![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ..::Szybko oddam - DIOR Clinique i różności::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym, raczej priorytetem - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze SZUKAM : SZAMPONY + odżywki (zwykłe i bez spłukiwania) Aquolina do kąpania i balsamy CLINIQUE fioletowy płyn do demakijażu oczu miniaturki pielęgnacji Clarins, Clinique, inne + inne różności ![]() DOKŁADKA (18 X): DIOR DETECTIVE CHIC - paletka do ust i paletka do oczu. Zostało ok 80%, zużycie na zdjęciu (ostatnie zdjęcie, wolna tylko przedostatnia paletka) CHANEL - paletka do ust, trudno ocenić zużycie, podejrzewam, że została około połowa; nie będę wybredna ![]() GUERLAIN - szminka do ust typu nude look, ok. połowy; nie będę wybredna ![]() DOKŁADKA: cienie CHANEL z najnowszej kolekcji czerni ,testowane na dłoni, zamienię NAJCHĘTNIEJ na nowe cienie Diora albo coś z nowych innych kolekcji. NIE MUSZĘ ich wymieniać i NA PEWNO będę wybredna ![]() DO WYMIANY: 1. DIOR - paletka cieni w kolorach pastelowych, nowa, nigdy nie używana, w kartoniku, z ulotką. Sa to cienie ze starszej serii - jak widać na zdjęciu. 2. DIOR - błyszczyk do ust, wielka pojemność 15 ml, pewnie została połowa albo ciut więcej, na pewno po terminie, ale jeszcze zdatny do użytku. 3. Clinique - błyszczyk, zostało ok 80%. podejrzewam, że też po terminie, ale jeszcze zdatny do użytku. 4. YSL - podkład w kolorze naturalnego beżu, zostało ok 70%. podejrzewam, że też po terminie, ale jeszcze zdatny do użytku. BRAK NA ZDJĘCIU - dodam później 5. AVON - zestaw do pielęgnacji stóp (3 kosmetyki), zostało ok 80%. podejrzewam, że też po terminie, ale jeszcze zdatny do użytku. BRAK NA ZDJĘCIU - dodam później 6. AVON - balsam spowalniający odrastanie włosków, zostało ok 90%. podejrzewam, że też po terminie, ale jeszcze zdatny do użytku. 7. Shockwaves, Zel spray uniesienie u nasady - raz użyty, ważny do 2010 8. YVES ROCHER - uzupełnienie kremu Inositol Vegetal, NOWE, nie otwierane, zabezpieczone folią, wazne do 10/2009, ale ponieważ jest folia zabezpieczająca, podejrzewam, że z kremem nic się nie stało 9. BOURJOIS - cukier do ust, raz używany 10. ESTEE LAUDER - albumik na zdjęcia, nieużywany, przeleżał w szufladzie 11. ŚWIECZKI - nowe, przeleżały w szufladzie: zestaw serduszek + 9 małych świeczek czerwonych (na zdjęciu przykładowe dwie) Chętnie oddałabym powyższe jako zestaw, ale niekoniecznie. Mam też niektóre rzeczy ze starego wątku, więc możecie zaglądnąć: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post14252708 ZAPRASZAM ![]() Na szaro nieaktualne!!! Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2009-10-29 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Szybko oddam - DIOR Clinique i różności::..
za diorkissa sie pokroje!
mam probki trzech krokow clinique poza watkiem.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
peeling ziaja i baza pod cienie ![]() to mi się podoba: Dove Go Fresh - żel pod prysznic - Grapefruit & Trawa Cytrynowa, NOWA miniaturka 55 ml ![]() ![]() odlewka szamponu John Frieda - Curl Around - do włosów kręconych |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A za taki zestaw: Diorkiss i cukier do ust bys cos znalazla?Jesli nie to mozemy sie wymienic tylko za diorkissa. rzeczy ktore Cie zainteresowały oczywiscie sa jak najbardziej dostepne.
Ew jeszcze blyszczyk clinique mnie interesuje, ale czy on jest ciemny na ustach?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale błyszczyk klinikowy mogę dorzucić - on jest taki półtransparentny, przyciemnia, ale nie jakoś bardzo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ok wiec ja od Ciebie te 2 blyszczyki a Ty ode mnie...?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za swieczki serduszka ?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm, a miałabyś coś jeszcze małego do dorzucenia?
Bo w sumie te rzeczy co tam wypisałam wcześniej, to trochę może za mało mimo wszystko. Ewentualnie cienie potrójne ID mi się podobają, ale nie wiem, czy chcesz je oddac? to mi się podoba: masło kakaowe ziaja, mniejsza pieszczocha na rękę, kosmetyczka dove. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
11. ŚWIECZKI - nowe, przeleżały w szufladzie: zestaw serduszek + 9 małych świeczek czerwonych (na zdjęciu przykładowe dwie)
coś za serduszka?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Gothis Daisy co to IsaDory to raczej wolalabym ja zatrzymac, ale z reszty wybieraj co chcesz. Pozostalych cieni chetnie sie pozbede.
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dove Go Fresh - żel pod prysznic - Grapefruit & Trawa Cytrynowa, NOWA miniaturka 55 ml x 2 sztuki ![]() Yung - Szampon Połysk Jedwabiu- z proteinami pszenicy, wit. B3 i pantenolem, NOWA miniaturka 50 ml ? Bo odlewka szamponu już prawdopodobnie zostanie wymieniona.
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
coś za piąteczki diora?
![]()
![]() |
#14 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() widzę tylko Aquolinę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
ok czekam
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
a masz coś poza wątkiem jeszcze?
![]() a oddałabyś filtr LRP? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a czy do tego:
Dove Go Fresh - żel pod prysznic - Grapefruit & Trawa Cytrynowa, NOWA miniaturka 55 ml x 2 sztuki ![]() Yung - Szampon Połysk Jedwabiu- z proteinami pszenicy, wit. B3 i pantenolem, NOWA miniaturka 50 ml ? dorzuciłabyś filtry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
czyli 2 blyszczyki za filtr, baze, probki clinique i peeling??
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]()
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
ok, to czekam na pw
![]() to z kolei nie wiem, czy nie będzie za dużo ![]() ile kosztuje ten filtr? ![]() Cytat:
![]() No to niestety nic poza Aquoliną nie widzę, a to ciut mało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A nie masz moze jeszcze jakiegos drobiazgu do dorzucenia?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a w wątku już nic nie widzisz?
możesz też zaglądnąć do tego z podpisu, może tam znajdziesz coś małego A jak nie, to czego miałabym szukać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A ten cien stila jest na wymiane?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ok to ja jestem usatysfakcjonowana taka wymiana. Jesli Ty tez, to napisz na pw.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za paletke diora do oczu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.