![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
Xs/S/M - Szybka wymianka-Nowe i używane-Nie tylko markowe-Dla każdego coś fajnego :)watek nieaktualny watek nieaktualny !!!! Przy każdym ubraniu podaje dokładny opis, wymiary itp., ale gdyby ktoś jednak miał dodatkowe pytania na każde zawsze odpowiem ![]() Dla zainteresowanych osób daną rzeczą mogę porobić więcej zdjęć ![]() Szukam wszystkiego co wpadnie mi w oko, także rozpatrzę każdą propozycję ![]() Zależy mi na szybkiej wymiance, ponieważ nie mam już miejsca, aby trzymać tych wszystkich ubrań ![]() ![]() Moje zasady: - na pytania „coś u mnie” nie odpisuje, ponieważ nie wiem co Ci się u mnie podoba i czego mam szukać w zamian. - jeśli nic nie znajdę u Ciebie, piszę o tym u siebie, ale gdy coś wpadnie mi w oko piszę o tym u Ciebie w wątku – trochę pokręcone, ale mam nadzieję, że zrozumiałe. - paczki wysyłam listem poleconym – najlepiej ekonomiczny – mniej płacimy, a czasem idzie tyle samo co priorytet. W wyjątkach możemy się umówić na prio. - osoba, która posiada mniej niż 15 przekupek – paczkę śle pierwsza! Jest to decyzja nie do podważenia!!! - niestety na brak czasu nie umawiam się na spotkania w celu wymiany ubrań. - nie rezerwuje ubrań. - paczki wysyłam raz w tygodniu tzn. w piątki - decyzja nie do podważenia, ponieważ studiuje, chodzę na praktyki i piszę pracę dyplomową i nie mam czasu ![]() - jeśli rezygnujesz z wymianki jeszcze przed wymianą adresów - to NAPISZ! NIE PODAWAJCIE LINKÓWWWWW ![]() Dziękuje ![]() Z góry przepraszam za zmięte ubrania, ale to wina tego, że leżą upchane w szafie, bo nie mam już miejsca na nie
![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-01-29 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Xs/S/M - Szybka wymianka-Nowe i używane-Nie tylko markowe-Dla każdego coś fajne
1. Różowy sweterek. Stan idealny. Bardzo rzadko noszony, ponieważ na mnie jest ciutkę za mały ![]() ![]() ![]() 2. Nowy sweterek w paski H&M. Ubrany raz tzn przymierzony, niestety na mnie w biuście za mały. Jest śliczny!! Rozmiar Xs-S. 3. Śliczna, mgiełkowa bluzeczka firmy MEXX, stan idealny. Rozmiar Xs-S. Co do oryginalności nic nie powiem, bo ją dostałam, ale być może jest to oryginał ![]() 4. Rewelacyjne dżinsowe spodnie firmy Cross. Model ten charakteryzuje się wąskimi nogawkami, pięcioma kieszonkami, oraz zdobionymi nitami i guzikiem. Wszystkie ściegi są dopracowane. Kolor nitki idealnie komponuje się z niebieskim kolorkiem spodni. Małe zgrabne kieszonki na pupie optycznie ją eksponują i podkreśla jej walory. Mocny, średniej grubości dżins bez dodatku elastanu, fabrycznie poprzecierany i pognieciony. Oczywiście jak to w oryginalnych spodniach sygnowany guzik, nity i skórzana wstawka z tłoczonym logo. długość 105 cm długość od kroku 86 cm szerokość w pasie 37 do 38 cmx2 szerokość w biodrach 46 do 47 cmx2 szerokość w udzie 26 do 27 cmx2 szerokość na dole 17 cmx2 wysokość stanu przód 16,5 cm wysokość stanu tył 30 cm Nie są to wąskie rurki, nogawka ma 17cm szerokości!! Spodnie są nowe!! Kupiłam je na All, niestety z powodu moich kościstych bioder nie zapne się, a stan mają bardzo niziutki! Rozmiar XS-S (w26 l34) Oddam za coś super lub kilka rzeczy bo dość dużo za nie dałam :/ 5. Sweterek long. Bardzo przyjemny w dotyku i cieplutki. Stan oceniam na -bdb. Fajny duży golf. Fajnie również wygląda z paskiem w talii. Oddam za inny sweterek. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Xs/S/M - Szybka wymianka-Nowe i używane-Nie tylko markowe-Dla każdego coś fajne
6. Bokserka firmy Big Star. Stan idealny. Rozmiar z metki S, ale na M też będzie pasować. Nie trzeba prasować, bo materiał jest taki zmięty z przodu, ale na ciele gdzie nie gdzie sam się prostuje
![]() 7. Sweterkowe bolerko, czarne z dodatkiem brokatu. Nowe. Rozmiar Xs/S/małe M, jest bardzo rozciągliwe. Fajnie wygląda z bokserka lub bluzeczką na ramiączkach. Niestety z bolerkami się nie lubie więc wystawiam na wymiankę. 8. Zielony sweterek H&M. Rozmiar Xs/S. Stan bdb. 9. Long w żółto-srebrne paski. Rozmiar Xs/S. Stan bdb. 10. Golfik z dodatkiem brokatu. Nowy. Rozmiar Xs/S. Bardzo cieplusi. 11. Czarny sweterek z kapturkiem w kratkę. Nowy. Wszelkie plamy i odbarwienia to wina aparatu ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
12. Golf w paski firmy Fishbone. Stan idealny. Rozmiar z metki M, ale zdecydowanie to Xs/S. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 32cm, dł.całk.: 57cm, dł.rękawa wew.: 54cm.
13/14. Czarne i niebieskie polo firmy Fishbone. Stan idealny. Rozmiar z metki M, będzie też na S. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 38cm, dł.całk.: 55cm. 15. Czarna koronkowa bluzeczka z satyny. Rozmiar Xs/S. Stan idealny. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: ok. 40cm, szerokość pod biustem: 39cm, dł.całk.: 54cm. 16. Dżinsowa spódnica przed kolano. Firma Camaieu. Rozmiar S/M. Raz ubrana. Stan idealny. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
17. Zielono-biała bluzeczka w koniczyny. Nowa. Z tyłu na pleckach ma dziurę co widać na zdjęciu. Rozmiar z metki 158/164, ale jest to Xs/S. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: ok. 38cm, dł.całk.: 58cm.
18. Szary T-shirt firmy Reporter. Stan idealny. Rozmiar Xs/S. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 42cm, dł.całk.: 58cm. 19. Long w paski firmy Diverse. Stan -bdb – parę razy ubrany, lekkie ślady po antyper. Rozmiar S/M. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 44cm, dł.całk.: 58cm, dł.rękawa wew.: 59cm. DOKŁADKA 25 STYCZNIA 2010 Jeansowe rurki rozciągliwe bardzo obcisłe extra sexowne, Spodnie zwężane przez profesjonalną krawcową. Dokładne wymiary: pas-36 biodra-44 dl calk-101 stan: 17 cm rozciągliwe biodróweczki, eleganckie i sportowe rozmiar: 27 stan bardzo dobry. Kupilam je na All ale niestety sa na mnie za duze ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2010-01-25 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
20. Spódniczka firmy Adidas. Nowa. Oryginalna. Z takiego śliskiego, oddychającego materiału. Rozmiar Xs/S/małe M.Będę wybredna! 21. Fioletowe spodenki 3/4 firmy Amisu. Rozmiar z metki 40 (ja noszę Xs/S i nawet ciekawie leżą). Stan idealny. Będę wybredna! 22. Krótkie spodenki firmy Pull&Bear. Powiem tak: spodnie były nowe, ale za krótkie, więc je obcięłam co się nie rzuca w oczy, że to ręczna robota ![]() ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
23. Fioletowy kardigan. Mam go z wymianki. Stan idealny. Rozmiar z metki L, ale również będzie na M (na mnie niestety za duży). Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 44cm, dł.całk.: 57cm, dł.rękawa wew.: 45cm. Będę wybredna!
24. Granatowa bluza firmy House ze złotym brokatem. Śliczna bluza. Na mnie ciutke mała ![]() 25. Beżowy, sztruksowy żakiet firmy Big Star. Stan idealny. Pasuje na codzienne wyjścia jak i na specjalne okazje. Rozmiar z M. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 47cm, dł.całk.: 59cm, dł.rękawa wew.: 47cm. Będę wybredna! 26. Dżinsowa marynarka. Nowa. Rozmiar S/M. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 44cm, dł.całk.: 57cm, dł.rękawa wew.: 46cm. Będę wybredna! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
27. Tunika w szaro-czarne paski. Rozmiar Xs/S/małe M. Stan idealny. Idealna do rurek, spódniczek.
28. Czarna bluza z motywem smoka firmy Butik. Rozmiar S/M. Nowa. Dekolt lekko łódkowaty. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 44cm, dł.całk.: 56cm, dł.rękawa wew.: 52cm. Będę wybredna! 29. Cienka bluza firmy House. Stan idealny. Rozmiar Xs/S/małe M. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 43cm, dł.całk.: 54cm, dł.rękawa wew.: 51cm. Będę troszkę wybredna! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
30. Biała kangurka. Nowa. Rozmiar Xs/S/małe M. Idealna na bokserkę. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 41cm, dł.całk.: 53cm, dł.rękawa wew.: 50cm.
31. Prześwitująca bluza. Nowa. Rozmiar w sumie uniwersalny od Xs/S/M. Będę wybredna! 32. Kremowy polar firmy Big Star. Stan bdb – od wew.lekko zmechacony, ale golarką wyczyszczę. Rozmiar M. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 50cm, dł.całk.: 60cm, dł.rękawa wew.: 48cm. Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
33. Czarna bokserka firmy Camaieu. Stan jak nowa – raz ubrana. Rozmiar Xs/S. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 35cm, dł.całk.: 56cm.
34. Czarna, elegancka bluzeczka firmy Amisu. Dekolt w łódkę. Nowa. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 44cm, dł.całk.: 47cm. Będę wybredna! 35. Spódniczka moro firmy Reporter. Nowa. Rozmiar Xs/S. Wymiary bez rozciągania: szerokość w pasie: 39cm, dł.: 30cm. Będę wybredna! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
36. Czarny sweterek firmy House. Rozmiar Xs/S/M. Stan bdb (lekko trzeba golarką przejechać), kolor intensywny, nie sprany. Wymiary bez rozciągania: szer.od pachy do pachy: 45cm, dł.całk.: 55cm, dł.rękawa wew.: 51cm. Będę wybredna!
37. Niebieski strój kąpielowy. Nowy. Rozmiar 36. Miseczka A/B. 38. Żółta torebka, bardzo pojemna. Raz ubrana. Stan jak nowa. W środku dwie duże przegrody, kieszonka na dokumenty + kieszonka na telefon. Jedyny jej minus jaki miała od początku to to że uchwyty i klamra po środku lekko zafarbowały ekoskórkę. Nie widać tego bo trzeba się przyjrzeć, ale informuje o tym. Będę wybredna! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
39. Nowe białe majtki-spodenki. Rozmiar S/M.
40. Ciepłe skarpeciuchy ![]() 41. 2w1 – skarpety+pantofle, dla kogoś kto lubi chodzić po domu w skarpetkach bez pantofli ![]() Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
42. Grafitowa torebka firmy Avon. Stan idealny, prócz maleńkich śladów użytkowania.
43. Oryginalny, silikonowy biustonosz firmy Intimissimi. Rozmiar S/M, miseczka A/B. Nowy, raz tylko przymierzony. Oddam za coś super! 44. Drewniaczki. Rozmiar 38/39, wkładka 25cm. Stan -bdb, mały ubytek w drewnie od wew strony. Będę wybredna! 45. Szpilki. Rozmiar 38, wkładka 25cm. Stan -bdb, lekko zdarte czubki, nowe fleki. Będę wybredna! Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1258107516 ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
cos y mnie za spodnie rurki
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1258105114 i cieple skarpety? ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1258108747 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1258108747 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hej
![]() znalazłabyś coś u mnie za: 2w1 – skarpety+pantofle, dla kogoś kto lubi chodzić po domu w skarpetkach bez pantofli ![]() Grafitowa torebka firmy Avon. Stan idealny, prócz maleńkich śladów użytkowania ?
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Dżinsy BERSHKA rozmiar 32/34,
Biała kangurka. Nowa. Rozmiar Xs/S/małe M 2w1 – skarpety+pantofle cos u mnie za te rzeczy?
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Biała tunika w kwiaty. Jest śliczna. Nowa. Tunika coś a’la Baby Doll. Rozmiar uniwersalny, ale będzie pasować na rozmiar Xs/S/M/małe L. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za fioletowy kardigan?
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za czarny pasek w serduszka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1258109279 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za te rzeczy?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Oryginalny, silikonowy biustonosz firmy Intimissimi
to mnie zainteresowalo ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- no wczesniej widzialam tylko pytanie o bokserke long ![]() za rurki raczej nie chce stanika tym bardziej ze nie wiem czy to to bedzie sie trzymalo na biuscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.