|
Notka |
|
Wspólne zakupy kosmetyczne Tutaj organizowane są wspólne zamówienia dotyczące kosmetyków mineralnych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Jestem groszek... ;)
|
Sassy minerals - wspólne zakupy
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-01-13 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Jestem groszek... ;)
|
Sassy minerals - wspólne zakupy
Organizuję Sassy Minerals
Moj kolor to Dim Gray Limit: do 50$ przyjęty kurs dolara: ok 3 zł Składam gdy będę mieć wszystkie wpłaty. koszty wysyłki z USA: ustalone po zamknięciu listy. wysyłka w Polsce ok. 6zł Lista: kate27 Insane* Miciel ____________________ zamknięte
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-14 o 13:01 Powód: kopia |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sassy minerals - wspólne zakupy
poproszę sample podkładów:
Golden Light Golden Medium Olive Light Olive Medium Warm Light Warm Medium i Gasoline Rainbow (liner) 7x0,75 x3=15,75zł +wysyłka ze US+wysyłka w Polsce Edytowane przez kate27 Czas edycji: 2010-01-12 o 18:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja poproszę
![]() Cienie: Shimmer: - Crown Jewels - Salt & Sand - Smoke & Mirrors - Vixen - Witty Banter - Don't Blink - Bittersweet Irony - Wanderlust - Vendetta Deja Vu: - Sarcastic Retort Silk Luster: - Cartwheel Róż: - Old Friends - Carefree Wszystko jako sample ![]() 13 x 0,75 = 9,75$ = 29,25zł + koszty wysyłki ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2010-01-13 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wpisz tu zomzing
|
ja poproszę o:
sample cieni z kategorii shimmer: fierce girl's night out in hysterics jinx no rules phenom psych shockvawe walkabout i sample linerów: endless party enthralling fatal beauty exile indulge shocking taboo sorceress i sample cieni z serii Deja vu: liaison intimate pucker up logical choice razem: 15,75 $ dziękuję pięknie |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |||
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dopisane ![]() Zostało 20$
![]() |
#7 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Kochana, dopisałam róż Carefree do mojego zamówienia, jeśli mogę, oczywiście
![]() Zmieniłam też podliczenie ![]()
#8 |
Jestem groszek... ;)
|
Zamykam zamówienie zaraz podam kwoty przesyłki
![]() Uwaga! Niestety przy naszym zamówieniu na 41 próbek kwota za przesyłkę wynosi 12.48$ - najtańsza możliwa. Oto zrzut ekranu z wysyłkami Proszę wypowiedzieć się czy kontynuujemy ![]() Z tego co patrzyłam wcześniej to za mniejsze zamówienia przesyłka wynosi mniej...
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-01-19 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.