![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Bez tytułu 6
Trzy, dwa, jeden...tadam !
Oto nastała chwila, kiedy to Dimek zakłada swój pierwszy fątek ! Wróć ! Oto nastała chwila kiedy fątek pt. "Bez Tytułu" doczekał się kolejnej części Za nami: >prawie rok wspólnego wizażowania >5 części >ponad 25 000 postów ![]() Zasady niezmiennie te same, a mianowicie > tu nie obowiązują żadne zasady Wszystkich chętnych zapraszamy do naszej wizażowej rodziny ! I nie uciekajcie od nas tak szybko ![]() LISTA OBECNOŚCI RODZINY RAJSTOPÓW SZARMEJŃSKICH SAGGITÓW:
Poniżej znajdują się nasze profesjonalnie wykonane portrety ![]() Zainteresowanych naszą sagą zapraszamy do lektury: Cześć pierwsza Część druga Część trzecia Część czwarta Część piąta PIOSENKA: I O Szaaaaar, o Szaaaaar Wiesz, że maturę zdasz Jesteś bystra, mądra, piękna Żaden Burak się nie oprze Czasami tylko nas on nęka i mówi ' panienka mnie poprze bo chce z Szar być ale ona woli zyć osoooooooooobno Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili II Butelką z wódką macha Jakaś ładna lacha Już Szar cieknie ślina Te oczy, ach ta mina Kilka razy się widzieli Pod monopolowym się minęli A tu po kilku miesiącach mają swojego brzdąca O Sagi Sagi Sagi Sagi nie oprą Ci się nawet buraki Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili III Hiphopowy żul z bloków piwo, wódka i spirytus na gółowie nie ma koków ale na smyczy jest brutus On odstraszy wszystkich, wiesz? Czy ty pijak czy też nie Nie pozwoli do Dimka zbliżyć się Chronić będzie go w noc i w dzień Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili IV Kiedy przyjdzie tu Olasia Wszystkim w głowie poprzewraca Młode dziewczę mimo wieku Ma na koncie żonę, dziecko Nigdy przy niej się nie znudzisz Ani raczej nie zasmucisz Bo gdzie ona, tam spirytus Lecz pamiętaj, to nie przymus Jeśli wolisz coś innego Szar ci znajdzie w barku ojca swego Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili V Ten zacięty Vero charakter apetyt na kredytową kartę Szaleńcze pokrakiwanie wrony któremu nie oprą się nawet krowy To musi być jedna osoba Te ciało, jej ręka, jej noga Wszystko wzrok mój przyciąga do żony mojej, a odciąga od rodzeństwa, a jest nas pięciorga Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili VI Podszywa się pod nastolatkę twarz skrywa w chuście w kratkę A tak naprawdę Klada lat ma wiele Nie jedne już za nim wesele Choć mówią że to sierota jest nikt zaadoptować jej nie chce choć już go chwieli urodzić dimek i olanka, gdy byli młodzi Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili VII Gdy wypowiem słowo "kulka" Myślisz sobie, pewnie żuka Jurek się zwie, z gnoju toczy Nikt mu się oprzeć nie ochoczy Lecz ci mówię, mówiąc kulka Mam na myśli córkę swoją Gdy spłodziłam ją z Olasią Miałam ledwie lat szesnaście Lecz ma córka ma już trzy I jest bardzo wierna mi Choć me dziecię małe jest I powinno kaszki jeść Staram się wyrodna nie być Chcę by żyła pełnią życia Więc alkohol w butlę leję I od razu zdrowie sieję Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili VIII Kuku kuku, to kukułka głosi Że dwudziesta druga nadchodzi Myślisz pewnie: wczesna pora Oj, mój drogi, zejdź na ziemię Dla Olanki, to już zmora Więc się ucisz, proszę ciebie Tabun misiów z jej załogi Czeka na nią, więc zejdź z drogi Gdy mamusia ją przytuli I jej misia też utuli Swoje oczka wnet zamyka Lecz uśmiech z jej twarzy nie znika Nie myśl jednak, że ta dziołcha Jest niewinna i spokojna Prawda jest zbyt oczywista Ona jest córką alkoholika Więc w jej żyłach płyną procenty I nie ma na to żadnej recepty Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili IX Misie w pokoju Olanki To tylko pluszaki My mamy jednego Misiaka żywego Choć ostatnio nas opuściła Mamy nadzieję, że się na nas nie obraziła Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili X Pukitel, świętej pamięci brat Zestarzał się tak szybko, że ach strach Pamiętać cię do końca życia będziemy I kochać mocno jak tylko umiemy Refren O Rajstopowa rodzino piękna dziewczyno mężczyźni mili i wyście nas upili Na zakończenie naszej wspaniałej pieśni Zdradzimy wam jeszcze coś z naszej wątkowej baśni Nasza Szar, matka, żona i kochanka Ma od urodzenia wielki dar A że żyje już ze sto lat Szlifowała go, o tak! Jest to talent, do tańczenia Zmysłowego tańca Co się zwie lambada Tak więc kochani, wstańcie I tańczcie z nami! Biodro w lewo, biodro w prawo Łyk spirytu i krok w przód Znowu w lewo, znowu w prawo Mrugnij okiem do faceta I jest cały twój To pestka! Oficjalnie uważam wątek za otwarty. Przejdźmy teraz do części nieoficjalnej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201701300919 Czas edycji: 2009-07-25 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bez tytułu 6
![]() Boskie ![]() ![]() Edytowane przez Charmain Czas edycji: 2009-07-02 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Uff, teraz dacie spokój na kilka części
![]() Te zakładanie wątków pracowite jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No jak sie takie poematy pisze o każdym, świetne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
To mój pierwszy wątek, musiałam zabłysnąć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Obecnie chodzi na kurs prawa jazdy, osobiście sądzę, że są jej niepotrzebne. Przeciez wspieramy akcje "Piłeś? Nie jedź !"
![]() Cholerka, a ja czasami jedze po tych imprezach naszych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
No pięknie
![]() Jeszcze tego by brakowało, żeby nam matke za kratki wsadzili ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ktoś musi być pierwszy
![]() Vero, z wrażenia leżysz pod stołem ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
![]() Dimek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- lubię motory , lubię ![]() ![]() ale otwarcie za***i..aszcze ![]() ![]() ![]() ![]()
MIŁOŚNICZKA : ŁKS-u. motocykli. aktorstwa. ![]() Cel: Zostać aktorką, posiadać motocykl i jeździć nim na mecze. ![]() "(...) Wtedy już się uparłem, to była ambicja... Jak mnie tam skur*syny nie chcą to ja się tam właśnie dostanę." ![]() K. Kieślowski. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Tylko, że Dimku, już nie mam 1000 utwórów w telefonie
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() Każdy sposób niejako dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Vero, zrobiłaś już to coś dobrego bo obiadu dzisiaj stara matka nie jadła ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Świetny obiad, dzięki
![]() Poczekam może jednak na Vero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nie zrobiłam, jestem bardzo przepracowana i nie mam czasu na gotowanie
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Czym taka zajęta jesteś, nie mów, że szukasz mi mieszkania bo i tak nie uwierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() To taki Matrix raczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Aaaa
![]() ![]() Dimek, jesteś boski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem czy ci go mogę zdradzić tak ot tak...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.