|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Proszę o pomoc :)
Witam
![]() Obecnie szukam notatek na maturę rozszerzoną z polskiego, historii i wosu. Przede wszystkim: NOTATKI Z OLIMPIADY HISTORYCZNEJ (szczególnie z XIXw. -1789-1918) Oczywiście, pozostałe epoki również mnie interesują. ![]() Postanowiłam zamieścić produkty, które mnie interesują. Oddam za nie wiele. Proszę o informacje. Z góry dziękuję. ![]() Interesują mnie głównie rzeczy firmowe. Góra: 38 dół:36 (małe 38) Ubrania: - koszula z długim rękawem, żabotem/kokardą, która będzie pasować do ołówkowej spódnicy, - spódnic bombek, zippowych - muszka na szyję (najlepiej czarna albo różowa) - rurki (tylko oryginalne) - najróżniejsze leginsy do kostek (szczególnie z czarnej koronki!) - szpilki, botki rozmiar 41, - płaszczyki, - wszystko z motywem zeberki i panterki, - torby XXL - sportowa torba na siłownię - gorstety, staniki rozm. 75D, stringi rozmiar S/M. Kosmetyki: - Wszystko na czym pisze Givenchy, Chanel ![]() - Clinique almost powder 02 - końcówki, testery itp. tuszy i podładów - Róż Chanel ![]() - tonik matujący Avene Cleanance - cienie do powiek brązowe - L'oreal Perfect Slim Nght - płyny do demikijażu *mówię "NIE" Dior'owi ![]() Książki - wszystkie książki Harlana Cobena!! - wiersze Szymboskiej, Miłosza - kryminały Jeszcze raz dziękuję za pomoc. ![]() Edytowane przez ameliax Czas edycji: 2009-12-01 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc :)
u mnie staniki 75 D oraz rurki
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mam poza wątkiem muszki, a w wątku stanik 80D.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
- najróżniejsze leginsy do kostek (szczególnie z czarnej koronki!) - mam takie czarne zakończone czarną koronką, długość to wydłużone 3/4 (ja nosiłam jako długie :P), mam też takie "brzoskwiniowe" :P
- sportowa torba na siłownię - musi być firmowa? bo jak nie to mam małą chabrowo-żółtą ;p - końcówki, testery itp. tuszy i podładów - mam końcówkę Rimmel Recover, końcówkę brzoskwiniowych perfum YR (yhh to nie podkład/tusz ![]() - płyny do demikijażu - mam taki jakby krem, nówka ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
u mnie dużo panterki i legginsy do kostki - zapraszam
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za pomoc.
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Może ktoś jeszcze mi pomoże? Proooszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.