|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak dom zamienić w stylowy dom?
Witam wszystkie wizażanki! To mój pierwszy wątek. Jak przeglądałem forum nie widziałem żadnym mężczyzn, więc mówię, że nim jestem. Przejdźmy do rzeczy. Może tytuł trochę odbiega od zawartości, ale w skrócie chodzi mi o to:
Wiadomo, że nikt nie ma czasu, chyba, że kobiety w ciąży i z małymi dziećmi, choć one mają sto razy więcej roboty, ale jaką radość, ale znów odbiegam.. Która z Was nie robi wszelkich ozdóbek, które dodają jakiś uroczy akcent do wnętrza, nie? Ja ostatnio robiłem bombki ze styropianu i ozdabiam laskami cynamonu i koralikami. A co Wy robicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Jak dom zamienić w stylowy dom?
wiesz, ten dział jest bardziej do pokazywania swoich prac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja tez bym zobaczyła z przyjemnoscia te bombki
![]() moja mama od jakiegos czasu piecze pierniczki i wiesza - wygladaja bardzo sympatycznie i mozna sobie skubnac przechodzac ![]() wodzialam tez bardzo ladne bombki owkalane sznurkiem - (kolorowym) ja wogóle lubie kolorowe poseczki - wlkejam przyklad paseczkowej i lubie tez gdzy choinka ma jakis temat kolorystyczny a nie totalna pstrokacizna. Ja raz zebralam szyszki w lesie i posprejowalam je na zloto - pożniej porozrzucałam na choince i wyglądały bardzo ładnie - a roboty nie było dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
CraftMod
|
nie jesteś jedynym osobnikiem męskim na zts, ale fajnie, że mężczyźni lubią coś podłubać
pokażesz swoje bombki? odnośnie pytania: bywa ze zbieramy wszystko, szyjemy, obklejamy, decoupage robimy, w sumie trochę pomysłu i cuda często powstają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc też bym chciała zobaczyć owe bombki
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Oto efekt dzisiejszej pracy. Czekam na surową krytykę, tudzież pochwały. [; Niestety moje fotki są zbyt ' napakowane '. Podaję link: http://img692.imageshack.us/img692/4696/img0525r.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Czekam na jakieś opinie. ; ) i czekam, a tu nic. Zrobiłem jeszcze duużo innych rzeczy. Jak będę w posiadaniu aparatu zrobię fotki i wstawię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładna ta gwiazdka
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to bombka? ładna bombka
![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
bardzo oryginalna i ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.