|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
dwa podklady: 1) Maybelline Dream Liquid Mousse 2) Wet'n'Wild Ultimate Sheer
Hej dziewczyny!
Przeznaczam do wymiany moje dwa podklady, oba bardzo dobrej jakosci, swietnie sie nakladaja i upiekszaja cere. Uznalam, ze skoro praktycznie ich nie uzywam, warto oddac komus komu moga sie przydac: 1) Maybelline Dream Liquid Mousse, Airbrush Finish, kolor 1 Light (bardzo jasny bez, z dodatkiem rozu) Zuzyty w 1/3, kupiony w USA. 2) Wet'n'Wild Ultimate Sheer Tinted Moisturizer, kolor 182 Natural (sredni bez, z nutka rozu). Hit firmy-krzaczek, oceniony na 3.9/5.0 na makeupalley.com Zuzycie minimalne (sporadycznie w czasie wakacji ze wzgledu na ciemniejszy kolor), kupiony rowniez w USA. W zamian poszukuje: - matowego cienia w kolorze szarosci - olejkow do pielegnacji twarzy - kremu do rak - balsamu do ciala bezzapachowego - maseczek do twarzy - duzej kosmetyczki Wymiana moze nastapic do polowy stycznia, gdyz do wtedy jestem w Polsce. Najchetniej Wroclaw ![]() Edytowane przez kamilak Czas edycji: 2009-12-15 o 01:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: dwa podklady: 1) Maybelline Dream Liquid Mousse 2) Wet'n'Wild Ultimate Sheer
mam palteke matowych cieni sa tam dwa odcienie szrosci i kilka innych rowniez ciekawych jak bys miala na nia ochote to daj znacna prywatna wiadomosc...wkleje fotki na zyczenia (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dot.: dwa podklady: 1) Maybelline Dream Liquid Mousse 2) Wet'n'Wild Ultimate Sheer
hej kafetka! wybacz brak wczesniejszego odzewu. akurat w szary cien zdazylam sie juz zaopatrzyc. czy masz cos innego ciekawego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.