|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
odchudzanie karmiacej mamy
hey. zaczne od tego ze jestem mama ponad rocznej corki, mam 22 lata, waze 64-65kg. przez rok siedzenia w domu(spacerki raz albo dwa razy dziennie) i podjadania, strasznego podjadania troszeczke sie zaokraglilam;( zawsze bylam troche odkagla, duzy biust, tylek, szerokie biodra, grube uda. teraz to wszystko mi sie wylewa. moja waga mi nie przeszkadza tylko ten tluszczyk. karmie jeszcze Mala, nie czesto ale karmie i nie wiem czy moge brac jakies tabletki i pic herbatki, np zielona i czerwona? myslalam zeby na poczatek zrezygnowac ze slodyczy i jesc mniejsze posilki, od stycznia chcem zapisac sie na aerobik, najgorzej bedzie przejsc przez swieta, tyle pysznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzanie karmiacej mamy
czesc ja nie karmie juz od ponad pol roku i moja wiedza nie jest juz zbyt dokladna ale z tego co pamietam napewno nie mozna brac tabletek. cos mi swita, ze odpada tez zielona i czerwona herbata ale moze cs myle.wiem ze dla kobiet karmiacych jest limit chudniecia -tak nam mowila pani w szkole rodzenia ale nie pamietam dokladnie jaki. cos mi swita ze jest to 0,5 kg na tydzien ale nie jestem przekonana w 100%-w kazdym razie chodzi o to, ze w trakcie chudniecia z komorek uwalniaja sie toksyny i one przenikaja takze do mleka matki i mozesz sie nimi "podzielic" z dzieckiem. moze uda mi sie w domu wyszperac notatki ze szkoly rodzenia i odnalezc ten temat.pozdrawiam
hmmm badz tu madry- szukalam w necie inf na ten temat i sa skrajne opinie. w sumie jest tak, ze wiekszosc osob slyszalo cos na temat tego, ze przy karmieniu nie powinno sie tych herbat pic-malo kto wie dlaczego(ja nie wiem) a kazdy robi wedlug wlasnego sumienia
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2009-12-03 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzanie karmiacej mamy
Witam.
Ja rowniez jestem mama karmiaca.Karmie dopiero 3 miesiace,ale to moj drugi syn. Co do tabletek,napewno nie mozna ich przyjmowac.O herbatach szczerze mowiac nie wiem,ja od czasu do czasu,rzadko,pije zielona .Czerwonej nie mam,wiec nie pijam. I jeszcze jedno na koniec.Piszesz,ze karmisz juz ponad rok,moze czas odstawic corcie??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.