|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Prosze o polecenie psychologa?
Witam, mam wrażenie że zaczyna się u mnie kompulsywne objadanie.
Szukam specjalisty, psychologa, terapi w Warszawie. Czy mogłybyście mi kogoś polecić? Do kogo sie zgłosić? Jest tak wielu lekarzy- mam metlik nie wiem do kogo pójść. Pozdrawiam aniak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prosze o polecenie psychologa?
Polecam Andrzeja Setmana, w googlach znajdziesz jego stronę www - napisz maila do niego.. Jest piekielnie skuteczny, chociaż terapia u niego nie nalezy do łatwych momentami...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bardzo dziekuję, napiszę do niego, wiem że pewnie łatwo nie będzie. Ja też nie wiem czy jestem chora, więc musi mnie ktoś zdiagnozować
![]() Jestem nerwus straszny i zajadam stres najcześciej słodyczami. Nigdy nie wymiotowałam, nie zjadłam całej lodówki i wagę mam ok, ale czuję że cos niedobrego zaczyna się dziać.. Ile u Ciebie trwało leczenie, możesz napisać cos więcej? Jak czesto się go odwiedza, ile to kosztuje? Jeśli chcesz, możesz napisać też na fredzinka@poczta.onet.pl pozdrawiam aniak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
mam podobny problem do Twojego Aniak.
a może gorszy, bo ja zjadam całą lodówkę i to często całymi dniami, tak już od... lipca chyba. i nie wydaje mi się by to było związane z emocjami jako takimi - np atak gdy złapię doła. znacie może kogoś w Poznaniu? może to zabrzmi to śmiesznie ale chciałabym opowiedzieć komuś historię mojej figury, echh, może spojrzałby na to z perspektywy i zauważył przyczyny obecnej chorej sytuacji. zawsze byłam szczupła, 2 lata temu wyjechałam do Niemiec i przez 2 lata pobytu tam przytyłam sporo, starając się schudnąć (zdrowo, nigdy się nie głodziłam, wprowadziłam produkty razowe, tłuszcze nnkt, dużo białka, warzyw, owoców itp = dieta south beach) wpadłam w bagno kompulsów i w efekcie jestem grubsza niż kiedykolwiek. alienuje sie, nie mam znajomych za bardzo na studiach (zaczęłam w tym roku) i dużo tego... echh. Pozdrawiam ![]()
instagram: @uttterly Edytowane przez karton Czas edycji: 2009-12-15 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cześć, napisz do mnie na fredzinka@poczta.onet.pl
Chętnie z Tobą o tym porozmawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.