|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ZUS:(( Pomóżcie
Witam Was serdecznie i proszę o pomoc
. W dniu 19.11.2009r. doznałam wypadku w pracy. Skręciłam prawy nadgarstek i doznałam rany dłoni prawej. Oczywiście wszystko zgłosiłam pracodawcy, bhp-owcowi itd. Dostałam początkowo zwolnienie na 13 dni, a niestety ból nadgarstka nie ustępował wiec przy kolejnej kontroli chirurga rączke zapakowali w szynę i zalecił znaleść sobie rehabilitacje. Zwolnienie kolejne na 31 dni ![]() ![]() Dodam że pracuje w admininistracji i jestem praworęczna więc z nie sprawną rączką jestem całkiem nie zdolna do pracy;(( Pomóżcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZUS:(( Pomóżcie
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZUS:(( Pomóżcie
orzecznik ZUS sprawdza po prostu, czy nie jesteś na L4 na lewo, jak masz problemy z ręką to na pewno uznają to L4 - ale uważaj bo oni b.często odrzucają L4 traktując, ze sie nie jest chorym, tak miała moja bratowa, która praktycznie z ostatnim L4 - miała operacje w nodze (ok. 4 miesiaca - 3 dni przed końcem L4)) dostała wezwanie do orzecznika, a że właściwie jkuż miała iść do pracy to była zdrowa, to jej powiedzieli, ze symujuje i że uznają jej to L4 tylko dlatego, ze jest pielęgniarką.
Nie chcę straszyc, ale wycofują L4 ile się da - a potem słyszymy w radiu lub telewizji ile to w Polsce na "lewym" L4 ludzi siedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.