![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Witam
![]() Zakładam wątek, ponieważ to już ostatni dzwonek, aby zadbać o piękną figurę do wakacji ![]() Zapraszam wszystkich chętnych którzy marzą o idealnym ciałku i o tym żeby wyjść na plażę bez kompleksów ![]() A razem napewno damy radę ![]() Ja ważę 65 kg przy wzroscie 174cm. Zamierzam schudnąć do 60kg. Odcchudzam się już kilka tygodni na razie spokojnie, zrzuciłam 2 kg. Nie prowadzę ścisłęj diety, ale ograniczam spożywanie słodyczy, chleba, itd. Oczywiście zaczynam więcej ćwiczyć i dbać o skórkę ![]() Jednak od dzisiaj chce wyeliminować jeszcze kilka rzeczy =D Mam nadzieję, ze znajdzie się ktoś, kto chce być także piękny na wakacje ![]() EKIPA STARTUJĄCYCH CHUDZINEK !!! Start: 11.03.2010 Lady Pink - 174cm-67kg- 65kg –< 60 kg nizza - 170cm – 65kg – 64kg –< 57kg Agata1983 - 168 cm - 75kg - 69.5kg - <60kg kosmetola- 162 cm - 60.5 kg- < 55 kg Memorize-160cm -55kg- < 50 kg uonofranek- 165 cm - 55,5 kg-54,2kg- <49 kg zielonomi_- 175 cm - 66kg- 62kg-<57 kg xxchemicznaxx -159cm- 58.5 kg -57.5 kg-< 52kg GroteskaHiperboliczna -163 cm -60 kg -<54 kg Kropcia88-174cm- 63kg- 62kg-<57 kg
córeczka Gabrielka "Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." Edytowane przez Lady Pink Czas edycji: 2010-03-15 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostatni dzwonek dla odchudzających się! Wakacje tuż... tuż..
Ja się chętnie przyłącze, jeśli można
![]() Mam w planach odchudzać się już od stycznia, ale ciągle mi nie wychodzi :p W moim przypadku wakacje zaczynają się 18 maja po 17.00, bo wtedy mam ostatnia maturę, także motywacja powinna być jeszcze silniejsza ![]() ![]() Ja ważę ok 59 przy 160 cm, raz chudnę, raz tyję niestety ;/ Ale w ciągu kilku ostatnich lat nie zeszłam poniżej 55, na razie to będzie mój cel na najbliższy czas, bo jeśli znów założę sobie 50kg, to coś czuję, że nic mi z tego nie wyjdzie :P Plan jest taki, że wracam do ćwiczeń, jak pogoda się poprawi to będę biegać. No i na razie 5 posiłków co 3 godziny wykluczając słodycze i śmieci :P. Ogólnie odchudzałam się już w tamtym roku, więc wiele dobrych nawyków żywieniowych mi zostało, ale też mam niestety wiele złych, których muszę się pozbyć. A więc startujemy, na wakacje będziemy piękne ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
oo LadyPink
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Mam oczywiście nadzieję, ze będziemy się razem motywować i wspierać w trudnych chwilach ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja też się dołączam, bo jak dotąd to chyba nadal za mało motywacji i zbyt bogate życie towarzyskie mam, a czasu na ćwiczenia czy na porządne jedzenie brak
![]() Ja chcę schudnąć tak do końca maja tak z 7 kg, choć za 4-5 ![]() Jak u was z dietą? Jakieś ćwiczenia?
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja waże chyba podobnie jak Ty Lady Pink
![]() Jeśli chodzi o dietę to dzisiaj nie powinnam się w ogóle wypowiadac zjadłam wszystko ładnie... + dwie paczki bakalii ( czyli dodatkowe 520 kcal..) próbuję sobie tłuamczyc ze to przez to mam taka ochote bo jutro powinnam dostac okres ![]() Chodzę na aerobik mniej więcej 2-3 razy w tygodniu. A od przyszłego tygodnia zapisuję się na taniec więc nie wiem co będzie z aerobikiem ( jakoś mnie baaardzo nudzi....) Chciałabym schudnąc z 1,5 rozmiaru damy radę !! ![]() ps: uonofranek powiedz coś o Callatetics
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość." Edytowane przez asvr Czas edycji: 2010-03-11 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wątek powinien być na dziale "wspólne odchudzanie" zakładając go tu tylko wprowadzacie chaos. Napiszcie do moderatora o przeniesienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
asvr, powiedzieć o Callanetics mogę niezbyt wiele
Ćwiczyłam tam przez cztery dni, ale dwa dni temu zrobiłam sobie przerwę.. i trudno mi się znów przemóc Co mogę powiedzieć odnośnie tych kilku dni? Cóż, mi było dość trudno wytrzymać każde ćwiczenie przez 100 sekund, więc włączałam sobie swoją ulubioną piosenkę i próbowałam wytrzymać. ![]() Najbardziej motywowała mnie wizja szczuplutkich nóg, bo o brzuszek nie martwię się aż nadto ![]() Po tak krótkim czasie za trudno mi jest to polecić, ale patrząc na posty innych Wizażanek, które Callanetics ćwiczyły, myślę, że chyba warto się trochę pomęczyć ![]() Bo ponoć później się przyzwyczajasz
jest 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zero pomysłów na Dukana ![]() i tylko miesiąc Edytowane przez uonofranek Czas edycji: 2010-03-11 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
fajnie że jest nas coraz więcej
![]() a co do wątku postaram się załatwić sprawę ![]() U mnie teraz po kolacyjce. Ja niestety tylk teraz ograniczam jedzenie, ponieważ chora jestem ;-/ Ale ogólnie biegam codziennie od 20 do 50 mint. raz w tygodniu abo siatka, albo kszykówka. Jednak w domku największa uwagę poświęcam brzuszkowi, pośladką i boczką ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja ćwiczę tyle, na ile pozwalają zajęcia wf-u
![]() plus duuużo spacerów, i od jutra albo powrót do Callanetics, albo jakieś wypróbowane ćwiczenia na nogi + pośladki ![]() A dieta? Staram się SB, ale czasami taki apetyt na słodycze ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
uonofranek - powiedz ile masz wzrostu?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
1, 65 m
![]()
jest 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zero pomysłów na Dukana ![]() i tylko miesiąc Edytowane przez uonofranek Czas edycji: 2010-03-11 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
aaa to nie ważysz dużo ogólnie
![]() ![]() Ja ogólnie najgorzej mam z brzuszkiem ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Lady Pink, tak to może wyglądać teoretycznie
![]() ale w praktyce to już inna sprawa Ważyłam jakiś rok temu? może półtora tyle ile mam w podpisie przy tym samym wzroście i wtedy czułam się idealnie ![]() A teraz, ahhh ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
wiem.. wiem ja Ciebie rozumiem
![]() wkońcu tutaj jesteśmy zeby sobie dać wsparcie^^
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Ja wlasnie od poniedzialku razem z siostra rozpoczelysmy walke z kilogramami i centymetrami do wakacji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No to witamy w naszym wątku i mamy nadzieję, że będziesz sie dzielić swoimi sukcesami
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
LadyPink - dzięki za inicjatywę
![]() U mnie ok, choć mam lekki postrzał pleców i drugi dzień nie mogę ćwiczyć. Ale jutro koniec lenistwa i bieżnia w przerwie obiadowej!! ![]() Dietę trzymam - mam nietypową bo nietypową jak na odchudzanie (zalecenie lekarza), ale u mnie działa w 100% - już 1/3 założenia za mną!! Roznosi mnie - poćwiczyłabym, ale plecy mi nadal nie pozwalają ![]() ![]() ![]() Powodzenia, Dziewczynki!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jejq co ci się kochana stało? No ja narazie też ćwcizyć nie moge. Jestem tak chora, ze szok ![]() Cieszę się że i ty dołączyłaś do nas ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Jesli mozna to i ja sie dolacze ![]() tylko mam nadzieje ze ten watek przetrwa, bo zawsze jak sie dopisywalam do jakiegos nowego to po 3 dniach nikt sie juz nie uzielal ![]() ![]() Ja mam jedyne 160cm i waze cos kolo 55 przynajmniej jak ostatnio sie wazylam, bo waga mi sie zepsula ![]() Ogolnie to chodzi mi o to zeby zrzucic cos z nog, gora jest ok, ale dol to jakas masakra ![]() ![]() co do ogolnego odchudzania, to jest tak ze nie jem slodyczy itp, ale boje sie tez ze jesli ogolnie strace na wadze to tak samo biust mi sie ''skrczy'' mam male B wiec mozecie to sobie wyobrazic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
To ja jestem z Wami. Wzrost: 170 waga: 64, cel: 57, od tygodnia przeskakanych 9 h na fitnessie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
witam was wszystkie
![]() bardzo się ciesze, że powiększa się nasze grono chudzinek ![]() Co byscie powiedziały o załozeniu tabelki o wymiarac każdej znas i zaoisywać np. raz w miesiącu ile każdej ubyło? taka np. wzrost- waga początkowa- obecna- cel jesli byście były chętne, mogę zrobić w 1 poście ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
LAdy pink mysle ze to dobry pomysl
![]() nizza ile placisz za zajecia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
No to zróbmy tak
![]() Wszystki dziewczyny, które chcą żeby ich wymiary były w tabeli nich wyślą je mi na prywtną wiadomość ![]() Będzie mi je łątwiej ogarnąć ![]()
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 202 za 32 godziny (wliczona zniżka studencka), karnet na dwa mce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tez chce sie wybrac, ale jesli mialabym placic np 40zl za 2h to dla nie to juz calkiem sporo, a tu wychodzi jakos 6,50 za h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wrocław - Biskupin Fitness Centrum, Jeden z najtańszych we Wrocławiu. Czasami przez to jest niestety tłoczno, ale później po prostu wiesz, kiedy nie przychodzić ![]() Można kupić też mniejsze karnety, najtańszy, na 8 wejść, kosztuje 80 zł (cena bez zniżki), obowiązuje miesiąc. No i zajęcia poranne i popołudniowe. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- A. I można za 150 zł miesięcznie chodzić na zajęcia bez ograniczeń, nie jestem pewna, czy na siłownię to też obowiązuje, czy tylko fitness, mogę jutro zapytać jeśli ktoś zainteresowany jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=memorize;17808369]Czesc dziewczyny
![]() Jesli mozna to i ja sie dolacze ![]() tylko mam nadzieje ze ten watek przetrwa, bo zawsze jak sie dopisywalam do jakiegos nowego to po 3 dniach nikt sie juz nie uzielal ![]() ![]() Ja mam jedyne 160cm i waze cos kolo 55 przynajmniej jak ostatnio sie wazylam, bo waga mi sie zepsula ![]() Ogolnie to chodzi mi o to zeby zrzucic cos z nog, gora jest ok, ale dol to jakas masakra ![]() ![]() Przetrwa. Musi przetrwac ![]() ![]() Tam gdzie ja chodze na aerobik (Olsztyn) najwiekszy karnet kosztuje 75 zl na miesiac (12 wejsc) czyli nieco ponad 6 zl w karnecie za wejscie. Jeszcze niedawno kosztowal 65, ale wiadomo...sezon sie zaczal i podniesli cene :P Edytowane przez zielonomi_ Czas edycji: 2010-03-11 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() a na uda b. dobre cwiczenie jest ze lezysz i 3masz uniesiona noge, az do momentu gdy nie bedziesz miala sily, kolezanka wlasnie bardzo zmniejszyla wielkosc ud przez to cwiczenie ![]() Ja teraz cwicze TYM wklada sie to miedzy nogi i zaciska, nie wiem czy pomoze, ale mam od tego zakwasy nie tylko na udach, ale i na brzuchu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam drogie Panie
![]() ![]() ![]() A co do tych cwiczen na uda- napewno wyprobuje, jak tylko zakwasy mi przejda po ostatnich cwiczeniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.