|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Girlz,pomocy.Z czym te kozaczki zalozyc?
Tak jak w temacie.Miesiąc temu zakupiłam sobie w CCC kozaczki http://moda.allegro.pl/item840102489...age_zamsz.html bardzo podobne z fasonu do tych tylko moje mają jeszcze paski dokoła stopy i przy łydce i są w kolorze jaśniejszego brązu. Chciałabym na święta założyć spódniczkę tylko czy da się coś dobrać do nich? Będę bardzo wdzięczna za jakieś przykładowe z Allegro
Buźka.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Girlz,pomocy.Z czym te kozaczki zalozyc?
pewnie to kozaczki jak najbardziej do spódniczki czy sulkienek, albo długich sweterków. spokojnie ubierz do nich grube rajstopy i spódnice przed kolano i bedzie super
ostatnio widziałam rewelacyjna spódniczke w czarno biało szarą szkocka kratkę była rewelacyjna na pewno by pasowala do takich kozaczków![]() moze cos takiego?http://moda.allegro.pl/item830485592..._s_nowosc.html |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
rurki w buty i lecisz w miasto
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Ci za pomoc, ale rurki to chyba nie spódnica ;p
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
i płaszczyk i kurtka beda odpowiednie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Super, buzia mi się śmieje serduszko raduje. Ja troszeczkę słaba jestem w dobieraniu ciuszków. Jakiś kurs stylizacji by mi się przydał. Dziękuję pięknie za pomoc
Wyzdrowieję i pędzę na zakupy Bo jakoś boję się przez Allegro zamawiać kiecuszkę. A tu źle się będzie układała, to rozmiar nie będzie trafiony a na wymianę nie będzie już czasu. Ale właśnie o tej spódniczce myślałam.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Mam bardzo podobne kozaczki tylko ze z Ryłko, ale krój podobny. Najlepiej mi sie wydaje, że takie kozaczki sie prezentują do krotszych spodniczek, takich przed kolanko, bo jak masz spodnice w kolano i kozaczki takie wyzsze to troche za bardzo jednak ten dol wyglada na zabudowany...
Swietnie sie tez prezentuja do kryjących rajstop i do tego tunika albo sweter taki dluzszy... Grunt zeby Kozaczek byl pokazany w calej okazalosci ![]() No i jak pisala poprzedniczka, rurki w srodek i super, cieplo milo i przyjemnie
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nom w rurkach to biegam cały czas tak po mieście, na uczelnię, na zakupy. Ale chciałabym się jakoś przyzwoicie
na spotkanie dzień-po-Wigilijne (można by rzec że Bożonarodzeniowe) u rodziny mojego chłopaka odziać ;d i pomyślałam ze może jakaś spódniczkę założę. Rozważam zakup jakiegoś w miarę uniwersalnego koloru, może szarą...albo własnie podobna do tej podanej tutaj z allegro= czerń +biel. Tylko jakie tu rajstopy wybrać. Strasznie napaliłam się na takie połączenie: spódnica z wysokim stanem + koszula. No i żeby mi się później kolory nie gryzły jak już zdejmę odzienie wierzchnie. Np. jasnobrązowe kozaczki+.....rajstopki+s zara spódnica+no nie wiem...biała bluzka? Tylko nie wiem czy nie będzie świecić za bardzawo. Jak na akademii Ale nie mam pomysłu na kolor. Zieleń? Ciemniejsza...Fiolet?A wczoraj oglądałam na MTV Battle of the Bods i Olivia Lee miała tak super (chyba jak zwykle) dobrane ciuchy. Tym razem właśnie szarą spódnicę, różową satynową koszulę z żabotem i ze stójką w której po prostu się zakochałam no i czarne rajstopy i czarne pantofelki. Super. U mnie kolor butów wszystko chrzani...hopeless
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Buźka.

ostatnio widziałam rewelacyjna spódniczke w czarno biało szarą szkocka kratkę była rewelacyjna na pewno by pasowala do takich kozaczków