|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
forum kulinarne-czy ktoś by chciał?
Czy oprócz mnie znjada się wizażanki,które cieszyłyby się z utworzenia forum kulinarnego? Dużo ciekawych przepisów na pyszności niknie gdzieś w czeluściach na "plotkowym".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: forum kulinarne-czy ktoś by chciał?
Hmm generalnie to jest już w katalogach "nasze przepisy" ale mogłoby sie takie forum przydac....
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
faktycznie jest dział "nasze przepisy "ale chyba srednio dodawane sa tam przepisy i raczej mało z nas wie o istnieniu tego działu.
ja byłabym chętna na osobne forum ![]() ![]() pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem bardziej za rozbudowaniem działu "Nasze przepisy" niż za oddzielnym forum
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
chuda_w-w napisał(a):
> Ja jestem bardziej za rozbudowaniem działu "Nasze przepisy" niż za oddzielnym forum ![]() Ja uważam podobnie. Na pewno trzeba ten dział z przepisami bardziej wyeksponować, bo dośc trudno go zauważyć.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
owszem jest dział "nasze przepisy" ale nie jest on tworem żywym jakim jest forum. Nie można w nim zadawać pytań, wymienieąc się doświadczeniami, itp. Gdyby nie pytanie na forum nigdy nie zrobiłąbym przepysznego ciasta cappucino pomysłu Nutki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
Można bardziej nieco wyeksponować Nasze Przepisy, żeby ten katalog nie był ukryty tak głęboko.
Można również założyć forum. Swoją drogą ostatnio mamy duży wysyp nowych for ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
rzastin napisał(a):
> chuda_w-w napisał(a): > > Ja jestem bardziej za rozbudowaniem działu "Nasze przepisy" niż za oddzielnym forum ![]() > > Ja uważam podobnie. Na pewno trzeba ten dział z przepisami bardziej wyeksponować, bo dośc trudno go zauważyć. Ja uwazam podobnie, nie ma sensu zakladac nowego forum. Co do wyeksponowania poradnika, to napisalam juz wczoraj propozycje w innym watku: http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1111183148
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
beliczek napisał(a):
> owszem jest dział "nasze przepisy" ale nie jest on tworem żywym jakim jest forum. Nie można w nim zadawać pytań, wymienieąc się doświadczeniami, itp. Gdyby nie pytanie na forum nigdy nie zrobiłąbym przepysznego ciasta cappucino pomysłu Nutki. Racja. Ja jestem i za wyeksponowaniem poradnika i za nowym forum... ![]() Przeciez w przypadku kosmetykow mamy zarowno katalog KWC jak i fora na ktorych mozemy o nich dyskutować. A to ze ostatnio wysyp nowych for to bardzo dobrze swiadczy o wizazu i szefostwie ![]() A my NA PEWNO damy rade sledzic wszystkie fora ![]() Ja na pewno dam rade ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
tez jestem za.... stworzeniem osobnego forum. jak szalec to szalec
![]() mnostwo watkow kulinarnych sie pojawia na plotkowym. a poradnik to tylko zbior przepisow, a co z dyskusjami na tematy kulinarne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
rzastin napisał(a):
>Na pewno trzeba ten dział z przepisami bardziej wyeksponować, bo dośc trudno go zauważyć. Też jestem za tym aby w jakiś sposób wyeksponować "Nasze Przepisy" bo w chwili obecnej "giną w tłumie" ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Beliczku też o tym pomyślałam i jestem za utworzeniem nowego forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja chce ja!!!!!!
nie pozwólmy aby ten post zaginął wśród burz i zawieji na plotkowym ![]() Głosujcie babeczki!!!
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Naprawde swietny pomysl !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.