![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
pełnowymiarowe EDM, biochemię, mazidła, bioderma, dove, nivea, essence i inne
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na czerwono- rezerwacja Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka Dokładka 23.10. ZDJĘCIE POST 3!! 1. Ziaja Pro- krem pod oczy rozjaśniający- zostało około 8-10%. 2. Czarny cień Inglot AMC- zużycie znikome. 3. Essence All Over Highlither- puder rozświetlający- użyty kilka razy. 4. Miniaturka szamponu do włosów Yung. 5. Pędzel EDM ANGLED BLUSH w stanie idealnym- mało używany. Oddam tylko za interesujące mnie próbki podkładów mineralnych innych niż EDM. 6. Pędzel EDM FOUNDATION BRUSH w stanie idealnym- mało używany. Oddam tylko za interesujące mnie próbki podkładów mineralnych innych niż EDM. ------------------------------------------------------------------------------- Rzeczy na wymianę: 1. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor Sparkle. Użyty raz w celu przetestowania koloru. 2. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor frosted red. Użyty raz w celu przetestowania koloru. 3. Ziaja Nuno- krem antybakteryjny. Zużycie 10%, zostało 90%. Data ważności 11.2010r. 4. Avon- Anew Cleanse- Żel do mycia twarzy przeciw oznakom starzenia, nowy z wymiany. Data ważności 09.2011 rok. 5. Avon Solutions- Completely Clean- Nawilżający tonik bezalkoholowy, nowy z wymiany. Data ważności 08.2011 rok. 6. Pigment sypki NYX Pearl zużycie widoczne na zdjęciu. 7. Pigment sypki NYX Baby blue zużycie widoczne na zdjęciu. 8. Pigment sypki NYX Ocean blue zużycie widoczne na zdjęciu. 9. Pigment sypki NYX Lilac- niewielka odsypka do struny. 10. Pigment sypki NYX Nude- niewielka odsypka do struny. 11. Pigment sypki NYX Mink- niewielka odsypka do struny. 12. Pigment sypki NYX Rust Pearl niewielka odsypka do struny. 13. Pigment sypki NYX Mocha- niewielka odsypka do struny. 14. Pigment sypki NYX -silver pearl niewielka odsypka do struny. 15. Pigment sypki NYX Charcoal pearl- niewielka odsypka do struny. 16. Korektor essence- korektor w pędzelku stay natural 01 soft beige użyty raz. 17. Błękitny cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. 18. Fioletowy cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. 19. Szczotka do włosów H&M brakuje jednego elementu (widoczne na zdjęciu). 20. Ozdobna róża np. do płaszcza H&M. 21. Apaszka- mam z wymiany z chęcią oddam jako gratis do wymianki. 22. Ramiączka do stanika nieużywane, białe. 23. Puder brązujący z najnowszej limitówki essence Creamylicious- użyty raz celu przetestowania koloru (dla mnie za ciemny). 24. Dove żel pod prysznic go fresh miniaturka 55ml. (2 sztuki). 25. Kosmetyczka z H&M nieużywana. 26. Dove Mleczko do ciała do suchej skóry miniaturka 50 ml. 27. Bioderma Sebium AKN Soin correcteur zostało około 5-10%. 28. Szampon Nivea Classic care- do normalnych włosów, przywieziony z Niemiec- super jakość. Próbki podkładów EDM wszystkie w formule intensive, zużycie widoczne na zdjęciu- zostały mi resztki z licznych testów na koleżankach – ilość takiej próbki starczy na kilkakrotne przetestowanie. Dostępne kolory: a) fair medium (cool) b) light medium (beige) c) perfect (buff) d) light medium (beige) e) sunkissed fair ( beige) f) golden fair (golden) g) multi tasking (cool) h) fair (cool) i) sandy fair (beige) j) ivory (buff) k) niewielka próbka różu DVR Saturday w strunie l) niewielka próbka różu New Shoes w strunie Minerały BUFF'D (w strunie) ciężko ocenić zużycie mam je z wymiany (na kilka testów na pewno starczy): m)BUFF'D finishing powder Putty, n) Veena Foundation Fairly/ Light Neutral o) Veena Foundation Fairly/ Light Warm Wszystkie próbki wysyłam w strunie!!! Mam też do oddania pełnowymiarowe EDM: Korektor Mint zużycie około 2% Fair Neutal w formule Matte dla bardzo jasnej cery, żużycie około 2% Róż Salon Fun zostało 30% Róż Cookie Sheet zostało około 70% Medium Brown brow color- tylko wypróbowany Sample (w 1 gramowym słoiczku): Fair Neutral w formule o-glo -dla bardzo jasnej cery, tylko wypróbowany Róż Girl's day – mam z wymiany, tylko wypróbowany Mogę też zrobić odsypki do struny (wielkość do ustalenia) innych minerałów EDM: Róże: a) soft touch b) snuggle c) best friends Korektory: a) intensive fair b) sunlight c) aussie perk me up Finishing Powder: a) kaolin powder sunlight b) rice powder sunlight (ryżak) c) natural reflections cool pink d) sunlight finishing dust Lucent Powder: a) Dusty Miller b) Viki's Radiant Creation BU/ Mazidła: 28. Skrobia Dry- flo odsypka. 29. Glinka biała amazońska- odsypka. 30. Witamina C (naturalnekosmetyki.pl)- wyjściowa pojemność 20 gram, zużycie nie więcej niż 10%, data ważności 08.2010. 31. Puder diamentowy Biochemia Urody- odsypka (wielkość do ustalenia) brak zdjęcia. 32. Kolczyki H&M wyrób srebrnopodobny. 33. Kolczyki H&M wyrób srebrnopodobny. 34. Kolczyki H&M wyrób srebrnopodobny. 35. Kolczyki H&M wyrób srebrnopodobny. 37. Naszyjnik- wyrób srebrnopodobny, troszkę przybrudzony, przeleżał troche w szkatułce na biżuterię- dodam jako gratis do wymianki. 42. Torebka brązowa- wyrób skóropodobny, posiada dwie przegródki. Oddam za drobiazg. 43. Beżowa torebka Reserved. Posiada 2 przegródki oraz dodatkowo zamykaną przegródkę z przodu, a z tyłu przegródka na rzepę, w środku również liczne przegródki- jest bardzo pojemna. Stan dobry- przybrudzone rączki (po wypraniu będzie jak nowa). DOKŁADNIEJSZE ZDJĘCIA I WYMIARY PASKÓW DLA ZAINTERESOWANYCH. 44. Pasek skórzany H&M rozmiar L 47. Pasek H&M rozmiar bez-rozmiarowe 48. Pasek H&M rozmiar bez-rozmiarowe 49. Pasek H&M S nieużywany 50. Pasek H&M S nieużywany 51. Pasek różowy M posiada ślady używania. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2009-12-28 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: pełnowymiarowe EDM, biochemię, mazidła, bioderma, dove, nivea, essence i inne
cd.
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2009-10-19 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: pełnowymiarowe EDM, biochemię, mazidła, bioderma, dove, nivea, essence i inne
miejsce na zdjęcia
Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2009-10-27 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej.
Interesuje mnie: Bioderma Sebium AKN Soin correcteur zostało około 5-10%. Korektor Mint zużycie około 2% Medium Brown brow color- tylko wypróbowany odsypka różu Snuggle niewielka próbka różu DVR Saturday w strunie Dove żel pod prysznic go fresh miniaturka 55ml. (2 sztuki). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
coś u mnie za różowy błyszczyk NYX,pigmenty 6,7 i Kaolin Powder Sunlight zużycie około 5% ?
![]() Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-10-19 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!kiedys sie wymienialysmy
![]() PODOBA MI SIE: Puder brązujący z najnowszej limitówki essence Creamylicious- użyty raz celu przetestowania koloru (dla mnie za ciemny). Puder diamentowy Biochemia Urody- odsypka (wielkość do ustalenia) brak zdjęcia Kolczyki H&M tylko poprosze o zdjecia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cześć,
coś za najnowszy puderek z Creamylicious? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie za
23. Puder brązujący z najnowszej limitówki essence Creamylicious- użyty raz celu przetestowania koloru (dla mnie za ciemny). 6. Pigment sypki NYX Pearl zużycie widoczne na zdjęciu. 7. Pigment sypki NYX Baby blue zużycie widoczne na zdjęciu. ? odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie wiele rzeczy, np sypkie nyxy.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za kolczyki nr34 i 35, i żel do mycia twarzy avon anew? (jeśli za biżuterię szukasz biżuterii to mam sporo ale nie zdążyłam jeszcze wszystkiego obfotografować ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mzoe cos u mnie za:
1. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor Sparkle. Użyty raz w celu przetestowania koloru. 2. Błyszczyk NYX Round Lip Gloss kolor frosted red. Użyty raz w celu przetestowania koloru 23. Puder brązujący z najnowszej limitówki essence Creamylicious- użyty raz celu przetestowania koloru (dla mnie za ciemny). 18. Fioletowy cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne. 16. Korektor essence- korektor w pędzelku stay natural 01 soft beige użyty raz. 17. Błękitny cień essence z limitówki Down on the beach użyty kilkakrotne.
![]() |
#13 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rybko, poproszę linka do Twojej wymiany |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
witaj
bardzo chetnie zamienilabym sie z Toba na ten puder brazujacy jednak rezygnuje z cieni nyx, a peeling za ten brazer to troszke za duzo... moze wybralabys sobie cos innego? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
interesowalyby mnie pearl, nude i charcoal pearl.
ale od razu napisze, ze wlasnie patrzylam na date waznosci balsamu AA i w tym miesiacu ona mija. daty sa podowane na wyrost, no ale kazdy inaczej je traktuje ![]() wolalam byc szczera niz zeby potem byly niejasnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za minerałki EDM ?
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Interesują mnie: --> wszystkie te (zależałoby mi żeby były pudełeczkach) http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1255960041 --> wszystkie te w pudełeczkach (i tu też bym je chciała ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1255960041 --> wszystkie te cienie NYX http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1255960041 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1255960041 ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Rozumiem ![]() To chciałabym z pełnowymiarowych Fair Neutal w formule Matte dla bardzo jasnej cery, żużycie około 2% Róż Salon Fun zostało 30% Róż Cookie Sheet zostało około 70% Fair Neutral w formule o-glo -dla bardzo jasnej cery, tylko wypróbowany Róż Girl's day – mam z wymiany, tylko wypróbowany i bardzo bardzo by mi jednak zależało na pełnowymiarowe: MINT, SUNUGHT, SOFT TOUCH, SNUGGLE, SALON FUN ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- To może już tak ostatecznie ![]() Za etui, serum do biustu i płyn do higieny intymnej: Fair Neutal w formule Matte dla bardzo jasnej cery, żużycie około 2% Róż Cookie Sheet zostało około 70% Fair Neutral w formule o-glo -dla bardzo jasnej cery, tylko wypróbowany Róż Girl's day – mam z wymiany, tylko wypróbowany I z tego zdjęcia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1255960041 SOFT TOUCH, SNUGGLE, SUNLIGHT, SALON FUN (ale w pojemiczkach wtedy mi je dasz ? ![]() + za NYX nr 6 dorzuce nowe próbki Oriflame (o wartości 2zł każda) - pomadki, zapachy itp ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Niestety, ja tylko chce minerałki w pojemnikach, bo w woreczkach strunowych nie; to chciałabym jedynie te Fair Neutal w formule Matte dla bardzo jasnej cery, żużycie około 2% Róż Salon Fun zostało 30% Róż Cookie Sheet zostało około 70% Fair Neutral w formule o-glo -dla bardzo jasnej cery, tylko wypróbowany Róż Girl's day – mam z wymiany, tylko wypróbowany Serum - 11.2010 Płyn - nie ma daty, ale jest ważny 12 miesiący po otwaru, jest nowy i nieotwierany Etui ma takie przegródki na pędzle; ilość przegródek (19) nie mam foto ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- To teraz mi się wymianka nie opłaca, bo ja Ci daję rzeczy chyba o większej wartości :P. Nie wiem na ile je wyceniasz. To dorzuć jeszcze te 3 cienie sypkie NYX (co oferujesz w opakowaniach, a nie odsypkach ![]() Tak wiem, że są mniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2009-10-22 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() Baaaardzo mnie interesuje : 5. Pędzel EDM ANGLED BLUSH w stanie idealnym- mało używany .Dove żel pod prysznic go fresh miniaturka 55ml. (2 sztuki). Zapraszam i znajdź coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
witaj
pamietam ze cos Ci sie u mnie podobalo mi u Ciebie wpadly w oko: 5. Pędzel EDM ANGLED BLUSH w stanie idealnym- mało używany. 6. Pędzel EDM FOUNDATION BRUSH w stanie idealnym- mało używany. 3. Essence All Over Highlither- puder rozświetlający- użyty kilka razy. 23. Puder brązujący z najnowszej limitówki essence Creamylicious- użyty raz celu przetestowania koloru (dla mnie za ciemny). co bys sobie za to wybrala? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.