|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wody toaletowe,próbki i inne.Zapraszam:)Witam w nowym wątku!
Na wymianę mam: ZAPACHY: 1.NOWA woda toaletowa FM LYCHEE(203) 50ml 2.Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie 3.Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie 4.NOWA Woda toaletowa SWEET DREAMS 8ml PRÓBKI: 2x MAYBELLINE AFFINITONE (podkład) VICHY: -podkład do skóry z niedoskonałościami -krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry -podkład korygujący SPF 11 LIRENE kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym BIOTHERM rides repair ESTEE LAUDER double wear light SPF 10 ZIAJA krem oliwkowy przeciw zmarszczkom Neutrogena krem do rąk W najbliższym czasie mogą pojawić się nowe rzeczy ![]() Zdjęcia dodam później. ZAPRASZAM!!! ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wody toaletowe,próbki i inne.Zapraszam:)
interesują mnie próbki:
-podkład do skóry z niedoskonałościami -krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry oraz 2.Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie 3.Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie Coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
NOWA woda toaletowa FM LYCHEE(203) 50ml 2.Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie 3.Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie 4.NOWA Woda toaletowa SWEET DREAMS 8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
2.Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie
3.Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Czarna mini sukienką wiązana na szyi rozm.S Ubrana 2 razy
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie
3.Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Woda toaletowa Yves Rocher Ode a l'amour 30ml niewielkie zużycie?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej pytalas u mnie o ksiazki
interesowala by mnie .Woda toaletowa MARY-KATEandASHLEY 30ml niewielkie zużycie oraz probka VICHY: -podkład do skóry z niedoskonałościami p.s a masz cos z ciuchow?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.