|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Gdzie można tanio kupić nowe suknie Mystic? Warszawa i okolice
Znalazłam wymarzoną suknię !!! to Mystic 2010 model Liana. Ale w salonie Abiu jest strasznie droga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie można tanio kupić nowe suknie Mystic? Warszawa i okolice
sory ale czego ty sie spodziewasz? ze kupisz ta sama suknie 500-1000zl taniej? jak ci szkoda kasy to sobie po prostu uszyj taka u krawcowej, wyjdzie ma 2000.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie można tanio kupić nowe suknie Mystic? Warszawa i okolice
Chyba nie o to chodzi w tym forum, żeby ludzi krytykować w stylu "czego Ty się spodziwasz...". Jeśli nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie, to nie pisz nic, bo szkoda mojego i innych dziewczyn czytających ten wątek czasu na czytanie takich komentarzy.
A dla Twojej wiadomości, obdzwoniłam kilkadziesiąt salonów w Warszawie i okolicach i suknię taką (oryginalną od producenta) mogę kupić już za 2700 zł ! Więc spodziewać się można wiele, bo to już 800zł mniej! Ale pytanie nadal aktualne, bo kto wie, może gdzieś można jeszcze taniej kupić. Więc piszcie dziewczyny, gdzie warto zajrzeć. Ja niedługo opiszę, czy udało mi się kupić w tej cenie i czy panie pod Warszawą miłe, zajmują się młodymi jak trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.