|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
jak sie ubrac w sylwestra
kochane pomozcie mi cos wybrac ladnego na allegro... nie wiem jaks ie ubrac w sylwestra ktory spedze u mojego chlopaka, nie ma byc imprezy jakiejs ale mimo to chce ladnie wygladac ... prosze was o pomoc..
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak sie ubrac w sylwestra
Jejku jak mnie irytują tego typu wątki. Po 1-> wątek o ubraniach na świeta i sylwestra już jest a po 2-> skąd my mamy nagle wziąść ci pomysl na kreacje nie wiedząc ani jak wygladasz, ani jaką masz figure, styl, upodobania....
![]() Możemy ci coś doradzić ewentualnie ale musisz nam nakreslic cokolwiek jakie masz pomysly, propozycje, co byś chciala, co masz napewno, a my wtedy mozemy Ci doradzić co i jak uwazamy wedle wlasnego zdania!
![]() |
#3 |
BAN stały
|
a nie lepiej cos poszperac w sieciowkach? chyba cenowo wyjdzie to samo, a przy okazji zobaczysz to na zywo, dotkniesz materialu
no ja obstawiam banalnie : leginsy i tunike. skoro bedziesz w domu to nie ma co sie za cieplo ubierac w swetry itp a sukienka chyba tez jest zbedna moj tz wczoraj cos wyszperal w ktorej seciowce cos jakby tunika - top z kamyczkami przy dekoldzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
no jestem szczupla sredniego wzrostu tak 165cm no i chcialabym sie ubrac jakos sexi;p a wmoim miescie nie ma nic :/
Trzeba być trochę podobnym, by się rozumieć, nieco różnym, by się kochać ![]() Edytowane przez Blondyna120 Czas edycji: 2009-12-08 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To tak jak mowi kolezanka, legginsy, szpile, jakas tunika i lecisz:P Naprawde teraz w sklepach jest mnostwo ciuchow sylwestrowych! Lepiej teraz sie wybrac na zakupy bo po swietach juz nic nie bedzie na przecenach. Ja dzisiaj trafilam na dowozke kolekcji nowej Reserved, za***** ciuchy są imprezowe miodzio!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.