|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chłopak.. pomóżcie
dzisiaj odkryłam że chłopak pisze i pisał z innymi dziewczynami , nie wiem co ich łączyło ale na pewno coś było , wnioskuje to z jego maili jakie otrzymał od jednej z nich. co mam zrobić?
3 miesiące temu mnie zostawił ale wrocilismy do siebie.. cieżko mi bez niego , jest moim pierwszym. teskniłam chodz go nie nawidze czasami . pracuje w delegacji na budowlance. mówi mi ciagle że zawsze bedzie mnie kochał i że coś sobie zrobi jak go zostawie. jestesmy ze soba już 2 lata . Dziewczyny co ja mam zrobić?? mam 22 lata on 23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chłopak.. pomóżcie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
i pisał jak byliście razem czy osobno?
![]() |
![]() |
#4 |
ReklaMO(D)żerca.
|
3 miesiące temu Cię zostawił, ale twierdzi, że jeśli Ty to zrobisz, to on zrobi sobie krzywdę. LOL.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Napisz coś więcej o tych rozmowach
![]() Co robi, że go czasem nienawidzisz?
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- takie gadanie sranie, szczerze mówiąc i za przeproszeniem. Zamiast się zastanawiać i myślę to się zapytaj lubego o co tu chodzi. Jak już nie czuje tego samego, to szkoda Waszego czasu, zwłaszcza, że teraz stracisz do niego zaufanie i już piszesz, że Cię denerwuje ( nienawidzisz go?)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
A nie przypadkiem 13? Daj sobie spokój z tym kolesiem, bo ma coś nierówno pod kopułą skoro szantażuje Cię emocjonalnie w taki sposób. Takie teksty to mogą być dobre dla nastolatków, a nie dla ludzi w waszym wieku. Zresztą sama piszesz, że go czasami nienawidzisz, zaufania też jakoś nie widać, tak więc - po co to wszystko?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To jakiś szczyl jest. Znam ten typ. Będzie do ciebie dzwonić, wypisywać smsy że kocha itd., a tak naprawdę będzie sobie radośnie chędożył dalej. Nie wiem jaka to jest konkretnie sytuacja, co on tam pisał z nimi i najważniejsze czy się spotykał z tymi laskami, ale chyba bym zerwał i tyle. Niech się tam zabija, czy jaki rodzaj śmierci sobie wybierze. Przynajmniej genów nie przekaże. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dokładnie, nie ma sensu być z kimś gdy nie ma zaufania i koleś wypisuje to innych kobiet. Nie ma sensu tracić głowę dla takiego.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Daj sobie z nim spokój. Chcesz być z kimś ( w domyśle - być całe życie), z kim w wieku 22 lat się nie możesz porozumieć? Kogo czasem nienawidzisz? Za rok będziesz go wyłącznie nienawidzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.