|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
kosmetyki, perfumy, próbki - zajrzyj może znajdziesz coś dla siebie!
Witam
![]() Prawdopodobnie to mój ostatni wątek na Targowisku, więc wystawiam wszystko to, co mam do oddania ![]() Zaraz dodam zdjecia. Szukam: - zapachów, - pudrów w kulkach, - pudrów sypkich transparentnych, - podkładów, - tuszu do rzęs, - kremu do twarzy z niedoskonałościami, - różów w kolorze brzoskinowym. Rozważę każdą propozycję ![]() Pięlegnacja: - Ziaja Nuno Maska z zielponą glinką zostało ok. 30ml(szacuję) -Ziaja Nuno Peeling enzymatyczny zostało około 45ml (szacuję) - Syoss Heat Protect spray stylizujący (przed prostowaniem włosów) 250ml - raz użyty - Clinique Simply body moisturizer ok. 15ml w butelce 150ml. - Bath&Body Warm Vanilla Sugar - żel pod prysznic 118ml, nieco zepsuty dozownik. - Victoria's Secret - Romantic Wish balsam do ciała o pięknym zapachu róży, pojemność wyjściowa 118ml, zużucie około 50%, na zdjęciu był wstrząśnięty i nie widać dobrze ubytku. - Szampon przeciwłupieżowy Clear 50ml nowy. - Rexona - antyperspirant w kulce 50ml - raz 'kulnięty' żeby sprawdzić zapach, nieużywany. Zapachy: - Amour de Cacao odlewka 3ml. - Dior J'adore edt odlewka 10ml. - Tom Tailor Bodytalk 5/20ml w flakoniku. - L'Artisan Bois Farine odlewka 5ml i tylko za wish - Demeter Fig Leaf odlewka 5ml - Demeter Sex on the beach odlewka 10ml. - C-Thru Topaz edt, pojemność wyjściowa 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu. - Slavia Zaitsev Maroussia edt - około 18ml w flakonie o pojemności wyściowej 100ml, razem z pudełeczkiem. - Próbka robiona Prada Infusion D'Iris ok. 1,5ml w fiolce. - Próbka robiona Chloe Intense ok. 1,5ml w fiolce. Kolorówka: - podkład Maybelline Pure Liquid Mineral 030 Sand - ok. 20ml - Max Factor False Lash Effect - używany od 1,5 m-ca, stan bardzo dobry. - Cień do powiek Inglot Vertigo - użyty kilka razy, kolor fioletowy. - Cień do powiek Golden Rose - zużycie 50% kolor czarny z drobinkami. - Inglot dwa nowe aplikatory do cieni do powiek. - Avon - pędzel do różu - używany umyty. - Avon pędzel - używany umyty. Próbki: - Luksja - Kremowy żel pod prysznic vanilla&almond oil 10ml, - Clinique 3steeps 3x1,5ml, - Vichy Lipometric 7ml, - Vichy Skinset stabilizujący krem nawilżający 1,5ml - Vichy Normatient - podkład do skóry z niedoskonałościami 1,5ml, - Rimmel Cool Mate podkład 1,5ml. Pozdrawiam i zapraszam do wymiany! ![]() Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-27 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyki, perfumy, próbki - zajrzyj może znajdziesz coś dla siebie!
Coś za
- Victoria's Secret - Romantic Wish balsam do ciała o pięknym zapachu róży, pojemność wyjściowa 118ml, zużucie około 50%, na zdjęciu był wstrząśnięty i nie widać dobrze ubytku...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- Ziaja Nuno Maska z zielponą glinką zostało ok. 30ml(szacuję) -Ziaja Nuno Peeling enzymatyczny zostało około 45ml (szacuję) - Szampon przeciwłupieżowy Clear 50ml nowy. ???
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z :
- C-Thru Topaz edt, pojemność wyjściowa 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu. - Slavia Zaitsev Maroussia edt - około 18ml w flakonie o pojemności wyściowej 100ml, razem z pudełeczkiem. - Próbka robiona Prada Infusion D'Iris ok. 1,5ml w fiolce. - Próbka robiona Chloe Intense ok. 1,5ml w fiolce. - Próbka fabryczna Moschino Oh..de Moschino!- ok. 1ml.
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Witaj moze cos u mnie za Syoss Heat Protect spray stylizujący (przed prostowaniem włosów) 250ml - raz użyty? Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
znalazłam dla siebie
- Ziaja Nuno Maska z zielponą glinką zostało ok. 30ml(szacuję) -Ziaja Nuno Peeling enzymatyczny zostało około 45ml (szacuję) - Bath&Body Warm Vanilla Sugar - żel pod prysznic 118ml, nieco zepsuty dozownik. - Cień do powiek Inglot Vertigo - użyty kilka razy, kolor fioletowy. a czy Ty znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Za to co napisałaś chciałabym:
- C-Thru Topaz edt lub - Slavia Zaitsev Maroussia edt plus L'Artisan Bois Farine odlewka 5ml. Który zapach jest słodszy-Marusia czy C-thru? Możesz odpisać u siebie ![]()
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Który słodszy, w moim odczuciu C-thru Topaz, taki bursztyn na słońcu ![]() ![]() ![]() Gdybyś decydowała się na C-Thru, zrobiłabym Ci próbeczkę 2ml Maroussi mogłabyś popróbować ![]() Dodam też próbkę 2ml Prady d'Iris ![]() Co do Bois Farine .. hmmm.. chcę go oddać za coś z mojej konkretnej wish więc raczej nie... W dodatku wystawona jest na allegro, nie wiem czy ktos kupi :/ Jeśli lubisz słodkości może zainteresowałyby Cię coś z tego: - 5ml Demeter Vanilla Cake Batter - Bodytalk 5ml w flakoniku - to jest taka śliczna słodkość, identyczne jak Amor Amor ![]() - Mam też 1 ml Theoremy i próbkę Stelli ![]() Poszukam jeszcze słodkich próbek w pudełeczku ![]() Edytowane przez CatchyKathy Czas edycji: 2010-02-25 o 00:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ach ta Marusia
![]() Mnie podoba się flaszeczka,te kadzidło,nuty drzewne.Ot wymyśliłam sobie słodziaka z kadzidłem i sandałowcem i koniec ![]() Napisz co ci nie pasuje w tym zapachu? Jeśli ja Obsession uznaje za zjadliwe( ![]() A C-thru jutro(bo dzisiaj nie mogę)przetestuję w Rossmanie. Co do próbek,na pewno się dogadamy ![]() Napisz coś o tej Marusi,ja jutro wieczorem napiszę ci co dalej.Ok? Acha-Ode to wersja bez atomizera-30ml z tej serii tylko takie są.
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-02-25 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Kolor pudru to czysty beż, bez domieszek pomarańczy czy rózu. Nie jest ciemny. Będzie ok do prawie każdej karnacji, oprócz alabastrowo bialej bądź bardzo mocno opalonej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tom Tailor Bodytalk 5/20ml w flakoniku.
moze cos u mnie za to (i moze cos jeszcze ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szukałam tego C-thru-nie było ani w Rossmanie,ani w Naturze,ani w Schleckerze.
Szczerze mówiac mnie bardziej kusi ta Marusia,bo C-thru tylko niektóre są ładne(np.Pearl Garden)a w i tak nie mam możliwości przetestowania ani jednego,ani drugiego.
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Ziaja Nuno Maska z zielponą glinką zostało ok. 30ml(szacuję) -Ziaja Nuno Peeling enzymatyczny zostało około 45ml (szacuję) - Bath&Body Warm Vanilla Sugar - żel pod prysznic 118ml, nieco zepsuty dozownik. - Amour de Cacao odlewka 3ml. - Demeter Fig Leaf odlewka 5ml - C-Thru Topaz edt, pojemność wyjściowa |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
- Demeter Sex on the beach odlewka 10ml.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.