|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wishlista
w zamian kosmetyki, mangi, książki...ale przejrzę również wishlisty, bo może mam i coś przydatnego z ciuchów [a jakoś nie mam cierpliwości do zrobienia zdjęć itp. wszystkiego z ubrań, co mam do wymiany
]. Albo spoza wątków ![]() A szukam: -legginsów a'la lateks , wet look itp. -wszystkiego , co w panterkę ,a w szczególności sweterków, legginsów , rajstop -szpilek i muszkieterek w rozmiarze 36/37 [zależy od długości wkładki] -zakolanówek -bluzeczki [albo body] bez rękawków, z koronki,albo z koronką u góry. -biustonoszy, kompletów w rozmiarze 65D,albo 60DD -innych rzeczy na rozmiar xxs, ew. małe xs -paska gorsetowego w bardzo małym rozmiarze z nieciuchowych wish'ów: perfumy: Choć kroplelka Musk Ravageur !!! zawsze mile widziane w każdych ilościach ![]() -próbki i małe odlewki różnych lutensów -zapachy lawendowe -Avignon CgG -Kyoto CdG -Ouarzazate CdG -Patchouli Micallef -Gris Clair Serde'a Lutensa -Hypnotic Poison Diora -odlewka J'adore Diora [ew.Dolce Vity] -różne Demeter poza tym szukam próbek i odlewek 'niszy' [szczególnie lubię kadzidła, cynamon, figę i patczulę. Ostatnio wzięła mnie chętka na testowanie fijołków]. kolorówka: oczy: tusz Maybelline XXL Oriflame flamaster do kresek[czarny] usta: Lip Fusion twarz podkład Maybelline Minerals [odcień jasny ]podkład Oriflame Giordani Gold Ivory,albo Light Beige pielęgnacja: -profesjonalne kosmetyki do włosów [szczególnie fekkai] -nawilżające balsamy i masła do ciała -balsamy stopniowo opalające [najlepiej L'oreal] -balsamy z drobinkami |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wishlista
mam kaptur połączony z szalikiem z obszyciem w panterkę
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mam leginsy w zebre i top z koronka
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

]. Albo spoza wątków