|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Oddam Estee Lauder Double Wear
Witam
![]() Mam na wymiane podkład Estee Lauder Double Wear kolor Shell Beige 05 - zużyty w około 15% (cieżko stwierdzić przez buteleczke) używałam go przez 2 tyg po powrocie z wakacji w marcu teraz jest dla mnie zdecydowanie za ciemny. Niestety oryginalne pudełko wyrzuciałam, kupowałam w marcu w Sephorze. Poszukuje: -cieni revlon colorstay (najchętniej) a także innych cieni -tuszu do rzes 2000 cal MF -pomadek, konturówek, błyszczyków -także kosmetyki pielegnacyjne Jako że jestem nowa mogę wysłać jako pierwsza ![]() Edytowane przez unnamedangel Czas edycji: 2008-05-31 o 09:31 Powód: dodałam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oddam Estee Lauder Double Wear
oo widzę że masz mój ulubiony odcień
ja z kolei mam trochę za jasny dla mnie też kryjący podkład chanel mat lumiere - kolor beige 40 mój jest praktycznie nówka- użyty 3 razy, niestety źle dobrałam odcień ze względu na to, że mój podkład jest praktycznie cały i więcej warty niż Estee Lauder, to jeśli coś dorzucisz to będę bardzo chętna na wymianę jeśli jesteś zainteresowana to czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
niestety, akurat podkładu nie potrzebuje mam juz swój ideał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
- brązy, beże, granat, fiolet, w sumie to co wpadnie w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Estee Lauder Double Wear
moze cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.