|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Jak zrobić z tym porządek? System 3 kroków Clinique
Kosmetyki z tej linii zostały zgłoszone wszystkie razem, a więc mydełka, toniki i krem.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=785 Powstało z tego wielkie zamieszanie, które fałszuje rzeczywisty obraz tych produktów- np. mierna ocena toniku zbija ocenę innego kosmetyku. W ocenach czasem nie jest dokładnie podany używany produkt, trzeba się domyślać, o który recenzentce chodzi. Drażni mnie to, bo np. chcę sobie coś z tej linii sprezentować, a nie mogę się za bardzo sugerować oceną zestawu. Jeśli wg Was istnieje potrzeba zrobienia z tym porządku, to jak to zgłaszać? Każde mydełko, tonik (jest ich kilka rodzajów) osobno, czy np. 3 mydełka razem? Jeśli macie składy tych produktów, to możecie je przykleić do tego wątku? Maga, a co Ty myślisz na ten temat?
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: Jak zrobić z tym porządek? System 3 kroków Clinique
Ja mysle o tym to samo co TY
![]() ale nic nie zrobię - na te ponad 8 tys. pozycji w katalogu mamy jakieś 20 grzeszków młodości .. Nie da się przenosic recenzji; więc jedyna metoda to pozgłaszać każdy kroczek osobno i recenzować .. gdy liczba powielonych (wpisanych przez te same recenzentki) receznji przy produktach zgłoszonych osobno będzie wieksza niż przy zgłoszeniu serii, usunę zgłoszenie serii. ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Jak zrobić z tym porządek? System 3 kroków Clinique
>Jeśli wg Was istnieje potrzeba zrobienia z tym porządku, to jak to zgłaszać? Każde mydełko, tonik (jest ich kilka rodzajów) osobno, czy np. 3 mydełka razem?
wedlug mnie istnieje, i balgam, osobno... strrrasznie mnie irytuja zgloszenia zbiorcze - bo najczesciej te kosmetyki roznia sie nie tylko nazwa, ale i skladem (ZNACZNIE)... Przyklad ostatni: wlasnie zabralam sie za Lancomowe Zen, mam kremik ktory mi sluzy, i probke bomby do cery suchej, ktora mnie zapycha... I jak to ocenic? Jak dla mnie, to to dwa rozne kremy... widzialam,z e ktos juz sie "pospieczyl" i zglosil nowego Clinique - a co, jak leci, wszystkie trzy razem... Prosze, rozdzielajmy zgloszenia... To mniej wiecej tak, jakby zglaszac szmpony po serii - w koncu i tak obojetne, do jakich sa wlosow... Jutro moge podeslac sklady moich trzech krokow, i zglosznia tez, bo dzis juz padam na twarz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Re: System 3 kroków Clinique--> wklejajcie tu składy, pliz :*
Maga, ja mogę to pozgłaszać, nie jest to dla mnie problem, chciałabym to zrobić porządnie i poczekam na składy, może Wizażanki coś podeślą
![]() Joannea, będę wdzięczna za te składy ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Rzastin Kocie, jak już wklepałam te składy i nazwy, posiłkując się stroną Clinique, żeby na pewno ustalić co ma jaki numerek [bo lotion mam "2"-kę, ale mydełko "(I/II)", to i już od razu dodałam zgłoszenia, bo to i tak prawie cała robota była
![]() także jest już: -Facial Soap Mild (I/II) -> zostanie jeszcze Oily (III/IV) i Extra Mild, czyli cera wrażliwa -Clarifying Lotion 2 -> zostanie jeszcze Clarifying Lotion Mild oraz 1, 3, 4. -Dramatically Different Moisturizing Lotion i tu już nic nie zostanie, bo on jest pojedyńczy (poza wypuszczonym właśnie gelem, ale to już inny produkt nawet wg Clinique ![]() wysłałam je przed chwilą, więc pewnie jeszcze jakiś czas się nie pojawią, ale trzymaj kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() W wolnej chwili zgłoszę resztę kosmetyków. Dziewczyny, moja prośba o składy jest nadal aktualna! ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
rzastin napisał(a):
> ![]() ![]() aż się zarumieniłam ![]() ![]() mam nadzieję, ze jeszcze ktoś ma 3kroki, i się zlituje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
joannea napisał(a):
> > > mam nadzieję, ze jeszcze ktoś ma 3kroki, i się zlituje... Swoją drogą, ciekawe dlaczego firmy kosmetyczne nigdzie nie podają składów swoich produktów. Mają na tych stronach cuda- niewidy, a brakuje podstawowych informacji. Mam nadzieje, że nie wynika to z traktowania klientek jak osób za mało 'kumatych' na takie sprawy ...
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
tez sie zastanawiam, malo tego, Clinique nie podaje skladow nawet na probkach... Dziwne to, nieprawdaz? O miniaturkach nie wspominajac - dostalam do zakupow Moisture Surge Extra 15 ml miniaturke-sloiczek (toz to polowa objetosci!!!) - i tam tez nie ma skladu... Az nie wiem, czy sie tym packac, czy nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Joannea, znalazłam stronę ze składami
![]() Pzdr ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
rzastin, Ty
![]() ![]() padam na kolana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To ta strona:
http://www.epinions.com/beat-Skincare-Basics-All Wybierasz sobie markę, potem kosmetyk z tej tabelki ze zdjęciami--> potem klikasz na read reviews--> wyświetlają Ci się krótkie recenzje, klikasz Read full reviews--> wyświetla się długa recenzja i tam jest w niej skład. Nie wszystkie kosmetyki mają podany skład,a czasem trzeba przejrzeć więcej recenzji (np. w jednej jest skład, a w innej nie). Całkiem fajna stronka, to ocenianie jest podobne do naszego KWC, ale te recenzje są takie długaśne, jakby pisał je specjalista. Pzdr ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Re: System 3 kroków Clinique
Joannea, zgłosiłam już wszystkie toniki/ lotiony. Nie udało mi sie tylko wyszperać składu do Lotionu nr 1, ale w opisie zaznaczyłam, że zawiera alkohol. Zostały mi jeszcze te dwa mydełka, zgłoszę je na 100% dziś do godziny 22.00
![]() Pzdr ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.