|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wpisy do kartek walentynkowych
chodzi o 2 kartki.
pierwsza kartka dla chłopaka z którym znam się od 2 miesięcy, poznaliśmy się dzięki wspólnemu kumplowi ![]() druga kartka jest dla ex chłopaka, z którym mam bardzo dobry kontakt. chodzi mi o teksty żeby wiedział że bardzo cenię naszą przyjaźń i bardzo bardzo go lubię. najlepiej jakieś z humorem, bo to zabawny człowiek ;] jeśli będzicie w stanie coś znaleźć lub wymyślić, będę bardzo wdzięczna! ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wpisy do kartek walentynkowych
Hej.
![]() Ja niestety nic nie wymyślę, ale chciałabym o coś poprosić: O cztery wierszyki dla kumpli, których bardzo lubię. Chciałabym jakieś śmieszne, bo są śmieszni. ![]() Z góry DZIĘKI! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się ten wierszyk
![]() Są misie brązowe, są misie białe. Są misie duże... I takie całkiem małe. Są misie pluszowe... Są też szklane. I tak jak ty BARDZO BARDZO KOCHANE (zamiast kochane można wstawić LUBIANE i jest śmiesznie, słodko i nie zobowiązująco ![]() takie bardziej miłosne, ale mojego TŻta kiedyś rozbawiło: Patrzę w niebo, widzę gwiazd pole, jak ja Cię kocham, o ja pie*dole! ![]() "pierwsza kartka dla chłopaka z którym znam się od 2 miesięcy, poznaliśmy się dzięki wspólnemu kumplowi ![]() może fragment jakiegoś wiersza, nie koniecznie rymowanego, hm?
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
takie bardziej miłosne, ale mojego TŻta kiedyś rozbawiło:
Patrzę w niebo, widzę gwiazd pole, jak ja Cię kocham, o ja pie*dole! ![]() ![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no c'mon dziewyczny! nie macie żadnych pomysłów? a tu zaraz kartki trzeba wysyłać ;]
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
temu panu nr 1 to chcesz coś śmiesznego, dającego do myślenia czy nie wiem co ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
nie no może być śmieszne, może słodkie, nie długie ale takie żeby wiedział że mi zalezy
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() " I tęskniąc sobie zadaję pytanie: Czy to jest przyjaźń? czy to jest kochanie?" ![]() ![]() "Rozłąka sprawia, że dusza tęskni bardziej." "Bo miłości, która nami zawładnie nie da się opisać aforyzmem.." "Miłosne zauroczenie - Zapewne wiesz, jak to jest. W pewnej chwili ktoś nabiera dla ciebie szczególnego znaczenia..." Edytowane przez oOGloRiAaOo Czas edycji: 2010-02-08 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Nie jestem w tobie zakochana, npPawełku, ani ty we mnie. Ale potrzebuję ciebie, tak jak ty mnie potrzebujesz. Potrzebujesz mnie teraz, w tej chwili, bo jesteś zrozpaczony i trzeba ci pchnięcia, które wtrąciłoby cię do wody i przywróciło życie. Potrzebujesz mnie, żeby nauczyć się tańczyć, śmiać się i żyć. Ja natomiast potrzebuję ciebie, nie dzisiaj, później, do czegoś również niezmiernie ważnego i pięknego. Kiedy już będziesz we mnie zakochany, dam ci mój ostatni rozkaz. I ty go spełnisz, a to będzie dobre dla ciebie i dla mnie.
kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu. Mimo to kochała go nadal, bo - po raz pierwszy w życiu - poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. To właśnie była wolność - czuć to, czego pragnęło jej serce, nie bacząc na to, co pomyślą inni. najlepiej napisz cos od siebie to co czujesz a nie jakies banalne rymowanki jesli bede mogla ci jakos pomoc to pisz do mnie ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
oOGloRiAaOo, dziękuję za pomoc
![]() vanes, ten pierwszy jest całkiem niezły ![]() masz może jeszcze cos bardziej z humorem?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
tak sobie teraz myślę , że ten drugi aforyzm troszkę bym zmieniła..
"Bo tej chemii wirującej między nami nie da się opisać aforyzmem.." i bardziej pasowałoby mi do 1 sytuacji ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny
![]() dziękuję wam wszystkim ![]()
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ja mam taki dla "nieznajomego"
![]() jeśli zgadniesz kto to taki, to dostaniesz dwa buziaki! jeśli zgadniesz że to ja , to dostaniesz jeszcze dwa!
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Dla ex :
W przyjaźni więcej się mieści, niż miłość w sobie zawiera, bo przyjaźń wszystko oddaje, a miłość wszystko zabiera. Miłość jest zmienna, nadzieja zdradliwa. Lecz nasza Przyjaźń, niech będzie prawdziwa. Nie ten co z Tobą tańczy, nie ten co z Tobą się śmieje, lecz ten co z Tobą cierpi jest Twoim przyjacielem. Dla Miłości : Bo jesteś kochany... Zawsze roześmiany... Gdy potrzebuję, to mi pomagasz! Gdy świat mój się zawali, Ty go układasz! Chociaż troszkę się krępuję, dzisiaj szczerze wyznać muszę, iż od dawna w sercu czuję, że mam w Tobie bratnią duszę. Albo coś krótkiego np. Tylko Ty wypełniasz moje serce szczęściem. mam nadzieję że pomogłam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.