![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Biochemia / makijaż / minerałyWITAM I ZAPRASZAM ! BIOCHEMIA ... MINERAŁY ... THE CONSERVATORIE - Silica Shells NIEMINERALNE DIOR Nude Natural Glow Hydrating Makeup 022 - niewielki ubytek LANCOME Photogenic Lumessence 03 - niewielki ubytek CHANEL: - róż Joues Contraste 82 Reflex - niewielki stopień zużycia - Aqualumiere 74 Como - Aqualumiere 77 Trinidad - Rouge Hydrabase 97 Morning Rose - Rouge Hydrabase 136 Rose Drop - kredka do brwi Sculpte Sourcils 52 Brun - konturówka 25 Pink Sugar - konturówka 34 Natural ESTEE LAUDER korektor w sztyfcie Resilience Lift Extreme 02 Light Medium rezerwacja Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2010-02-23 o 19:35 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Biochemia -- makijaż
Cytat:
Cytat:
fairly light jest niewiele, na 1-2 razy light neutral - mam biga, mogę zrobić odsypkę Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-06-17 o 09:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy ta odsypka Light Neutral byłaby w słoiczku EDM czy w woreczku? Napisz mi proszę stopień zużycia sampli tych minerałków: - Olive Light Martian intensive - Olive Light Olive intensive
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
moze cos u mnie podoba mi sie pare rzeczy glownie dior i cien plum shiseido .... czego szukasz za te rzeczy?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odsypka może być w pudełeczku, ale nie oryginalnym Light Olive jest po teście paskowym Light Martian po dwóch na całą twarz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Intersuja mnie wszystkie podkłady mineralne EDM i jedwab proszek
Zapraszam , może cos wypatrzysz ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za podkład Chanel i jedwab .. zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pzdr |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jestem chętna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Biochemia / makijaż / minerały
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Tak, z chęcią oddam:
=Guerlain Meteorites Perles de Velours 10szt + pyłek (seria limitowana,bardziej miękkie i delikatniejsze, mniejsze, większe zużycie, z prawej na fotkach w wątku; shimmery gold, beige, red, white, very shimmery pink))a tu link: http://me-and-my-passion.blogspot.co...ete orites.html Interesują mnie zawsze i jak najwięcej -podkłady mineralne Edm (np. Beige- Light Medium , Beige medium Beige Neutral Beige- Sunkissed Fair w formule Intensive lub matte) inne jasno-średnie odcienie, chyba któreś by się nadawały od Ciebie??? Daj znać ![]() Beige Chic zostawiam dla siebie jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Interesuje mnie głównie ekstrakt z nagietka, kerastim i diva defense ![]() Jestem z Warszawy więc możemy się w razie czego umówić na wymianę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
concealer Intensive Medium - ile? Ronasphere LDP - ile? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Intensive medium - cały sampel, ewentualnie niecałe 2 sample
![]() A Ronasphere LDP ile byś chciała? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
No i niestety późno do domu dotarłam i nie miałam jak obfotografować ale za to odmierzyłam wstępnie ilość
![]() Pasowałaby Ci odsypka z 3 płaskich łyżeczek 5ml Ronasphere? ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hej - mnie interesuje gł peg 400 /ile tego?/, ale może być też aloes, lecytyna, jakiś podkład edm.
ja mam na zbyciu olejek z truskawki z naturalisa, użyte kilkanaście kropli. poza tym podkłady i primery z lauress, dream world /próbki/. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja truskawkę baaaardzo chętnie ![]() a z lauress i dream world - co konkretnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
o - to miło że tak dużo
![]() truskawka /pięknie pachnie/ to 10 ml, właściwie ubytek żaden. ja mam następująco: podkład Lauress Ethereal - soft gold podkład Lauress Ethereal - radiant gold podkład Lauress Minimalist - radiant gold podkład Lauress Elemental - radiant gold podkład DW Luna - Jata podkład DW Luna - Valli podkład DW Sand - Tethys podkład DW Sand - Iris podkład DW Claud - Elli podkład DW Claud - Minreva wykończeniówka DW - butter silk wykończeniówka DW - Whipped cream wykończeniówka Lauress - Ultimate finish /została połowa próbki/ wykończeniówka Lauress - Finishing Touch - medium /została ok połowa próbki/ korektor EDM - multi--Intensive korektor EDM - sunlight primer/wykończeniówka joppa: sheer x 2 medium x 2 primer - mummy dust z DW do skóry suchej i drugi do normalnej - mogę odsypać. róż DW diva orange /pomarańcz z drobinkami/ róż DW Cherry Lemonade /wchodzący w czerwień, z drobinkami/ cień DW farily moss /butelkowa złamana szarym zieleń, nie agresywna/ cień lauress Tranquility /zgaszona zieleń, nie agresywna/ jeśli używałam któreś z próbek to ubytek jest niewielki - stosowałam może raz, dwa. Niektóre tylko leżą u mnie, czekają na pierwszego testera. Edytowane przez dida Czas edycji: 2009-06-22 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no... też sporo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.