|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakochałam się w przyjaciółce..
...
Edytowane przez vampire666 Czas edycji: 2010-01-14 o 16:42 Powód: watek zamkniety |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zakochałam się w przyjaciółce..
Myślę, że powinnaś dać sobie z nią spokój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro ma teraz chłopaka, to pewnie on będzie teraz dla niej top tematem przynajmniej przez jakiś czas... poza tym może ona Twoje wyznania trakotwała jako zabawę, przygodę czy coś w stylu. W każdym razie wychodzi na to, że nie ma ochoty, żeby z Tobą wchodzić w związek, w dodatku może dla świętego spokoju i zadowolenia mamy woli byc z chłopakiem. A Ty jak długo coś do niej czujesz? Ile masz lat, można wiedzieć? Rozmawiałaś z nią o swoich uczuciach? Ona Ci mówi, że jest zakochana w tym chłopaku? Opowiadała Ci o sytuacji z mamą?
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez vampire666 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety Twoj kolezanka potraktowla Cie jak zabwke
![]() zastanawia mnie jedno1 Ktora mama w dzisiejszych czasach czyta widomosci w telefonie? ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze ona nic do ciebie nie ma. skoro ma chloapka i mowi mu takie rzeczy to znaczy ze jest z nim szczesliwa.
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Co do tematu wątku. Trudno powiedzieć, czy ona brała poważnie te wyznania. Jest kilka opcji. Pierwsza: O. jest młoda, może jej się tylko wydawało,że jest bi, w ramach kształtowania się tożsamości seksualnej. Druga: O. faktycznie jest bi, przeżyła zauroczenie/fascynację, ale jej uczucia się zmieniły. Trzecia: O. jest bi, jej uczucia były/są prawdziwe, ale przestraszyła się mamy,problemów i postanowiła wybrać drogę bardziej społecznie akceptowaną. Czwarta: Od początku nie traktowała tego poważnie, bawiła się tak a jak przyszło co do czego - wykręciła się. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kochana, może spróbuj porozmawiać z dziewczynami na http://kobiety-kobietom.com/forum/ ? Wydaje mi się, że na pewno znajdziesz tam bliską Ci osobe, bo nie raz już takie tematy były tam poruszane
![]() Z mojej strony - wiem, jak to jest, gdy cholernie przywiązujesz się do jakiejs osoby i przestajesz móc bez niej żyć. Nie wiem, co zrobiłabym na Twoim miejscu, a kochasz ją naprawdę bardzo? Czy uważasz że warto walczyć? Wybacz moje idealistyczne romantyczne podejście do sprawy, wydaje mi się, że jeśli jest chociaż cień szans, to warto walczyć. Sama się o tym przekonałam, tylko jakby z drugiej strony^^ Ale jeśli stwierdzisz że nie, nie ma sensu, nie ma o co - wydaje mi się, że przynajmniej jak na razie, lepiej by było dla Ciebie nie utrzymywać z nią bliższych kontaktów - żeby się samemu nie dobijać. Zastanów się dobrze co czujesz w serduszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.