Wymienię Guerlain AA Pamplelune, Bourjois, Dior, Lauder, S.Hansen, Avon YR biżuteria - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-26, 18:26   #1
MAGDA1704
Zakorzenienie

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
GG do MAGDA1704

Guerlain AA Pamplelune, Garnier, L'Oreal,Yves Rocher biżuteria DOKŁADKA

NIEAKTUALNY WĄTEK

witam, ze względu na to że w poprzednim wątku panuje całkowity bałagan zakładam nowy

na początku życze wszystkim pomyślności w Nowym Roku 2010, szcześcia, zdrowia,miłości oraz tylko udanych wymian na wizażu

po świątecznych porządkach znalazło się kilka rzeczy które chce wymienić najlepiej na coś z wish...

DOKŁADKA 23.01.2010
---> zdjecia dokładki w #1 i #4

MAKIJAŻ:
1.Cienie INGLOT INTEGRA odcien 55 używany pozostał tylko beż zużycie ok.20%

2.cienie Colour quartet for eyes (z wymianki z kasiarzemyk)-->4 kolorki pastelowe zużycie małe zainteresowanej zrobie dodatkowe fotki

3.cień Calvin Klein odcień 06 ivory biały 2,5g nowy orginalny z kartonikiem

4.cień YOKO WHINTER GLAMOUR kolor 824 (cień bardzo perłowy z brokatem-kilka razy mazniety)

5.błyszczyk wet'n'wild 5,6ml nowy bezowo-rózowy testowany jedynie na dłoni

6.cień L'oreal colour fresco -chłodzący cień do powiek kolor pistacja -po terminie

7.Avon kredka wielofunkcyjna shimmering bronze(nie jestem pewna poniewaz jest wbity kod na nazwie odcieniu i jest to mało czytelne)->kilka razy uzyty zuzycie 20%

8.tusz AVON SuperSHOCK pierwotnie 10ml bardzo mało uzywany kupiony po wakacjach i od razu mi nie pasowała szczoteczka -uzyty moze 2-3 razy

9.puder mineralny MAYBELLINE PURE FOND DE TEINT KOLOR 74 DUNE ROSE ZUZYCIE 20% wraz z nowym pedzlem kabuki który był w zestawie z pudrem

10. puder kompaktowy BELL look odcien 3 słoneczny pozostało tyle co widac waga pierwotna 11g

12.podkład L'oreal perfekt match kolor K5 SABLE ABRICOT (francuski, nowy) 30ml

13.MaxFactor 3 próbki podkładów po 3ml kazda trzy rózne odcienie nowe

ZAPACHY:
możliwe odlewki z moich prywatnych flakoników:
1.Dior Midnight Poison do 5ml
2.Thierry Mugler Angel do 10ml ukrycior
3.YSL Vice Versa (nieprodukowany już) do 10ml
4.Thierry Mugler Violette Angel do 10ml ukrycior
5.Guerlain Champs-Elysee do 10ml
6.Yves Rocher Nature Millenaire (nieprodukowany)do 10ml
7.Yves Rocher Pivoine do 10ml
8.Lolita Lempicka do 10ml
9.Gres Cabotine do 10ml(tester)
10.Slava Zaitsev Eau de Maroussia do 10ml
11.Si lolita ukrycior

póki co nie posiadam atomków-możliwe ze uda mi sie kupić w nastepnym rzucie atomkowym

ZAPACHY na wymiane:
1.Morgan Sweet Paradise 10ml z flakonem -zainteresowanej zrobie dodatkowe fotki

2.dezodorant Adidas intensive 200ml uzywany pozostało ok 70%

3.HOT COUTURE GIVENCY EdT 20ML -nadziałam sie na allegro, chciałam hot couture givenchy- podróba totalna jesli chodzi o zapach to podobny ale nie to co orginał

INNE:

1.naklejki na paznokcie (koronkowe biało-czarne) lecą 7medeis

2.4 odżywki kazda po 40ml L'oreal casting creme gloss (pochodza z zestawów do koloryzacji włosów)

3.pianka do włosów L'oreal studio styl i blask -pianka modelująca z multiwitaminami -obiętość i utrwalenie włosy miekkie i błyszczące supermocna długotrwałe utrwalenie 200ml raz użyta-data ważnosci:20-03-2010

4.pianka do włosów 4 seasons hair mousse extra hold z prowitaminami i wit.b5 poj.225ml jedna nowa jedna raz uzyta (nie wiem czy są jeszcze ważne-_>konsystencja i zapach są ok, to chyba sa przydatne dlatego dodam jako gratis tylko prosze napisac ze ktos chce)

5.Garnier body summer super mleczko stopniowo brązujące używane kupione we wrzesniu we Francji kilka razy użyte (zużycie zaznaczyłam na foto)

6.opaska szeroka z kokarda kolorowa z wymianki z princeska87

7.2 bransoletki koła wykonane z materiału metalowego w kolorze starego złota połaczonego z drewnem lub plastikiem ciemnogranatowa i ciemnoczerwona)

8.bransoletka żmijka srebrna(imitacja) regulowana

9.pierscionek nowy z perełkami

10. kolczyki imitacja srebra nowe

11.prostownica do włosów ŁUCZNIK pochodzi z wymianki z kasiarzemyk

12.aparat fotograficzny cyfrowy MEDION wraz z kablem USB (posiada funkcje dyktafonu i kamery) zasilany bateriami AA używany bardzo mało

DOKŁADKA 1.01.2010

1.Sephora Glitter P03 jest to złoty brokat do ciała waga 1.5g-jeszcze zafoliowany nigdy nie był otwarty

2.paletka PIMKIE- miniaturkowa paletka cieni do powiek (5 kolorków -3 odcienie różowe, jeden beż i biel)dodatkowo błyszczyk i malutkie lusterczko- paletka raczej po terminie!!! była jedynie testowana

3.cień do powiek lacura (niemiecki) - odcień 10 volcano -kolor złoty+śliwka testowane

4.cień do powiek lacura (niemiecki) - odcień 40 ocean -kolor błękitny+granat cienie perłowe-złamane jest opakowanie-dwa razy użyty

Perfumy:

1.Guerlain Aqua Allegoria Pamplelune EdT 75ML ubytek około 3ml jedynie testowana jeszcze z kartonikiem kod 8UO1 (mi zapach się podoba ale mój Tż nie znosi grejfruta i musze się niestety go pozbyć) --> tu będe wybredna-wymienie jedynie na inne perfumy(najchętnie te z wish mogą być mniejsze pojemności)
chętnie przygarne : Moschino Couture, Givenchy Very Irresistible Sensual (może być też zwykłe GVI),inne AA Guerlain, wszystkie damskie zapachy Guerlain i Givenchy, Baby Doll YSL, Elle YSL, Gucci Rush, D&G the one, zapachy z wishlisty
2.próbki Naf Naf une touche de naf naf (fabrycznie po 2,5ml EdT bez atomizerka 3szt.

Makijaż:

1.cienie do oczu w kamieniu BAOLISHI COSMETICS 4g przywiozłam je z Niemiec kolorki są na 9zdjeciu na 10 jest używany cien - oddam za drobiazgi

2. róż do policzków Yves Rocher Yria (podwójny róż) kolor 460 fonce oddam za drobiazg ze wzgledu na uszkodzone opakowania tzn .puderniczka nie domyka sie dodatkowe info i fotki w #75 w tym wątku

3. Yves Rocher luminelle puder kompaktowy matujacy odcień porcelaine znikomy ubytek- używany jedynie pedzlem 11g

4. Yves Rocher luminelle puder kompaktowy brązujacy odcień soleil naturel -używany jedynie pędzlem zyżycie około 10% posiada drobniutkie drobinki ślicznie rozswietla buzie

Edytowane przez MAGDA1704
Czas edycji: 2010-05-01 o 10:27 Powód: aktualizacja -->dokładka
MAGDA1704 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 19:19   #2
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704
Dot.: Guerlain AA Pamplelune, Bourjois, Dior, Lauder, S.Hansen, Avon YR biżuteria

ciało:

1. kokosowe mleczko do ciała Lait Veloute pour le corps 400ml uzywane pozostało ok 350ml

włosy:

1.miniaturka szamponu l'oreal elseve 10ml przeciwłupieżowy

2. dwie opaski do włosów jedynie przymierzane- wiśniowa szeroka i beżowa wąska

paznokcie:

1. papierowy pilnik do paznokci zestaw 10sztuk

2. lakier do paznkoci Sally Hansen nail prisms 03 purple diamonds fiolet z drobinkami raz malowałam nim paznokcie 13,3ml

Czas edycji: 2010-01-18 o 09:31 Powód: aktualizacja
Stary 2009-12-26, 19:38   #3
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704
Dot.: Guerlain AA Pamplelune, Bourjois, Dior, Lauder, S.Hansen, Avon YR biżuteria

kolczyki:

1. listki (cieniutkie i leciutkie w kolorze srebra) dwa razy załozone

2.różowe (używane)

3.niebieskie (lekkie brakuje jednego kamyczka,używane)

4.niebieskie piórka (używane)

pierścionki:

1. z bordowym futerkiem nieużywany regulowany

2.z serduszkiem używany stan bdb regulowany

bransoletki

1.srebrna szeroka lekko przetarta krawedz

2.czarna z duzych koralików nieuzywana

3.z serduszkiem z douglasa dostałam w prezencie rok temu na święta jeszcze w opakowaniu prezentowym douglasa

naszyjniki:

1.na rzemyku z turkusowo-białymi kamykami nieużywany

2.z drobnymi turkusowymi kamykami nieuzywany

3.tęczowe kamyki na łancuszku nienoszony

4.łancuszek z łezką i oczkiem nieużywany

5. naszyjnik z nici i koralików zielonych uzywany stan bdb

Inne:

1.cztery świeczki cynamonowe nieużywane plus gratis 2 używane

2.kadzidła cynamonowe 10sztuk nowe

3.mieszanka suszonych kwiatków i kadzidła waniliowe wraz z podstawka nowe brakuje jedynie foli na kartoniku

Czas edycji: 2010-01-18 o 09:33
Stary 2009-12-26, 20:02   #4
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

ZAPRASZAM DO WYMIANY

wymienione

1. Bourjois clin d'oeil excentric EdT 75ML leciutki ubytek ja na zdjęciu nie będe wybredna oddam np:za czekoladowy puder bourjoisleci do cashmeree

2. Yves Rocher Ode l'amour 15ml EdT brak ok.2ml leci do cashmeree

3.Yves Rocher Ode la vie 15 EdT pozostało ok.4ml leci do cashmeree

4.próbki Naf Naf une touche de naf naf (było 5szt.zostaje 3szt.)
. (z tego 1szt.leci do princeski87, 1szt. leci do cashmeree

Makijaż:

5.puder mineralny brązujujący sypki GOSH (pure mineral powder) odcień 14 warm tan 10g używany zużycie około 15-20% kupiłam go w lecie i w sumie mało używałam leci do cashmeree

6.puder rozswietlający sypki Estee Lauder So Ingenious (multi-dimension loose powder) odcień light medium 3g leci do cashmeree

7.puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 raczej nie jest orginalny kolezanka przywiozła mi go z Angliil eci do cashmeree

8. paletka cieni DIOR 5 couleurs palette fards a paupiers 6g odcienie beżu wszystkie perłowe jak wyżej kupione w UK- uwaga nie jest orginalny prosiłam dziewczyny w wątku kosmetycznym żeby stwierdziły i jednogłośnie twierdzą że to podróba-oddam za drobiazg (leci do kasiarzemyk84)

9. paletka Estee Lauder zawiera trzy cienie do oczu oraz cztery błyszczyki -nieużywana ale posiada zadrapania- brakuje z tyłu naklejki oddam za drobiazg leci do kasiarzemyk84

10.róż do policzków Yves Rocher Yria (podwójny róż) kolor 360 mat oddam za drobiazg ze wzgledu na uszkodzone opakowania tzn .puderniczka z odcieniem 360 nie domyka sie i na ślad po przypaleniu na wierzchu leci do stokrotka170

11. Yves Rocher luminelle puder kompaktowy matujacy odcień porcelaine znikomy ubytek- używany jedynie pedzlem 11g leci do stokrotka170
pielęgnacja:

12.mleczko Sephora pacific curacao 150ml pozostało połowa (leci do gothic_daisy)

13. kulki do kąpieli 10sztuk --. lecą do princeski87( było 16 - 6 sztuk leci do kasiarzemyk84)

14. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml leci do princeski87

15.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy leci do princeski 87

16.miniaturka balsamu luksja melon 8ml leci do princeski87

17. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml leci do princeski87

18. miniaturka odżywki pantene pro-v program odbudowy 10ml leci do princeski87

19.lakier do paznokci Sally Hansen diamond strenght no chip kolor soiree 2 razy malowałam nim paznokcie (czerwony) 13,3ml leci do princeski87

20. podłużny z kryształkami (brakuje dwóch kryształków, stan bdb regulowany leci do cashmeree
21.puder brązujacy w kamieniu LANCASTER (mediterranean bronze) odcień 01 light tan -10g-nowy posiada kartonik -->uwaga puder jest zadrapany paznokciem
22.rajstopy w spray sally hansen nowe w foli
23.lakier do paznokci Avon blue flare 12ml nieuzywany z kartonikiem-był testowany

24.lakier do paznokci Avon polished pink 8ml nieuzywany z kartonikiem-był testowany
25.kuferek na biżuterie czerwony wraz z workiem przeciwkurzowym, nowy nieuzywany

26.biustonosz Atlantic 75B -push-up obecna kolekcja wymienie za coś extra
27.czarna (poczwórna)na gumce z kokardka raz użyta stan bdb
28.paletka cieni do oczu w odcieniach fioletu (3 razy fiolet + biały cień)-nieużywany ale opakowanie jest porysowane

29. JOKO mozaika pudrowa -puder nieużywany (kawałeczek jest ukruszony)-jest to wkład; puder nadaje sie do jasnej lub normalnej cery-jest świeży i ma śliczny zapach
30.lakier do paznokci pierre rene kolor 75 (pudrowy róż)raz użyty
31.lakier do paznokci my secret kolor 108 jasny róz ze złotymi drobinkami na paznokciach jest bardziej transparenty raz użyty
32. błyszczyk Joanna kokosowy z witamina B nowy

Czas edycji: 2010-01-23 o 15:39
Stary 2009-12-26, 20:05   #5
kasiarzemyk84
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie:
5. paletka cieni DIOR 5 couleurs palette fards a paupiers 6g odcienie beżu wszystkie perłowe jak wyżej kupione w UK
Coś znajdziesz u mnie?

Moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391499

Edytowane przez kasiarzemyk84
Czas edycji: 2009-12-26 o 20:42 Powód: zmiana adresu
kasiarzemyk84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 20:07   #6
dagmarrka
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.
Wyślij wiadomość przez ICQ do dagmarrka GG do dagmarrka Wyślij wiadomość przez Yahoo do dagmarrka

cos u mnie za cienie diora balsam Sephora i kulki do kąpania?
dagmarrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 20:07   #7
anarchia25
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

ja tezpytam o diorka
There was something so pleasant
about that phase.
Even your emotions had an echo
In so much space
(Gnarls Barkley )
anarchia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 20:13   #8
encore1fois
Zakorzenienie

Przekupka: 86 pkt / 100% pozyt.

widzę, że już jest nowy wątek podoba mi się u Ciebie puder Lancaster i Pamplelune, a co do pudru Diora, to dlaczego nie masz pewności, że jest oryginalny? masz kod?
Stary 2009-12-26, 20:15   #9
alphala
Zadomowienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

interesuje mnie Pamplelune poza watkiem mam takze cacharel - noa 80/100ml
alphala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 20:44   #10
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez encore1fois Pokaż wiadomość
widzę, że już jest nowy wątek podoba mi się u Ciebie puder Lancaster i Pamplelune, a co do pudru Diora, to dlaczego nie masz pewności, że jest oryginalny? masz kod?
własnie dlatego że nie ma kodu, więc wole o tym napisaćmam niby kartonik ale tez brakuje kodu i to bardzo mnie niepokoi
Stary 2009-12-26, 20:47   #11
kasiarzemyk84
Rozeznanie

Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz coś za diora?

Stary 2009-12-26, 21:10   #12
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

puder diora jest na 2 i 3 zdjeciu w pierwszym poście... kazdy puder ma inny odcien dwa sa bardzo jasne a trzeci jest juz do skóry normalnej..wszystkie w tonacji beżowej raczej ciepłe kolory

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

alphala, kasiarzemyk84 dzieczyny nic u was dla siebie nie widze
Stary 2009-12-26, 21:28   #13
encore1fois
Zakorzenienie

zależałoby mi raczej na chłodnych odcieniach pudru bo mam chłodną karnację... a chciałabyś wymienić Pamplelune i Lancastera?
Stary 2009-12-26, 21:32   #14
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez dagmarrka Pokaż wiadomość
cos u mnie za cienie diora balsam Sephora i kulki do kąpania?
mi się podoba u Ciebie Amor Amor Elixir, balsamu już nie ma-jak tworzyłam wątek napisała do mnie gothic_daisy z która przeprowadzam wymianke i jej zalezało na nim-wiec sie dogadałyśmy...co do cieni to nie wiem czy są orginalne bo nie ma kodu!

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
zależałoby mi raczej na chłodnych odcieniach pudru bo mam chłodną karnację... a chciałabyś wymienić Pamplelune i Lancastera?
lancastera chetnie wymienie, natomiast pamplelune jedynie chce wymienic na inny zapach
Stary 2009-12-26, 21:33   #15
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za biustonosz?
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 21:33   #16
encore1fois
Zakorzenienie

a mogłabyś zrobić jeszcze dodatkowe fotki tego pudru Diora?
Stary 2009-12-26, 21:56   #17
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
coś u mnie za biustonosz?
niestety nic
Stary 2009-12-26, 22:02   #18
cashmeree
Zakorzenienie

Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
GG do cashmeree

podoba mi się kilka pozycji znajdziesz coś u mnie?
cashmeree jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 22:16   #19
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
a mogłabyś zrobić jeszcze dodatkowe fotki tego pudru Diora?
prosze bardzo oto fotki, za bardzo mi nie wyszło bo robione przy swietle sztucznym a jakos nie umiem porzadnie ustawic aparatu
opakowanie jest ciemnogranatowe mi wyszło czarne(bez komentarza) pod światło zwłaszcza w dzień widac ze we wieczko są wtopione literki CD widac to dobrze w szczególnosci pod kątem,
kolor pudru wyszedł idealnie- na zdjeciu tak jak w puderniczce- sa trzy odcienie wiec wydaje mi sie ze mozna pokombinować i np: jesli teraz jest za ciemny to na lato bedzie idealny bo skóra sie troszke opali;

kolor jak juz pisałam skłania sie w kierunku beży normalnych (nie beży rózowych)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 22:25   #20
fanusia92
BAN stały

Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.

3. Yves Rocher Ode l'amour 15ml EdT brak ok.2ml

4.Yves Rocher Ode la vie 15 EdT pozostało ok.4ml

cos umnie?
fanusia92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-26, 22:38   #21
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez cashmeree Pokaż wiadomość
podoba mi się kilka pozycji znajdziesz coś u mnie?
zainteresował mnie u Ciebie ten cień -(chodzi mi o ten z lewej )http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1261518288

oraz kremy do rąk http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1261518632 -czy one są nowe??

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez fanusia92 Pokaż wiadomość
3. Yves Rocher Ode l'amour 15ml EdT brak ok.2ml

4.Yves Rocher Ode la vie 15 EdT pozostało ok.4ml

cos umnie?
niestety nic mnie nie interesuje
Stary 2009-12-26, 22:39   #22
cashmeree
Zakorzenienie

GG do cashmeree

oj mi się zdecydsowanie więcej podoba wymienię zaraz , co do kremów wszystkie nowe nie używane z długą datą (mąż dostaje przydział co kwartał a ja nie jestem w stanie tego zużyć )

1.puder mineralny brązujujący sypki GOSH (pure mineral powder) odcień 14 warm tan 10g używany
3.puder rozswietlający sypki Estee Lauder So Ingenious (multi-dimension loose powder) odcień light medium 3g
4.puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 raczej nie jest orginalny kolezanka przywiozła mi go z Anglii
Stary 2009-12-26, 22:46   #23
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez cashmeree Pokaż wiadomość
oj mi się zdecydsowanie więcej podoba wymienię zaraz , co do kremów wszystkie nowe nie używane z długą datą (mąż dostaje przydział co kwartał a ja nie jestem w stanie tego zużyć )

1.puder mineralny brązujujący sypki GOSH (pure mineral powder) odcień 14 warm tan 10g używany
3.puder rozswietlający sypki Estee Lauder So Ingenious (multi-dimension loose powder) odcień light medium 3g
4.puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 raczej nie jest orginalny kolezanka przywiozła mi go z Anglii
ja na kremy byłabym chęta, gdyż moja mama je uwielbia-chętnie zrobiłabym jej zapas podobaja mi sie cienie u Ciebie ale tak jak pisałam ten pudrowy róż i myśle nad grafitem, a ta szminka gosha pozostawia jakis kolorek na ustach czy jest transparentna???

masz duzo ciekawych rzeczy musze tylko pomyślec co mi sie przyda
Stary 2009-12-26, 22:53   #24
cashmeree
Zakorzenienie

GG do cashmeree

ja zaraz ide spać bo jutro mam chrzciny synka więc odezwe się późnym wieczorkiem daj znać jak możesz w moim wątku jak już się zastanowisz co do Gosha daje delikatny róż na ustach taki bardziej różowy niż jasny
więc czekam na odp
Stary 2009-12-26, 22:56   #25
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

udanych chrzcin życze odezwe się jutro w Twoim watku
Stary 2009-12-27, 10:23   #26
basia.lex
Wtajemniczenie

Przekupka: 52 pkt / 100% pozyt.

znajdziesz coś u mnie za:
1. kokosowe mleczko do ciała Lait Veloute pour le corps 400ml uzywane pozostało ok 350ml
4. kulki do kąpieli 16sztuk
5. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml
6.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy
8. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml
1.miniaturka szamponu clear 10ml -2 sztuki
3.miniaturka szamponu l'oreal elseve 10ml przeciwłupieżowy
???
Stary 2009-12-27, 11:26   #27
aliś
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

Interesuje mnie Pamplelune

aliś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 13:39   #28
MAGDA1704
Zakorzenienie

GG do MAGDA1704

Cytat:
Napisane przez basia.lex Pokaż wiadomość
znajdziesz coś u mnie za:
4. kulki do kąpieli 16sztuk
5. miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml
6.miniaturka żelu pod prysznic luksja 10ml wanilia&olejek migdałowy
8. miniaturka zelu pod prysznic dove 10ml
1.miniaturka szamponu clear 10ml -2 sztuki
3.miniaturka szamponu l'oreal elseve 10ml przeciwłupieżowy
???
u Ciebie spodobały jedynie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1255356272

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez aliś Pokaż wiadomość
Interesuje mnie Pamplelune
niestety nic nie widze
Stary 2009-12-27, 13:58   #29
Anna48
Raczkowanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

Za Guerlain Pamplelune
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=334747
Anna48 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 14:03   #30
Planet Spa
Raczkowanie

Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz coś u mnie za:

róż do policzków Yves Rocher Yria (podwójny róż) kolor 360 mat i 460 fonce oddam za drobiazg ze wzgledu na uszkodzone opakowania tzn .puderniczka z odcieniem 360 nie domyka sie i na ślad po przypaleniu na wierzchu a 460 jedynie się nie domyka

Planet Spa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości