|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nie otwiera mi sie wizaz wyskakuje 0
witam,
prosze mi napisac co sie dzieje z dostepem do form, jak chce wejsc na wizaz to mam 0 zamiast jakiejkolwiek strony, teraz w pracy moge korzystac normalnie a w domu nie. astromeria@vp.pl cokolwiek otwieram mam 0 dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: nie otwiera mi sie wizaz wyskakuje 0
Jakiej uzywasz przegladarki, wersja?
Czy w kazdej przegladarce wizaz sie nie wyswietla? Czy Twoj program antywirusowy/firewall nie ma ustawionej zbyt wysokej ochorny www? Wyczysc w przegladarce tymczasowe pliki internetowe, tak na poczatek ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dzis pierwszy raz od jakichs 3 tygodni weszlam na forum w domu, czyzby samo sie naprawilo? rozne przeglądarki ie, chrom, firefox i w zadnej nie bylo, na razie mam zobaczymy czy znow sie zepsuje,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Zadzwoń do nich i zapytaj jak możesz wyłączyć u siebie proxy raz na zawsze, bo przez to nie ładują się Ci strony. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak zrobie jak bede placic rachunek, dziekuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Heh, ja mam ten sam problem i nie wiem jak go rozwiazac, cos od ok 2 tyg wizaz albo mi sie wcale nie ładuje albo ładuje sie tak powoli ze korzystanie z niego jest prakycznie nie mozliwe
![]() ![]() aha, chcialam jeszcze dodac, ze czasami wizaz ładuje mi sie niepełnie, tzn tylko głowny banner, reklama i nic poza tym, strona nie chce potem ruszyc...
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-01-04 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Jesli problem wystepuje na 2 laptopach podlaczonych do tej samej sieci to znaczy,
ze przyczyna moze byc: zle skonfigurowany router, zle dzialajace proxy, blokady u dostawcy internetu. Proponuje skontaktowac sie z dostawca internetu i przedstawic problem, jesli jest to mozliwe wylaczyc wszelkiego rodzaju proxy, sprawdzic ustawienia routera i szybkosc lacza. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-01-04 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
problem wystepuje na 2 laptopach i jednym komputerze przy czym korzystamy z jednego i tego samego routera, tż czesto korzysta ze stron wordpress-u a ja z wizazu ale problem jest ten sammyslałam, ze moze to jest wina aktualizacji sciaganych na komputer (windowsa lub firefoxa) ktore w jakis sposob blokuja widzenie roznych gadzetow/ widgetow itp albo problem z activexemdziekuje za podpowiedź, sprobuje podziałać cos w tym kierunku
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-01-04 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Cytat:
Jesli jest to mozliwe, sprobuj odlaczyc router na chwile a jeden z komputerow podlacz bezposrednio do modemu, sprawdz jak beda otwieraly sie strony. Jesli bedzie ok, znaczy ze .. router, jesli nadal bedzie zle, znaczy ze problem jest u dostawcy internetu. Mysle jednak ze przyczyna jest router. aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-01-04 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
A jakie macie oprogramowanie antywirusowe zainstalowane na tych komputerach? Szczególnie na tych z problemami z dostępem do wizażu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
na wszystkich komputerach mamy avast! i ten program nigdy nie sprawiał nam kłopotów, nigdy tez nie bylo widocznych problemóm z firewallemwszystkie inne czesto uzywane strony internetowe ładują się u nas bez problemu tylko te - wizaż i wordpress ( a przynajmniej tylko o nich wiemy)pogadam z tż i pomodzimy coś z routerem
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Koniecznie przeczytaj ten watek, nie jestes pierwsza z tym problemem: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=332525 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
O! b. dziękuję! Będe miec oko równiez na avasta
![]() ![]() ps. poki co odłaczyłam router i ponownie go właczyłam i wizaż w firefoxie chodzi (póki co!) jak ta lala ![]() i formatowanie tekstu wrocilo! ;-)
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-01-05 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
Zlo ma racje, Avastowi nie mozna ufac
![]() Moze router sie tylko przyblokowal ![]() ![]() aniolek ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2010-01-05 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Router jakis taki plastikowy ma czasem w zebach lutowane plytki w sobie. Ja po wielu przejsciach kupilem do domu stary serwerowy, z demobilu i chodzi az milo... W cenie plastikowego szitu z Chin mam full profi router 24 portowy, 2 letni...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.