|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
ciuszków xs oraz marynarki 34, bielizny 60 DD, butów 39 :)
NIEAKTUALNE
Jak sam wątek mówi, poszukuję wymienionych niżej rzeczy, do oddania w zamian mam to, co w obu wątkach, a jeśli coś wyjątkowo przypadnie mi do gustu mogę poszukać poza wątkami ![]() Jeżeli macie coś z tych rzeczy a chcecie się ze mną wymienić, to piszcie! ![]() Poszukiwane przeze mnie: - trencz w rozmiarze 34/36 - przywieszka "lista kitka" do torebki - czarne klasyczne botki roz. 38-39 - książki o Skandynawii - biżuteria w złotym kolorze - spodnie rurki lub legginsy - rozmiar: 26/27 (XS) - w idealnym stanie - nowe staniki 60-65 DD - buty 38-39 w bdb stanie - marynarka xs oraz innych rzeczy w rozmiarach xs/s ;-) Z kosmetyków SZUKAM (nowych lub z malutkim zużyciem): - preparatu chroniącego włosy przed wysoką temperaturą - preparatu zmniejszającego pory - dobrego peelingu do twarzy - suchego szamponu (chętnie: Klorane) - nowego aptecznego antyperspirantu (np. etiaxil) - tabletek/kuli do kąpieli - cieni inglot/mac (okrągłe wkłady do palet) - zapachów: Alexander McQueen - My queen, Juicy Couture - różów do policzków i rozświetlaczy, ewentualnie też bronzera (w tym wypadku łatwo mnie kusić ;-) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-05-10 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszków xs oraz marynarki 34, bielizny 60 DD, butów 39 :)
W wątku mam ubrania xs/s : czarna sukienka H&M roz. 34 i mini Pimkie 34/36.
Poza wątkiem mam: nowe satynowe rurki Terranowa, XS, ciemny brąz oraz wkład do cienia inglot- kolor: fiolet/wrzos (prostokątny, nie okrągły- tylko wypróbowany). Ale te rzeczy wymienię tylko na coś z mojej wish (post 1) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.