|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pilnie nowe dobre kremy
Witam
![]() Pilnie potrzebuję dobrych kremów dla kobiet po 50. Najchętniej Guerlain ale rozważę także inne firmy z podobnej półki. Szukam kremów NIE UŻYWANYCH. Mogą być testery może nawet miniatury. Ja mam bardzo dużo rzeczy do wymiany: NOWE, NIEOTWIERANE ZAPACHY: -Guerlain Idylle 50 ml produkt -Guerlain Idylle 100ml tester -Kenzo flower essentiale 45ml produkt -Givenchy Play 100ml tester NOWA, NIE UŻYWANA KOLORÓWKA: -Givenchy tusz captiv'eyes 06 produkt -Parure kompakt 23 tester -Meteorites 03 prasowane tester MINIATURY: -Clarins Creme douceur Jour 5ml Gentle -Guerlain super aqua lotion 50ml x2 -Guerlain super aqua day 10ml x2 -Guerlain super aqua night 10mlx2 -Super Aqua eye 5 ml x 3 -Polaar supra vitamin cream 5ml -Guerlain Parure aqua 02 5ml -Guerlain L'or 5ml -Jean Paul Gaultier 40ml mleczko Madame WSZYSTKIE RZECZY, KTÓRE WYMIENIŁAM SĄ NOWE NIEOTWIERANE I TAKICH PROPOZYCJI OCZEKUJĘ. W związku z tym, że nie mam czasu przeglądać list- proszę o konkretne listy pod wątkiem. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pilnie nowe dobre kremy
Mam krem po oczy z witamina C Borghese. Zajrzyj
.Znalazlam jeszcze 2 ml probki Rexalline. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-01-21 o 20:37 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za Meteoryty?
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poprosze o wystawienie przekupki.Ja wystawiłam juz dawno temu a zwrotnej się nie doczekałam.Pozdrawiam.
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nowy krem pod oczy z wit C - Borghese- Cura-C Eye Cream
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Tak jak pisałam interesują mnie kremy dla kobiet po 50. Proszę o pisanie konkretów tu na poście. Niestety nie mam czasu przeglądać list
Pozdrawiam
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jednak znalazłam chwile, żeby przejrzeć wasze listy. Niestety kremów nowych dla kobiet dojrzałych brak
Potrzebuję naprawdę dobrych i nowych <na prezent>. Lilmary- kusi mnie kenzo jungle, ale dawno go nie miałam więc muszę się jeszcze raz przymierzyć. Interesowałby mnie także: -Eden -Hypnotic poison -flower bomb Szukam też sukienek maksymalnie 36- i tu możecie mnie kusić wszystkimi rodzajami byleby tylko były kobiece
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Posiadam nowy krem na dzień i na noc dla kobiet po 50 r. życia:
- na dzień klik - na noc klik Kremy poprawiają gęstość skóry, działają przeciwzmarszczkowo, przywracają dobre samopoczucie i sprawiają, że cera promienieje (tłumacz. własne). |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Można je nabyć na stronie, którą podałam. Do zakupów dają 3 próbki do wyboru, ale nie ma gwarancji, że będzie na stanie akurat ten krem.
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
witaj patrycjo, w tej chwilii mam 2 kremy nieotwierane zaklejone w pudelku oryginalym (dopiero kupilam)
1. collistar nawilzający http://www.collistar.com/index.asp 2. estee lauder daywear plus odcien 03 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...m-na-dzien.htm |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja nie potrzebuję kremów dla siebie, tylko do cery dojrzałej. Estee bym przygarnęła, gdyby nie zapach ogórków którego mój TŻ nie zdzierży.
Widzę u Ciebie jeszcze estee DW Muszę się przejść do perfumerii i sprawdzić czy pasuje mi ten odcień. Co ewentualnie Cię u mnie interesuje za niego? Edytowane przez Patrycja99 Czas edycji: 2010-01-24 o 18:52 Powód: :) |
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ten zapach sie szybko ulatnia.....
rozumiem ze collistar tez Ci nie odopowiada? mam jeszcze inne kremy w watku i poza ale nietesty ottwierane z pielegnancji to mam jeszcze maske z kolagenem clarena 200 ml oryginalnie zafoliowana nieotwierana |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Pozdrawiam