No trudno, chyba sie nie uda tym razem bo na tym balsamie Avonu w sumie najmniej mi zalezalo z tych trzech rzeczy. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No, nie bądźcie paskudy...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Aktualizacja
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wpisz tu zomzing
|
pozwolę sobie za odlewkę 5 ml Tumulte PH zaproponować wybór dowolnych 5 ml z poniższych zasobów:
Etro, Sandalo, odlewka w atomizerze, pozostało 4/5ml Guerlain, Ange ou Demon, miniaturka, 2/4 ml Westwood, Boudoir, próbka lana 0,7/1 ml Penhaligon's, Lily&Spice, próbka producenta, 1,8/2 ml Diptyque, Olene, próbka producenta (atomek) 1,8/2 ml Tesori d/Oriente, White Musk, próbka lana, ok. 0,5/1ml Etro, Shaal Nur, próbka producenta, ok. 0,6/1ml Keiko Mecheri, Bois de Santal, próbka lana, ok. 0,3/1ml Dolce&Gabbana, the one, próbka producenta, ok. 0,6/2ml Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2009-11-19 o 21:42 Powód: poprawa literówek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No spodobały mi się 3
![]() ![]() Etro, Sandalo, odlewka w atomizerze, pozostało 4/5ml Westwood, Boudoir, próbka lana 0,7/1 ml Etro, Shaal Nur, próbka producenta, ok. 0,6/1ml Może coś dobierzesz ? Nie mam dużo, ale może coś Ci się spodoba ? Mam 1 Gotala - Gardenia Passion.
![]() |
#25 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() poproszę o adres na PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
mam Rochasa Byzance, to chyba tester z tego co pamietam 100 ml.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-11-28 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.