|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() 35 tydzień - kłucie w dole brzucha
Witajcie dziewczyny!
Mam pytanko,bo się lekko niepokoję.To pierwsza ciąża,więc nie mam pojęcia jak to wszystko powinno wyglądać ![]() ![]() Kłucie czasem jest tak mocne,że nie mogę się wyprostować czy chodzić.Nie chcę panikować,bo pewnie to w jakimś stopniu normalny objaw ![]() ![]() Mam nadzieję,że dotrwam do wyznaczonej wizyty u gina (22.03.10),a termin mam na 05.04.10,choć czuję,że Niunia zjawi się wcześniej (co ost.zasugerował lekarz). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: 35 tydzień - kłucie w dole brzucha
Bóle przepowiadające zapewne
![]() A nie możesz zadzwonić do swojego lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kurczę,już przepowiadające?
![]() A zadzwonić w sumie mogę..ale jako,że tu zaglądam czasem i dziś się zdarzyło.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jeśli masz kłucia tak jakby w środku, tuż nad spojeniem łonowym, takie przerywane, to rozwiera Ci się szyjka, natomiast jeśli po prostu pobolewa z jednej strony, to dzidzia pewnie uciska tu i ówdzie, bo jest jej ciasno.
zachowaj spokój, zapytaj swojego lekarza. Jeśli nie masz stawiań macicy, to nie są to skurcze. Jak macica się stawia, to brzuch robi się okropnie twardy, napiety i jest to ból, który trzyma jakąs chwilę, jakby ktoś Cie ściskał rzemieniem a potem nagle znika.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Wcześnie, jak na przepowiadające? Kuzynka miała pod koniec 7 miesiąca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No,w sumie racja
![]() ![]() ![]() dziś już jest lepiej,ale czuję ucisk w podbrzuszu(na środku), które mnie lekko pobolewa i przypuszczam,że Niunia w kanale rodnym już się ustawia i że niebawem będzie wielkie "WYJŚCIE" SMOKA ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jestem dokladnie w 35 tygodniu ciazy termin mam na 17 kwietnia. od trzech dni takze odczuwam klucie po lewej stronie, twardnieje mi brzuch ale trwa to kilka sekund i puszcza. Zastanawiam sie czy to cos powaznego...wizyte u gin mam we czwaryek wiec moze wtedy go wypytam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
też miewałam takie kłucia a nawet czasem skurcze i to jakoś w 35-36 tygodniu juz. To juz oznaki że niedaleko do METY
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No to pakujemy torbę w takim razie,bo już czas
![]() Jakoś nie może do mnie dotrzeć, że minęło tyle miesięcy, a już za kilka tygodni będziemy już we TRÓJKĘ ![]()
![]() |
#10 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
ladnie kolezanka napisala-ma racje! ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Kochana a zobaczysz jak fanie! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.