|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzicie o szamponach które używają nasze babcie?? (pokrzywowy, brzozowy) | |||
są bardzo dobre, polecam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 75,00% |
są przeciętne, takie jak fructis L'oreal, nie zauważyłam żadnych zmian |
2 | 12,50% |
są gorsze, nie polecam |
1 | 6,25% |
nie mam opinii na ten temat |
1 | 6,25% |
Głosujący: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Cała prawda o szamponach...
Witam.
Mam pewne spostrzeżenie, odnośnie szamponów "naszych czasów". Gdyż zawsze myłam włosy szamponami typu fructis, Pantene itp. jednak pomimo ich wspaniałych uzdrowicielskich właściwości dalej włosy miałam matowe, zniszczone i strasznie mi wypadały ![]() ![]() ![]() Po czym zaczęłam stosować szampony naszych babć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co o tym sądzicie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cała prawda o szamponach...
Jak miałam swoje naturalne niefarbowane włosy to myłam je szamponem Ziaji z czarną rzepą. Byłam zachwycona, bo włoski miałam w super stanie.
Niestety z czasem przyszła ochota na zmiany, na włosy poszedł ciemny brąz no i prostownica prawie codzienni (teraz rzadziej) no i przerzuciłam się na Ziaję do włosów farbowanych ale niestety, miałam straszne siano. Od momentu gdy pofarbowałam włosy żaden taki zwyczajny szampon na mnie dobrze nie działa, próbowałam już z pokrzywą, jakimiś ziołowymi szamponami i nic... włosy wyglądają lepiej po Gliss Kurze albo Swiss O'Paar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Cała prawda o szamponach...
Swięta racja, na moje wlosy tez lepiej działaja zwykłe ziołowe szampony. Inne je dodatkowe obciązają i szybciej przetłuszczają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.