|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
***********Wątek na 1 dzien, szybka wymianka. rozmiary xl, xxl i torba*************
Nieaktualne
Jest to wątek tylko na 24 godziny, po to by jak najszybciej sie wymienic. ciuchy sa nowe lub bardzo malo uzywane i chce je wymienic za ciuchy w podobnym uzyciu. jezeli szukacie ciuchow w wiekszych rozmiarach zapraszam do watkow w podpisie ![]() Osoby z 1-5 przekupek wysyłaja jako pierwsze. _________________________ _________________________ A oto ciuszki: 1. Eleganckie spodnie na kancik 44, kolor kawa z mlekiem, w delikatne pasy, meterial w wygladzie i dotyku przypomina satyne, jest jednak duzo mocniejszy i z pewnoscia nie bedzie sie haczyl, spodnie sa nowiutkie, dopiero odebralam je od krawcowej, jednak maja wade materialu - ukazana na 2 zdjeciu. nie rzuca sie to jednak w oczy ale ja jakos nie umiem sie przełamać. Wymiarki: dl nogawki wew-75, stan 30, sa wysokie, tuszujaco nie co, biodra 54x2, szer w pasku 45. Najchętniej za inne spodnie 2. żółta koszulowata bluzka elegancka Atmosphere, troche mi jej szkoda, mialam ja zaledwie 2 razy na sobie ale niestety nie moj kolor ;( material z dodatkiem lnu; rozm 46 , szerokość w biuscie 2x52, minimalnie elastyczna, dl calkowita 66 3. torebka mieszczaca A4, czarno-niebieska, bardzo malo uzywana - moze ze 3 razy, praktycznie jak nowa. raczej na plaze czy zakupy bo jest bez zamka i bez podszewki i jest bardzo mocna z tyłu jest czarna.4. tunika fioletowa 46 ze srebrnymi nitkami, szeokosc w biuście – 51 cm X 2 i dochodzi do 60x2 bo jest elastyczna, mialam ja tylko razna sobie 5. Kamizelka jeansowa Cooper, rozmiar L szerokosc w piersiach 46 cm, nie wyprasowana na zdj ale moge ja wyprasowac w razie czegoś. 6. Zlota satynowa z halka, szeroka u dolu rozm 46, dl 65 cm, szerokosc na samej gorze 46 i w biodrach 60x2, raz zalozona. linki gdyz nie umiem znalezc zdjec na kompie a juz nie mam czasu robic. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1265582097 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1265582097 7 szare, szyte przez moja krawcowa,mialam je tylko na sobie raz, podniesiony stan- 37 fajnie chowa brzuszek, szer w biodrach 2x52, dl wew nogawki 77 jezeli cos was zainteresowalo to nie czekajcie tylko piszcie ![]() Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-03-07 o 21:31 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.