|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Napięcie skóry twarzy - kosmetyk
Hej wszystkim,
za 3 tygodnie biorę ślub, at mam 30 oraz jedno bardzo ważne pytanie. Czy znacie, o ile w ogóle istnieje, jakiś kosmetyk - nie wiem jaki, może krem, serum, tonik, maseczka - który pomaga w wyglądaniu lepiej przez jeden dzień? Nie oczekuję, że nagle z paszkwila ![]() Szukałam różnych fraz, ale chyba nie umim... Wielkie dzięki za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Napięcie skóry twarzy - kosmetyk
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;8351946 1]Hej wszystkim,
za 3 tygodnie biorę ślub, at mam 30 oraz jedno bardzo ważne pytanie. Czy znacie, o ile w ogóle istnieje, jakiś kosmetyk - nie wiem jaki, może krem, serum, tonik, maseczka - który pomaga w wyglądaniu lepiej przez jeden dzień? Nie oczekuję, że nagle z paszkwila ![]() Szukałam różnych fraz, ale chyba nie umim... Wielkie dzięki za pomoc![/QUOTE] Najlepsze sa kwasy, najlepiej cala seria, ale w Twoim przypadku to juz troche za pozno na to... Moglabys sie umowic na kwas pirogronowy lub azeleinowy,bo buzia wyglada po nich promiennie. Mi pomogl dermaplaning niecaly tydz przed slubem - zabieg ma na celu usuniecia wloskow i eksfoliacje. Bardzo wazne jest nawilzanie, na nawilzonej buzi makijaz lepiej wyglada. W tym celu uzywalam olejku arganowego, a na to krem nawilzajacy- tak doradzila mi kosmetyczka. Jesli masz problemy skorne, to bardzo dobrym kosmetykiem na noc jest la roche posay effeclar duo. Co do zmarszczek, to zaden kosmetyk Ci tego nie ponapina w tak krotkim czasie- jedynym wyjsciem sa zabiegi kosmetyczne.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Chodzi mi bardziej o coś takiego 'jednorazowego'. Jakis krem, maseczka, co mozna zrobic samemu w domu :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;8377559 6]Chodzi mi bardziej o coś takiego 'jednorazowego'. Jakis krem, maseczka, co mozna zrobic samemu w domu :P[/QUOTE]
Nic jednorazowego nie da Ci tak dobrego efektu ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pani Mizantrop
|
Swoja droga jak Twoja codzienna pielegnacja wyglada, skoro w wieku zaledwie 30 lat masz juz "zmarchy" ktore wymagaja ponapinania?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.