![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
547
Wczoraj ok. godz. 20 przyuważyłam tyle wizażanek online
![]() Zapraszam do licytacji. Kto da więcej? ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: 547
Więcej chyba jeszcze nie było
![]() ale też zauważyłam, że Wizażanek on-line jest coraz więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Miesiąc temu, to nie widziałam nawet ponad 400. Kiedyś widziałam 1 (czyli ja), ale to było bardzo dawno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak Zło wprowadził ten licznik na wizażu (chyba jakiś rok temu)
![]() ![]() Rozrasta się wizaż, rozrasta ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
553!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*
|
566
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
*
|
Ehem, i już 56[b]8<b/>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
571 + 15.000
5 7 1
![]() p.s. A jakby tego bylo malo, to dzisiaj zarejestrowala sie 15.000-na Wizazanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Re: 571
Zło, ja mam pytanie, jak się liczy ilość Wizażanek na stronach Wizazu?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Gratulejszynsss tak w ogóle! 571 to imponujący wynik, Wizaż rośnie w siłę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Re: 571
youaresowonderful napisał(a):
> Zło, ja mam pytanie, jak się liczy ilość Wizażanek na stronach Wizazu? ![]() Liczy numery IP i ilosc ciastek (cookies). Srednio z jednego IP wchodzi 1.7 osoby (niektore IP naleza np.: do sieci osiedlowych...). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
580 i ciągle rośnie
![]() Żeby nam tylko wizaż nie wybuchł ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
581
![]() Dziewczyny wlazcie ![]() A moze zrobimy kiedys zlot na wizazu i zobaczymy jaki bedzie rekord?? ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Youarku sklonowalas sie czy co?
![]() 1.7 wizazanki,ciekawe,ciekawe ....hehe
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Re: czegoś nie rozumiem
Chyba z moim komp jest coś nie tak. Wchodząc przed chwilą (15:17) na Wizaż widziałam info: "564 buszujących wizażanek". Gdy weszłam po kilku sekundach na to forum, u góry miałam info: "573 buszujących...". Podrapałam się w główkę i natychmiast wróciłam na stronę główną - a tam: "568 buszujących..." Przecież nie uwierzę, że przez tę niespełna minutę tyle osób zalogowało się, po czym szybko wylogowało się z Wizażu. Więc jak to jest?
![]() P.S. Zanim skończyłam pisać u góry info: "592.." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
597
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
587 wiazanek o godzinie 15:24
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gość
|
Wyjasnienie jest bajecznie proste - jestem na 100% pewien, ze cofalas sie do strony glownej korzystajac z klawisza "wstecz" przegladarki
![]() ![]() Ot, calkiem proste ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ritka napisał(a):
> Chyba z moim komp jest coś nie tak. Wchodząc przed chwilą (15:17) na Wizaż widziałam info: "564 buszujących wizażanek". Gdy weszłam po kilku sekundach na to forum, u góry miałam info: "573 buszujących...". Podrapałam się w główkę i natychmiast wróciłam na stronę główną - a tam: "568 buszujących..." Przecież nie uwierzę, że przez tę niespełna minutę tyle osób zalogowało się, po czym szybko wylogowało się z Wizażu. Więc jak to jest? ![]() > P.S. Zanim skończyłam pisać u góry info: "592.." a nie chodzi tu czasem o wyswietlanie sie głownej? nie trzeba byc przeciez zalogowanym, zeby wejsc na głowna Wizazu. ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście cofałam się "wsteczem"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Re: A kto da mniej?
Coś stracił Wizaż popularność... Oto, co dzieje się na KWC.
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Rekord? :)
638 pudernic
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Re: Rekord? :)
magd00sinek napisał(a):
> 638 pudernic ![]() ![]() A ja myslalam ze "moje" 617 bedzie rekordowe... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
648 Kto da więcej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
692
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
*
|
762
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
794
nowy rekord zanotowany 20.12.04 o godz. 14.51
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Re: 794
Niedlugo dobijemy do 1000
![]() Trzeba przygotowac szampana... ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
fajnie by było
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Myślę że już niedługo
![]() Może rzeczywiscie zrobic jakis internetowy zlocik ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.