|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
nauka kroków
Hej, mam do was pytanie, znacie może jakieś strony z nauką kroków tańca uniwersalnego?
Idę na wesele siostry i jedyne co mi wychodzi to taniec "na raz"... Podoba mi się jak ludzie tańczą w parach, tylko mam problem, bo nie wiem od czego zacząć (nie znam kroków) Proszę Was o pomoc |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: nauka kroków
Do takiego zwyczajnego tańca na weselu nie trzeba znać jakichś kroków.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Jak trafi Ci sie partner, który dobrze prowadzi, to naparwde będziesz wiedziała co robić
. Jeżeli jednak chcesz sie podszkolić, to na pewno na YT cos znajdziesz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
No tak, zwykle partnerem jest mój TŻ i niestety tańczy "na raz" a to trochę śmiesznie wygląda oglądając nagranie z imprez rodzinnych...
Polecacie jakies linki z YT? |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
rozumiem, że chodzi Ci o taniec "dwa na jeden"czyli discofox? na youtube są filmiki instruktażowe, nie jest to nic trudnego, a znając ten krok zatańczy się wszystko
tutaj przykładowy filmik, na yt jest ich sporo: http://www.youtube.com/watch?v=H0FN5pscMXE&noredirect=1 |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
Pooglądaj sobie filmiki z wesel i podpatrz jak tańczą inne pary. Możecie przed weselem poćwiczyć trochę w domu jakieś obroty.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nabrac pewności siebie Tylko uważaj, bo mi raz kolega na potańcówce uwagę zwrócił, że "to on prowadzi", jak się rozochociłam
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez nie umiałam tańczyć, ale dużo mi pomogły kursy salsy w Krakowie. Naprawdę czuję się pewniej na parkiecie, znam podstawowe kroki. Jak ktoś zupełnie nie ma pojęcia o tańcu albo się wstydzi, to lepiej zainwestować w taki kurs potem już samo idzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

. Jeżeli jednak chcesz sie podszkolić, to na pewno na YT cos znajdziesz.

Na pewno nabrac pewności siebie
Tylko uważaj, bo mi raz kolega na potańcówce uwagę zwrócił, że "to on prowadzi", jak się rozochociłam