|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Torbiel. Bardzo proszę o pomoc
3 tygodnie temu pojawiła mi się w okolicach nosa i oka - jakaś twarda grudka. Byłam u dermatologa, stwierdził,że nie wie dokładnie co to. Dostałam antybiotyk na zakażenia skórne typu gronkowiec, paciorkowiec i maść z antybiotykiem - altargo. Po skończeniu przepisanych leków , nie widziałam poprawy i byłam bardzo zaniepokojona, bo wyglądam z czymś takim bardzo niekorzystnie. Pojechałam więc ponownie do dermatologa, dostałam kolejną maść z antybiotkiem i to ma być ostatnia deska rautnku na to COŚ,bo jeśli nie,to na przyszły czwartek mam się zgłosić do szpitala. Usłyszałam,ze dalej nie wiadomo co mi się zrobiło na twarzy,być może to torbiel. Bardzo się boję,ze będą mi ją nacinać ,a potem zostanie mi blizna. Mimo,że pytałam Dermatologa jak to będzie wyglądało, nie dostałam odpowiedzi. usłyszałam tylko,że mam się nie martwić. Czy ktos może przechodził przez taki zabieg? Czy może mi ktoś przybliżyć ten temat?
Jeste, bardzo przestarszona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torbiel. Bardzo proszę o pomoc
Teraz to ja sie przestraszylam...jakos msc temu tez takie cos wyszlo mi obok oka i nosa. Poczatkowo myslalam, ze to zwykly pryszcz, ale po tak dlugim czasie trudno stwierdzic co to. Jedynie troche sie zmniejszylo i nie boli. Chyba warto isc do dermy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.