|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak ulożyć sobie z nim dalej życie ??
Mam 30 lat. Jestem w trakcie rozwodu. Moje małżeństwo od dawna sie nie układało. Nie mieszkamy razem od poczatku roku, nie mammy dzieci. 3 miesiące temu zaczęłam się spotykać bardzo dobrym znajomym. Od dawna Nas do siebie ciagnęło, flirty w pracy (razem pracujemy) na gg i przez telefon. Powiem tak, od razu poszłam z nim do łóżka. Nie było randkowania, spotkań. Chciałam to zrobic z nim tylko raz. Wybrałam taki moment, kiedy on wyjeżdżał na dwa tygodnie, zeby nie musiec się z nim potem spotykać. Bo to co zrobiłam było takie inne od tego co robiłam do tej pory
![]() boshe dla mnie samej to jest az smieszne jak czytam to co napisałam ![]() Tak potzrebowałam się wygadać. nie wiem co mam robić, zaczęło mi na nim zależeć. A ponieważ od dawna byłam w stałym związku ta sytuacja jest dla mnie zupełnie nowa i nie wiem co mam robic by tego nie spalić. Pomóżcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ulożyć sobie z nim dalej życie ??
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Rzowód w mojej sytuacji nie jest problemem. tak jak pwoiedzialam, nie mieszkamy już długo razem. Bardzo długo bylam samotna, teraz poczułam się szczęśliwa:/
A sprawę mam za 17 dni. Dostane rozwód i co dalej ?? Jak dalej to prowadzić ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Spotykacie sie na seks dopiero 3 msce, a Ty juz plany w głowie tworzysz? Poki co to nawet z nim nie porozmawiałas. Wg mnie facet wcale nie chce sie okreslic, Tobie zaczyna zalezec, a on zaczyna sie wahac. Swiadczy o tym chocby fakt, ze woli bez Ciebie spedzac Sylwestera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam podobne odczucia po przeczytaniu pierwszego postu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Nic nie planuj, samo się rozwiąże.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie daj sobie troche czasu. Czy zaraz po rozwodzie chcesz nowego zwiazku? Czy wolisz pobyc sama?
Zastanow sie nad swoimi uczuciami i czego w danej chwili pragniesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
30-to letnia kobieta pisze "boshe"
![]() Tak tylko pytam, bo to dla mnie doprawdy dziwne. Myślałam, że maja tak tylko w gimnazjum...
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A jesteś pewna, że on chce zwalić sobie na głowę kłopot w postaci baby z dzieckiem?
Niezobowiązujący seks - ok, związek - wykluczone. On chyba tak to widzi.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pewnie jest tak jak piszesz że na seks jest idealna ale na związek już nie bo facet poznał się na niej i sam woli nie ryzykować, bo skoro zdradzała męża z nim to jaką pewność on może mieć że za jakiś czas ktoś inny nie zastąpi go na pozycji kochanka? najlepszym przykładem na to że autorka jest tylko seks zabawką to jego wyjazd do Zakopanego, no ale autorka już pewnie zdążyła go usprawiedliwić za ten wyjazd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nic nie planuj,korzystaj z życia !nie ładuj się w kolejny zwiazek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.